{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Martell <3 - Tidl. part.

11.695 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Pinto Martell <3 - Tidl. part.

Fødselsår:
Højde:
Martell har den perfekte højde, 1,44 m. Lige præcis hvad jeg passer til, nu hvor ejg ikke vokser så meget mere. :-)
Temperament
Martell har et drenget temperament, lidt drilsk, lidt fræk, men gemmer på en masse hengivenhed og kærlighed. Han er fuld af følelser og har en klar udstråling af tillid og respekt.
Gangarter
Han har et skønt tempo, i skridt og man sidder godt fast i sadlen, og det er nemt at følge hans bentag. Traven er desværre lidt for gyngende til mig, men sætter man ham lidt op i tempo, behøves der kun en smule benkræft før man sidder OK. Hans galop er for mig ikke noget specielt behageligt, men stiller man sig i let sæde, så er det en drøm. :-)
Stævner
Ingen stævner med mig.
Men en masse jagter, og regner med at jeg selv vil stille op til noget terrænhop, måske lidt agillity, og bidøst stævneting? (:
Stamtavle
Hans mor fødte ham på den gård han stadig står på, men jeg kender desværre ikke hendes navn, og jeg har ingen idé om yderligere familie. Desværre.
Køn
En skøn vallak.
Bemærkninger
Skrevet: 17. april. 2010
Jeg fik part på Martell d. 1 april 2010. Allerede den første uge, viste han sit smukke jeg til mig, og vi dannede et bånd superhurtigt. Vi har stadig meget at bygge på med hensyn til tillid, træning og venskab, men jeg ved at det nok skal lykkedes os, at finde vores vej sammen. Han er en fantastisk hest, og han har allerede bevist overfor mig at han er frisk på en masse nyt og spændene. Min entention er at gøre ham bidløs, og vi er godt i gang med at lære hinanden at kende. Vi tager vores skridt meget uforhastet, og vi tager det helt stille og roligt, så intet bliver prøvet før vi er klar. :-)

Martells historie starter i 2003-2004 (er usikker), hvor han bliver født på gården, på Fægårdsvej. Mors ejer, har ikke længere råd til opstaldningen i stalden, men gårdens ejer, Günther indgår en aftale, som lyder at han får Martell, og ejeren får gratis opstaldning.
Tiden går og Martell vokser sig stor og smuk, og alle falder for den fantastiske charme, han udstråler. Af en eller anden grund jeg har glemt, sendes han til Günthers niece og får sig et super liv der. Men niecen skal på efterskole, og må trist sende Martell tilbage.
Martell er nu den sødeste lille engel, som alle bare drømmer om at få fingrene i. Han får sig så en part, men desværre ikke en han har godt af. Martell bliver meget fræk og er ikke længere den engel med vinger, han engang var. Tiden går, og parten har ham ikke længere, og Martell bruger det meste af sin tid på folden, og blev sjældent redet.
Og så kommer jeg ind i billedet. Vi red et par ture. Ret vilde ture, må jeg sige. Han fes afsted med mig, men han skræmte mig på inen måde, og jeg var sikker på at han var den udfordring jeg gik manglede. Kort tid efter, får Martell en part mere, så nu er han omgivet af to søde piger hver dag, der holder af ham, og vil ride ham bidløst, og træne HMS og alt some indebærer. :-)
Jeg glæder mig meget til at danne en lang og lykkelig fremtid med dig, Melle. :-)

Skrevet fredag d. 2 juli 2010:
Jeg har nu haft Martell i 3 måneder og 1 dag, og jeg påtager mig nu den store opgave at beskrive ham.
- Man kan på ingen måde starte enkelt ud med at fortælle om den lille djævelske engel han er, men jeg vil forsøge: Melle ligner den sødeste lille skabning sendt fra himlen. Han er charmerende, har den forførende Cognac farverede brogede skikkelse, og to par store tiltalende dådyrøjne, der ikke er til at stå for. Til at starte med var han en del hovedsky, men parten og jeg fik hurtigt vænnet sig til at blive nusset i hovedet, og vi fik overbevist ham om at berøring i ansigt, ikke er straf og noget han burde frygte. Hvad gør ham djævelsk er den lange og besværlige tur han gør hentning fra folden til. Han var førhen meget oppe og skændes med stødhegnet, og der var ingen mulighed for at få ham tæt på. Det fik jeg ham heldigvis vendt af med, men så blev græsset grønnere og hellere nyde det, end at forlade det, og hvis ikke han får lov til at følges med en anden hest ind, så rykker han sig ikke en meter. Det kæmpes der stadig med. :D Men melle er jo også en skønherlighed. Specielt fra jorden! Han ser jo én som en kær ven, og han lærer hurtigt at holde af en. Skøn egenskab. Han følger en frivilligt, og er meget madglad så der trænes med godbidder. ;)
Han bryder sig ikke rigtigt om at blive vasket, men jeg skyller ham dog jævnligt alligevel for at køle ham lidt ned. :-) Han acceptere dog at jeg beder ham om at stå stille og overleve proceduren, så det gør han.
Ridning er han bisse #1 ! For the win. Martell løber af med førstepladsen. Bogstavelig talt. Hvis han løber fra en, så løber han fra en, og man er hjælpeløs på ryggen af ham. Lad ham blot løbe, og tænke at man har givet ham tilladelse, og så skåner han dig for at kysse jorden. det gode ved ham er dog at han ved hvor stierne ender, og tager ALTID ned. Altid! Også når der mødes andre heste, mennesker, hunde ect. Så ingen fare for at ulykker vil ske. På "bane", eller den lille sygefold vi kan bruge, er han også en bisse men sød nok hvis du starter ud med t være bestemt. Du kan godt droppe at behandle ham dårligt, for han finder sig ikke i dårlig behandling, men acceptere opdragelse. Nogen gange. ;-)
Forsættes..
Kommentér på:
Pinto Martell <3 - Tidl. part.
Annonce