{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Iben spudalshøj 1994

2.714 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

mette s
Kvinde | 45 år | Oprettet: 27. feb 2008


Dansk Varmblod Iben spudalshøj

Fødselsår:
1994
Højde:
170
Temperament
rigtig god. Hun har aldrig forsøgt at smide mig af. MEN over for andre ryttere der er det en helt anden sag. Hvis jeg ikke er der når de rider på hende smider hun dem som regel af eller løber med dem, hvis jeg er der skal jeg helst stå inde på midten, så hun kan holde øje med mig. Så hun er en rigtig enmands hest. Når hun syntes noget er farlig står hun stille og fnyser lidt af det og så kan vi gå videre.
Gangarter
3 gode gangarter, men især traven er perfekt.
Stævner
LD uden gallop for mange år siden. Tror jeg blev nr. 3, det gik ikke så godt for alting var farligt, så hun var ikke til at drive frem.
Stamtavle
Far: Splitau /DH
Mor: Isabel /Oldb.
FF:Sassnitz/ DEU Hann.
FM: Edelraute/ DEU Hann.
MF: Claudie Damsgård/ DK Oldb.
MM: Lis/ DK Oldb
FFF: Seefischer/ DEU Hann.
FFM: Atlantis/ DEU Hann.
FMF: Ecuador xx/ DEU xx
FFM: Almut/ DEU Hann
MFF: Sander af hvarre/ DK Oldb.
MFM: Susanne/ DK Oldb.
MMF: Koral/ DK DV
MMM: Lise Hellekær/ DK DV

Køn
Hoppe har fået 3 føl
nr.1 Andromeda efter Blue Hors Romancier
nr.2 Durban Marienlyst efter Don Schufro
Nr.3 chagall efter Cavan
Bemærkninger
Ejer. Jeg købte iben for næsten 10 år siden, til september har vi årsdag:) Inden der havde jeg kendt hende 1 års tid hvor jeg red lidt på hende. Det blev ikke til det helt vilde da hun var i fol med sit 3 føl. Jeg havde planer om at købe hendes føl nr 2 Durban Marienlyst han var omkring 1 år og var efter Don Schufro ham var jeg helt skudt i. Men så fik jeg tilbudet om at købe Iben, ville gerne ha haft dem begge men havde ikke råd til 2 på kost og logi. Så det blev Iben. Jeg fik tilbudt at købe hende i fol eller vente til føllet var vendt fra, tude ikke og havde egenlig heller ikke råd til at købe hende i fol. Hun fik det dejligste hingste føl efter Cavan, men da han var ca. 3 mdr. gammel brækket han benet, han blev opereret men det sprang op igen så han blev aflivet snøft. Efter hun var kommet sig over tabet købte jeg hende. Jeg har ikke reddet på hende i rigtig lang tid, da hun har kastet rundt med hovedet og nægtet at gå frem, når jeg sad oppe på hende. Nu har jeg endelig fundet ud af hvad der er galt med hende. Hun er skæv oppe i nakken så nu er vi gang med diverse behandlinger og det går heldigvis frem ad, har lige været oppe at sidde på hende og det gik kanon godt selv om det kun var 2 runder i ridehuset. Så vi tager det i MEGET små skridt og HÅBER at det bliver så godt igen at vi kan ride normalt.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Iben spudalshøj
Annonce