{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Marusch [Min fars] [Tidl. hest] 2004

3.017 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

• Cindy Bors.
Kvinde | 29 år | Oprettet: 26. jun 2006


Anden særlig race Marusch [Min fars]

Fødselsår:
2004
Højde:
HACKAMOREN SIDDER HVOR DEN SKAL, SÅ GIDER INGEN KOMMENTARE TIL AT DEN SIDDER FOR LANGT NEDE ELLER LIGN. JEG VIL PÅ INGEN MÅDE SKADE MIN HEST OG JEG VED HVAD DER ER BEDST FOR HAM!

Han er blevet præcis målt nu, til at være 140 cm, så han bliver brugt som 1'er pony.
Temperament
Chili har et temperament der er guld værd. Han er så fantastisk. Første gang han havde rytter på, sagde han intet!
Når man rider ham i naturen, er han en stjerne, han har hverken noget imod at ride bagers eller forrest. Dog vil han gerne ligge foran, da han jo er førehest, og hvis der nu lige sku komme en god og lang stubmark, vil han da ikke gå glip af et løb :D Han er super skøn. Når man rider ham udenfor er han bare helt rolig. (o: Jeg er så stolt af ham!
Dog er han lidt sær, for han kan ikke lide bid (længere historie) Derfor rides han bidløst.
Gangarter
Russer har de mest fantastiske gangarter. Bestemt ikke nogle dårlige nogen. 100% perfekt til mit behov!

Skridt: Over middel. Super fine, god, og rubust. Træder godt over sig selv.

Trav: Langt over middel. Virkelig dejlig. Super affjedring. og han træder godt over sig selv. Han løfter benene elegant.

Galop: Over middel. Utrolig dejlig. Man kan rigtig se at "moteren" sidder i bagpartien. :-D
Stævner
Ingen endnu.

Men hvis i vil opleve ham, så kommer han på Odense Dyrskue i år 2010
Og så kan han også findes på Odense væddeløbsbane i år 2010.
Og så kan han også ses d. 12 og 13 juni til et amatør stævne i Sallinge 2010.
Stamtavle
Han har ingen, da han er en blanding.
Køn
JA MEGET! :-D
Han er vallak.
Bemærkninger
Machaal's Marusch, som til hverdag bliver kaldt for Russer, er en helt unik Blandings-vallak, som har et temperament af guld. Han er en hest som man kun får en gang i livet. Han knytter sig kun til meget få personer, og han er meget sær når man ikke kender ham.Russer er 6 år gammel, han bliver 7 d. 04 April. Han er født i 2004. Russer har en Rødlig farve med hvide pletter. Han er meget kaftigt bygget og så har han sin man efter fjordhesten (Den er sort og hvid). Han har 4 hvide sokker, 2 høje og 2 lave, og en hvid snip lige på ulen, hvor der også er blandet noget lyserød ind i :o). Om sommeren når han har lang man, så bølger den lige så fint. :-)

Russer var ikke tilredet da jeg fik ham, fordi at han kun var 1½ år gammel. Så det første år trænede jeg udelukket HSM og triks med ham. Men da han blev gammel nok, blev han tilredet af min mor, som efterfølgende lod mig ride på ham. Han var jo en super hest! Og allerede nu er han nået rigtig langt inden for sin uddandelse, og han er og forbliver helt klart spring OG galop hest!

Men som jeg efterhånden har nævnt mange gange, er russer den mest fantastiske hest man kunne ønske sig. Jeg elsker ham himmelsk højt. Han er det bedste jeg har. For mig er han verdens aller aller bedsteste hest! Jeg har aldrig elsket et væsen lige så højt som jeg elsker ham. Han betyder alt for mig her i verden. Jeg ved at jeg skal have ham til den dag han ikke er her mere. Han skal foraltid være min hest.

Han er ikke min egen hest mere, vi havde ham kun i starten. Da en Idiot kom og stjal vores jord de gik på (Længere historie) Så var vi jo nød til at sælge hestene. (Dante og Marusch.) Men da han bleev solgt, blev han kun solgt til en 500 meter længere nede af vejen, nemlig til min mors bedste kammerat. Jeg har derfor fået lov til at ride alt det jeg vil på ham, og det er jeg rigtig rigtig glad for! :o)

Jeg elsker dig Russer!! Det har jeg efterhånden nævnt mange gange, og jeg kunne blive ved med at nævne det! for der findes ikke nogen ord der beskriver hvor højt jeg elsker ham, og hvor meget han betyder for mig.

Når vi træner, er russer altid klar på en frisk galop hen over marken, og der er bare ikke nogen hest der kan følge med ham! Man kan være helt sikker på at hvis russer elsker en, så giver han altid en kanon god ridetur! Der er ikke EN eneste gang jeg er kommet hjem fra en ridetur med ham, hvor jeg ikke har haft den største smiler på! Han er simpelthen så kanon dejlig, jeg elsker ham virkelig. Han gør alt for den han elsker!

Han hader vand!!! OG det han han altid gjort, men en søndag formiddag hvor vi havde været ude på en lang tur, ville vi bare stille dem ved åen så de kunne drikke lidt vand. Men russer FLØJ nærmest ned i vandet, og stod og pjaskede med det og legede med det. Det var simpelthen så sjovt, og det var aller første gang han har ville nærme sig vand med NOGEN! Jeg elsker ham virkelig.

OPDATERINGER:

22/05 - Idag har vi været ude til springkursus på kellerup, det gik ikke helt så elegant, men han prøvede.

23/05 - Igen har vi været til kursus på kellerup. idag gik det mere elegant end den forrige dag. Han er begyndt at kende afstanden rigtig godt. :-)

27/05 - Idag har vi sprunget lidt for sjov på marken, men vi kom alligevel op på 75 cm, uden nedrivning :-) Han er blevet rigtig god til det med afstand, og der var faktisk INGEN nedrivninger overhovedet. Han er bare blevet en super dygtig hest! Glæder mig til de kommende stævner på ham, selvom han er pony. Så må han jo bare klasses op. :-)
Kommentér på:
Anden særlig race Marusch [Min fars]
Annonce