{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Miss Anastacia<3 'solgt' :'( [Tidl. hest] 2001

3.143 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Katrine
Kvinde | 27 år | Oprettet: 17. apr 2010


Anden særlig race Miss Anastacia<3 'solgt' :'(

Fødselsår:
2001
Højde:
Hun er ca. 148cm. :) så hun er en kat. 1 pony. :D
Temperament
Hendes temperament er meget svingende. Hun kan være den sødeste og roligste hest, men så kan hun også være helt oppe at ringe nogen gange. Man skal bare lige lære hende lidt og kende, så går det bedre.
Gangarter
Jeg er godt nok ikke verdens bedste til at bedømme gangarter... men hvis jeg selv skal sige det, så ligger de alle sammen middel/over middel undtagen
galoppen der er helt vildt dejlig og side i. :D så den er nok over middel.
og når man er på tur er det nogle meget anderledes gangarter. det er som om de bliver større og blødere. :) dejligt!. B)
Stævner
Vi har været til nogen stykker her det sidste år. men kan ikke huske dem alle sammen, så jeg kan ikke skrive dem ned.
Stamtavle
Jeg har ikke hendes stamtavle, men der er nogen der siger at det ligner der godt kan være lidt quarter i hende.
Køn
ja selvfølgelig er hun da det! :) og så er hun en hoppe med stort H! :D
Bemærkninger
Anna er blevet solgt, til en rigtig sød familie.
Jeg håber du vil få det godt, min skat. <3


Miss. Anastacia er verdens smukkeste og mest specielle pony hun har en fantastisk kobber rød farve over hele kroppen undtagen lige bag venstre øre hvor hun har en lille hvid plet, det er ligesom hendes kendetegn. <3


Jeg springer en gang om ugen på den dejlige tøs, og har sprunget 110 cm, uden de store problemer hun var nok tyve cm over bommen. normalt er hendes springteknik rigtig rigtig god hun springer ikke for højt eller ind i forhindringen, Anastacia virker også til at nyde det fuldt ud, og det gør jeg også. Det er som om vi flyver over springene og hun hopper bare fantastisk, hun har dog brug for en rytter der kan sætte sig i sadlen og vise hende at det er ok og som kan støtte hende hele vejen. Vi springer baner på LC/LB højder til træning. Vi har sprunget noget LE/LD til stævne.
Dressuren går også rigtig fint, jeg for lidt undervisning, og det går hurtigt fremad, så det er rigtigt dejligt. :D Men hun er ikke nem at ride på, og det er ikke enhver der kan sætte sig op og ride hende. Jeg kunne heller ikke rigtig styre hende i starten, men nu kan jeg bedre komme ind til hende og få fokus. Hun er en pony der søger fremad, og hun siger ikke nej til en galop på tur. Det er rigtig dejligt at man kan ride hende uden at skulle drive hende for hvert skridt hun tager.

Vi nyder også begge to en dejlig lang tur i skoven. Hun kan bedst lide at ride sammen med andre heste på tur, men jeg træner lidt at ride ud alene. Hun er faktisk rigtig god på tur også alene. jeg har redet nogen lange ture alene. det er virkelig dejligt, som om at hun lige ved hvornår jeg gerne vil galopere og hvornår jeg gerne vil stoppe. og så gør hun det bare ved hjælp af min stemme og lille smule sæde.
Når vi er nede ved søen er hun også bare en engel, hun skal lige se vandet an, men når hun er tryk nok ved det, så hopper hun bare lige i, og nyder en lille soppetur. :)

Jeg elsker at træne fra jorden med hende, og hun er også rigtig dygtig til det. Hun lære meget hurtigt og kan allerrede en masse små tricks. hun kan:
Ryste på hovedet,
smile,
kysse,
løfte ben,
næsten neje.

Hun har bare den storstepersonlig hed og man føler virkelig man har en ven, når man er kommet ind til hende. Hun ville aldrig kunne finde på at gøre noget barefor at drille, og hun har altid en grund til at gøre det hun gør.

A
An
Ana
Anas
Anast
Anasta
Anastac
Anastaci
Anastacia
Anastaci
Anastac
Anasta
Anast
Anas
Ana
An
A

|¯(¯`•´¯|¯U¯|
|_| °•..•°'. _ .'

.··..··.
`·. Miss. Anastacia
Kommentér på:
Anden særlig race Miss Anastacia<3 'solgt' :'(
Annonce