{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Kimbell P 1999

2.822 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Soepiraten  -
| 28 år | Oprettet: 20. jul 2006


New Forest Kimbell P

Fødselsår:
1999
Højde:
Hun har sko på, men er færdigmålt 146 cm.
Temperament
Kim har et utrolig godt sind. Hun er nem at have med at gøre, både på staldgangen, på tur, i trailer, og når vi rider.
Gangarter
3 super gangarter over middel.
Stævner
Hun kan alle ponyøvelserne op til PRT og har startet LA-klasser i dressur på distriksplan med gamle ejer.

Kim er ufattelig svær at styre ude til springstævner. Jeg har ikke helt lært hvor bremsen sidder hende, for hun lyner virkelig afsted! men hun hopper det hele, og er fantastisk at have med ude! Høster rosetter for det meste.
Krikkerne 30/5-10.

LD spring - Fejlfri 1 pl.
LC spring - 4 fejl. To super fejlfrie runder, men kom til at ride to gange rundt om start i omspringningen, som derfor talte for 4 fejl. Skidt pyt! Hun var fantastisk at have med ude til første stævne.

Broløkke sportsridecenter 5/6+6/6.
Bsrc spring - 1 pl.
LD spring - 4 fejl. Kunne ikke styre hende, så blev nødt til at ride en volde.
LC spring -
LD holdspring -
Stamtavle
Far: Dukes Forest Oberon
FF: Heihofs Primeur
FM: Kerkwei Titania
FFF: Ashmar Grey Admiral
FFM: Silverlea Pink Petal
FMF: Prescott Pippin
FMM: Mill Lawn Minty

Mor: Lilian
MF: Noordererf Cjap
MM: KantjesTonka
MFF: Oosterbroek Arthur
MFM: Crab Apple of Piperswaite
MMF: Priory Please Sir
MMM: Kantjes Lilia
Køn
Hoppe. (Ufattelig køn)
Bemærkninger
Kim-pigen er en helt utrolig køn hoppe. Hun er mild af sind og er let at have med at gøre. Hun har 3 fine gangarter over middel og kan alle øvelserne. Hun er super god til at springe og kigger ikke.

Jeg var oppe og prøve hende i Jylland én gang, og jeg synes simpelthen hun var alt for lækker at ride! Jeg var så ude og springe på hende, og oveni hun var kanon dygtig, så var jeg kun nummer to rytter der nogen sinde havde sprunget på hende. Dygtig hyp. Jeg plagede og plagede og plagede min mor, men hun sagde at jeg SKULLE op og ride noget dressur på hende inden vi sagde god til hende. Jeg pakkede hjelm og støvler og satte mig ud i bilen og var klar til at køre. Langt om længe kørte vi ned på gården for at hente min søster som selvfølgelig igen skulle med op og kigge på hende. Da min mor går op i ridehuset beder hun mig så om at gå ind i stalden og kigge lidt. Lidt efter kommer min søster ned fra ridehuset og siger at der simpelthen var en anden der havde fået lov og låne den boks som jeg skulle ha lånt til en ny pony. Da jeg fik det afvide gik jeg med det samme ned og kiggede i den ellers tomme boks for at se om det passede! I dét jeg træder ind i boksen begyndte jeg med det samme at tude/grine/smile, for jeg kunne da med det samme se hvor meget de alle sammen havde taget røven på mig. For det var da den lille ønske pony Kim der nu var min, og stod i boksen og ventede på mig. Tro mig det var et chok af en overraskelse! :)

Hun er en helt vidunderlig pony som bare SKAL ses! I dét hun kommer op i nakken og får sug på tøjlen, er hun som en drøm at ride! Hun er helt enestående når hun kommer op og løfter benene!

Jeg får PT undervisning af en dansk berider, som tog uddanelse i tyskland. Hun kommer oppe fra OL hestecenter, og hendes undervisning kan stærkt anbefales! Allerede på to ganges undervisning havde jeg lært hvordan man skulle ride Kim rigtigt! Hvordan jeg skulle få hende op og gå, og bære sig selv. Vi har omtrent redet undervisning i en måned, og vi er godt igang med schenkelvigninger, parader, øgninger osv. Det synes jeg jo som springrytter er okay klaret :D Jeg får endda at vide at jeg sidder som en "rigtig" dressurrytter. Problemerne med overgange fra galop til skridt, hvor hun i starten mere eller mindre bare væltede ind i dem, er helt væk. Hun glider som en lille balletdanser, med en meget stolt ejer på ryggen! Generelt er hun blevet "redet" til at gå og putte sig med hovedet under maven. Kristine som jeg købte Kim af, siger også at det tager tid at få det rigtige sug på tøjlen, fordi Kim altid har været sådan. Så det er ikke fordi hverken den gamle ejer, eller JEG har redet hende forkert. Det er bare som Kim helst vil gå, men det må hun ikke :-)

Da jeg fik Kim var det lidt som om der var en evig drøm der endelig gik i opfyldelse. Jeg har evigt og altid elsket min helt og adeles bedste ven Hanandy. Jeg savnede bare lidt den der gnist til sidst. Gnisten af en vild pony. Energien. Den har han efterhånden mistet, eftersom han er blevet en gammel pony. Kim har ændret mit liv fuldkommen. Hun giver mig lyst til at arbejde i skolen, tage mig sammen, og smile på hele mit ansigt. Tanken om at jeg skal ned og arbejde videre med hende hver dag. Ned og passe en pony som jeg kan komme længere med. En pony der kan opfylde mine drømme om ridning. Dét gør hun. Hver dag glæder jeg mig over at gøre hende fin og tage ud og ride. Hver dag glæder jeg mig over at se hende på fold, tage billeder af hende, ride tur på hende, og bare grine af hende når hun er hoppesur :D For jeg er stolt af hende hver dag jeg træder op i stigbøjlen og rider. Hver gang vi viser os frem. Ja selv når jeg henter hende på folden. Hun har forandret mig og min personlighed fuldkommen. Mine ponyer giver mig lyst, tid, overskud, og energi til at blive ved med alting. i:

Jeg glæder mig helt ubeskriveligt til at sidde på marken med hende til sommer. Pakke en madkurv, og tage min guitar på ryggen. Sidde og spille en sang om min kærlighed til mine bedste venner. De bedste jeg nogen sinde har haft. Kimbell P og Hanandy Fanchefly! <3

Det går fantastisk til undervisning. Vi træner galop traversade, galop schenkelvigninger, osv. Vi er klar til LA1 :D

D. 18/6 2010 var vi for første gang ude og prøve lidt terræn. Vi red med min gode veninde en lang tur til en skov, hvor vi fandt en masse væltede træer, og træstammer. Vi galoperede gennem en "sø" og op af en STEJL bakke! og ned igen :D Hun bliver simpelthen så hidsig at hun skumsveder over hele kroppen. Hun vil bestemme sit eget tempo, og det skal gå stææærkt! Har lidt problemer med at styre hende, for hun hopper og springer. Men det var fedt fedt fedt! Fulde knald hen over markerne <3
Kommentér på:
New Forest Kimbell P
Annonce