{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Cruzado boqueron [Himmelhest] 1997

13.175 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stine O
Kvinde | 43 år | Oprettet: 21. apr 2010


Cruzado boqueron

Fødselsår:
1997
Højde:
1.68
Temperament
Han er en meget mild hest som altid vil gøre sit bedste for at gøre en glad,både under arbejde og når han har fri.Han er altid opmærksom på hvad du forlanger af ham som rytter.
Gangarter
over middel især skal fremhæves hans virkelig flotte benløft i piaffen.
Han laver rigtig gode spanske skridt og kan stejler på kommando.
Hans skridt er meget rummelig men også noget gyngende når man sidder på ham men på en rigtig dejlig måde.Hans trav er som typsisk hos en PRE ,og kan som de fleste af dem heller ikke lave en fri trav som mange andre racer kan, men har igen til gengæld nogle super høje benløft.
Stævner
Han har været brugt til shows rundt omkring i spanien med tidligere ejer og vi deltager i shows herhjemme vi skal bla til KBH til august på tv.
Jeg lejer ham også ud til konfirmation,fødselsdag,bryllup osv.
Har været med til gallashowet i Herning i 2012.
Stamtavle
Ingen
Køn
vallak
Bemærkninger
Helt igennem en perfekt hest,hans temerament og gangarter og ikke mindst hans sind.
Var så utrolig heldig at blive ringet op af Dansk Varmblod ,hvor de fortalte mig at de gerne ville bruge os som en del af gallashowet i Herning 2012,jeg troede slet ikke det var muligt for en "almindelig" pige som mig og troede slet ikke at jeg kunne gøre det godt nok.En helt utrolig oplevelse at være en del af og trods jeg måtte ride med at knæ der var gået af led gik det over alt forventning,selvfølgelig kunne det være gået bedre, men når jeg tænker på at min dejlige hest skulle finde ud af at jeg slet ikke kunne bruge mit højre ben så fortjener han alt det ros han kan få.
Kommentér på:
Cruzado boqueron
Annonce