{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Daisy - mitalt.<3 [Tidl. hest] 1995

3.774 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Daisy - mitalt.<3

Fødselsår:
1995
Højde:
1,21 cm.
Temperament
Hendes temperament er dejligt. Hvis hun vil, kan hun være super frisk, og ikke til at stoppe. Men ellers er hun bare stille og rolig. Hun bliver næsten aldrig bange for ting, og er meget nysgerrig.
Gangarter
Hendes gangarter, er meeeeget små. Hun er for nogen, rigtig svær at sidde på, men man lær det hurtigt. Hun skal helst rides frem så hun for større skridt, når vi springer.
Stævner
BEDSTE STÆVNE:

HDR - 1. afdeling af klubmesterskab ( spring. )
1. PLADS! :-D
Første distrektstævne.
10. -11. April :
ULC : fejlfri runde.
LB: 6. plads (3 placeringer.)

Vi har til sponsor springning, i sommeren 2011 sprunget 100 cm. Jeg er rigtig stolt, da hun ellers var lidt træt den dag, og hun er heller ikke særlig høj. Men hun kæmpede, og havde gerne sprunget højere hvis jeg ikke havde stoppet hende. *-:
Stamtavle
Vi har desværre ikke hendes stamtavle.
Køn
Hun er en skøn hoppe. Hun kan selvfølgelig godt være lidt mærkelig, - på den gode måde selvfølgelig - når hun er hestegal. (:'
Bemærkninger
Jeg elsker dig Daisy, mit livs optur.<3

Super lækker rød pony, sådan en lille pony som alle små piger drømmer om. Hun er meget velopdragen, men kan stikke lidt af for en når man går med hende i grime. (Hvis du vil til venstre og Daisy til højre, så går Daisy til højre og intet kan stoppe hende)

Daisy og jeg har sprunget LB på distrekktplan. Men fordi jeg har haft nogen dårlige ture, er vi gået ned til at springe LC'er.
Daisy er en super fin springpony, hun springer både vådt og tørt uden at blinke. Hun har med tidligere ejer sprunget LA, og deltaget i sydjyskmesterskab.

Alle elsker Daisy, både børn og voksne. Og de fleste kan ikke stå for hendes hvide plet på ballen (':

Så er Daisy snart solgt. )':
- Nogle rigtig flinke mennesker fra Struer kom og så hende Tirsdag d. 13/03-2012 kl. 15.00 Og ville rigtig gerne købe hende. Så onsdag d. 14/03-2012 kl. 15.00 Kom dyrelægen og handelsundersøgte hende, og hun gik rent igennem. Vi køre hende op til hendes nye rytter imorgen eftermiddag d. 17/03-2012. At sælge hende har været rigtig hårdt, og jeg vil savne hende så meget .. Men jeg ønsker kun det bedste for Daisy, så det ville ikke være rimeligt at beholde hende her... Selvom jeg ville ønske at jeg kunne. Hun har givet mig så meget, det har været de bedste år af mit liv, men nu er det min tur til at give hende noget.
Den lille pige - Sandra - som skal have hende er 7 år, og har redet i 1½ måned. Da vi havde vidst hende frem, og de havde prøvet hende, slap vi hende løs i ridehallen og allerede der begyndte de at lege med hende.

Daisy har været udlånt til ridelejer for små børn på HDR, og har opført sig pænt alle gange. Børne elsker hende!

Til juli har jeg haft hende i 2 år.

OBS : Teksten vil snart blive redigeret! (':
- til sommeren 2012 har jeg haft Daisy 4 år. De 4 bedste år, at mit liv. <3
Kommentér på:
Anden særlig race Daisy - mitalt.<3
Annonce