{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod RDH Hønnerups Diol 2004

4.270 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

>*<TWIN TEAM - Thea  >
Kvinde | 36 år | Oprettet: 14. jan 2006


Dansk Varmblod RDH Hønnerups Diol

Fødselsår:
2004
Højde:
Hun er ca. 165 i stg.
Troede at hun ville blive lidt højere, men sådan skulle det ikke være. Syntes ellers hun var lidt høj bagtil på et tidspunkt, men åbenbart ikke :o) Men hun er fin i højden til mig, da jeg jo ikke er så høj selv.
Temperament
På stalden er hun et rigtig nussehoved, men der skal ske noget hele tiden. Hun kan godt være en anelse utålmodig og ret frisk. Hun er dog ret nervefast i visse situationer, men stadig en anelse varm - man er vel rødhåret.
Gangarter
Hun har en stor skridt og træder godt ind under sig. Det samme gør sig gældende i trav, hvor hun kan lave en super fri trav og bruger sine bagben rigtig godt.
Galoppen er rummelig og behagelig, dog skal vi have trænet noget mere så hun får nogle flere muskler og bedre kan bære :o)
Balancen mangler også stadig, men når den kommer på plads bliver hendes gangarter endnu bedre...Kan slet ikke vente ;o)
Stævner

KAR den 26/6-11
LC1; red til 65,2% på trods af forkert anspring i galop (blev dog rettet i den sidste del af volten) - det blev til en 4. plads ud af 9.
LC3; red til 63,33% - her var jeg ved at ride forkert, men nåede at få rettet det ;o) - det blev til en 6. plads ud af 11.

Kildebrønde sportsrideklub den 28.04.12
LC3: 70,83 % - 1. plads
LB1: 67,41 % - 1. plads
Var MEGET stolt af vores ridt i dag. Det var en rigtig våd bane og det regnede :) Vores første røde rosetter!

Strøgården den 26.05.12
LB1:66,30% - hun sprang noget rundt og alt var farligt inde i ridehuset, hvilket også gjorde at hun var noget spændt. Vi var ude fra placering.
LB3: 69,23% - 1. Plads
her var hun mere afslappet og jeg fik lov til at gå mere til hende og fik hende samlet bedre :) så vi tog revanche må man sige!

Kildebrønde sportsrideklub den 05.05.13
LA1: 62,69% - hun var ekstremt vågen (brunst!) og reagerede voldsomt på mine signaler, hvilket resulterede i nogle dumme fejl! Vi fik ingen placering.
LA2: 65% - her var hun noget bedre, men fik to forkerte anspring i galop. Dog var det et meget bedre program og hun var mere afslappet. Var meget tilfreds og vi blev første uplaceret.

Kildebrønde sportsrideklub den 15.06.13
LA1: 64,81% - vi startede ud med en dum fejl. I den første øvelse ville hun galoppere, så måtte lave et stop for at få hende i trav. Derefter havde vi en fejl i kontragaloppen, hvor hun desværre changerede. Men ellers et bedre program end sidst!
LA2: 65,52% - en mere afslappet hest, dog var hun blevet lidt for træt. Ingen tydelige fejl, men lidt ærgerlige overgange.

Strøgården den 29.06.13
LA1: 65% - hun var rigtig fin og lydig i dag. Hun kunne godt have været lidt mere samlet, men hun reagerede fint og jeg var mere end tilfreds!
LA2: 66% - her var hun blevet lidt træt, men reagerede stadig rigtig fint. Vi havde en god runde, dog måtte jeg gå lidt mere til hende, end i klassen før.
Da det var en åben LA blev vi nr. 3 og 4, men der var desværre kun to placeringer.

Ishøj sportsrideklub den 14.09.13
LA1: 67,5%
LA2: 67,58% - klasserne var slået sammen og vi blev nr. 3 og 4 ud af ca. 14 starter
Stamtavle
Far: Nobleman

Mor: Hønnerups Unit

Morfar: Classic

Mormor: Hønnerups Pink Lady RDH

Oldefar: Midt-West Ibi Light


Video af Nobleman kan ses inde på Helgstranddressage.dk :o) Super lækker hest (Dog synes jeg ikke at den rytter der rider ham på videoen viser hesten fra den bedste side!).
Diols mor, Hønnerups Unit, er mormor til Hønnerups Driver! Så gode blodlinjer ;o)
Køn
En dejlig, men bestemt hoppe :o)
Bemærkninger
Lige i øjeblikket er hun meget frisk og opmærksom, men hun skal lige have noget tid til at falde til. Når hun kommer på fold spæner hun rundt og synes det er dejligt at være ude :o)

Vi er ved at lære hinanden at kende og det er jo en længere proces. Indtil videre laver vi noget HMS, da jeg ikke har fundet en sadel endnu. Hun har dog også kun godt at lidt jordtræning, da hun skal finde ud af hvem der er førerhesten. Vi håber på at kunne komme på nogle kurser med noget HMS så vi kan blive endnu bedre og vores tillidsbånd kan blive styrket.

Det er begyndt at gå meget bedre i dressuren, bortset fra nogle problemer med sadlen. Hun er faldet godt til det nye sted og er blevet mere afslappet.

Den 13.10.10
I dag trænede vi noget HMS og det gik bare super. Man kan virkelig mærke at hun er begyndt at stole mere på mig. Vi gik over en presenning og bakkede over den UDEN at tøve. Er bare SÅ stolt af prinsessen! Det begynder virkelig at gå fremad.

Den 18.03.11; i dag lavede min underviser nogle samlende øvelser på Diol, da hun var MEGA frisk og fræk! Det resulterede i at hun fik lavet lidt piaff/passage for aller første gang. Min underviser sagde også at hun havde utrolig nemt ved det og det er ikke fordi at det er noget hun skal kunne nu, men hun kom godt ind under sig den dag. Det gjorde at vi kunne samle hende lidt mere og hun kunne koncentrere sig om sin rytter i stedet for alt mulig andet! Men var bare SÅ stolt og glæder mig til den dag hvor vi kan lave flere af disse øvelser :o)

Den 20.07.11
I dag til undervisning trænede vi bæring. Vi fik en KANON galop, hvor hun havde en god samling og rigtig god bæring og hun var fantastisk at være på! Fik afkortet galoppen mere end vi nogensinde har haft gjort. Hun var super samarbejdsvillig og reagerede på de mindste signaler. SKØØØØØØNNE hest :D

den 09.10.11
I dag red vi vores rigtige første tur ALENE! Hun var super fin. Hun kiggede noget, men lavede ingen ballade. Vi gik forbi rådyr som var lidt farlige da de sprang rundt og under roterende vindmøller! Var virkelig stolt for hun sagde intet til det selvom vi gik lige nede under vindmøllerne :) Hun bliver bare bedre og bedre og ikke kun i dressuren ;)

Den 21.11.11
Vi fik undervisning i dag og hun var bare utroligt afslappet og havde en fantastisk bæring. Jeg kunne presse hende meget mere bagfra, hvilket resulterede i højere benløft i traven. Vi satte hende lidt ekstra bagtil og da jeg så kortede hende ind og holdt travtakten fik vi nogle skridt med piaff!! Det var bare fantastisk og det var helt utroligt så ekstra følsom hun var over for mine signaler, hvilket også gjorde at vi kunne lave de ting vi gjorde :) Super hest!


den 21.01.12
I dag havde prinsessen kandar på for første gang og hun var bare så cool! Hun tog det i stiv arm og reagerede bare så fint. Kæden syntes hun dog var lidt irriterende og rystede hovedet en gang imellem. Glæder mig til undervisningen mandag, hvor vi skal have filmet hende med kandar :D

Den 21.04.2012
I dag har jeg haft Diol i 2 år. Sikke dog tiden går! Hun bliver jo bare bedre og bedre. I dag red vi med kandar for 4. gang og sikke dog en skøn hest jeg har. Hun bliver bedre og bedre for hver gang hun har den på og hun reagerer for de mindste signaler. Det er bare herligt :D

Den 19.05.12
I dag lavede vi en hel halv galoppiruette! Det var ikke engang meningen at vi skulle lave den øvelse, men fik en god samling på hende og hun reagerede hurtigt for sæde og schenkel. Dette resulterede i en bedre centrering og jeg kunne presse bagparten mere. Hun var bare fantastisk! Der er selvfølgelig lang vej endnu, men vi kommer hurtigere og tættere på målet :)

Smid gerne en bedømmelse :o)

Hvad betyder "Diol" (lidt mærkeligt): enhver af en klasse af alkoholer under 2 hydroxyl grupper i hver molekyle.
Kommentér på:
Dansk Varmblod RDH Hønnerups Diol
Annonce