{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Lotte [Tidl. part] 1990

3.397 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Lotte

Fødselsår:
1990
Højde:
Ca. 125 cm.
Temperament
Lotte har et dejligt temperament, glad og frisk, men hun kan også være doven og lidt sur, men det er kun, når der er nogen andre heste, som kommer for tæt på, eller når hun skal have sadel på.
Gangarter
Tre dejlige rolige gangarter.

Skridt: Kan godt være lidt langsom, hvis man bare lader hende skridte i hendes eget tempo.

Trav: Dejlig frisk, nem at side nedsidning på.

Galop: Lidt sjov, frisk og samtidig ikke så hurtig, men super nem at side ned i

Jeg rider for det meste uden sadel og der er hun super nem at side på i alle gangarter.
Stævner
Stævner som jeg har startet på hende:

Ministævne lørdag d. 4/4-2009: LD1 56,67%
Hun stoppede desværre og så kunne jeg ikke få hende i gang, men jeg havde heller ikke halvpart på hende dengang.

Regionstævne lørdag d. 12/6-2010: LD1 66,67%
Jeg fik en delt første plads, hun opførte sig rigtig pænt, hun stoppede ikke én eneste gang, så jeg er rigtig stolt af hende!

Regionstævne søndag d. 13/6-2010: LD2 63,89%
Jeg fik en anden plads,(første uplacerede, da vi kun var fire)hun opførte sig rigtig pænt, så jeg er rigtig stolt af hende, det har været en super god stævne weekend.

Ministævne d. 10/10-2010: LC1 59,59%
Hun var lidt doven, men det var på grund af det tunge sand, vi red i, så jeg er rigtig stolt af hende, det gik meget bedre, end jeg havde forventet!
Stamtavle
Jeg kender den desværre ikke, da hun er rideskole pony.
Køn
En dejlig hoppe.
Bemærkninger
Lotte er en pony, som står ude på rideskolen, jeg går på. Jeg ved ikke, hvornår hun kom til rideskolen, men jeg regner med, at hun har stået der det meste af sit liv. Jeg fik halvpart på hende til min fødselsdag, så jeg har haft det lige fra den 1. oktober til nu. Lotte er en lidt ældre pony, som nok snart skal på pension, man kan godt mærke på hende, at hun er ved at blive gammel, men det er ikke noget jeg tænker så meget over, når jeg rider på hende. På staldgangen elsker hun at blive striglet og få gulerødder, hun er god til at stå stille, men hun kan også hurtig blive utålmodig. Jeg har også sprunget på hende, det højeste vi har sprunget er nok omkring de 60 cm. Hun har kunnet springe meget højere. Men jeg springer ikke på hende mere, fordi hun har fået gigt. Jeg rider hende om mandagen og i weekenderne. I weekenderne rider jeg for det meste uden sadel og nogen gange i grime og trækketorv. Vi har startet et par stævner sammen og så var vi med til juleoptoget 2009, det var rigtig hyggeligt.

*Schleich*
Ja...så er Lotte og jeg blevet lavet som Schleich figurer, en aften fik jeg ideen, at jeg godt kunne tænke mig, at have Lotte som heste figur, jeg skrev ind til Schleich, for at spørge om jeg måtte det. Hende som svarede var en af indkøbsassistenterne. Hun skrev blandt andet, at hun havde oversat mit brev til tysk og havde sendt det til fabrikken i Tyskland, hvor de laver figurene. Den 6/5 - 2010 skulle jeg til springning på Boss, men min mor og far havde aftalt med bestyren, at vi skulle ud og hjælpe med at flytte nogle træpæle allerede kl 14:00, men der vi kom der ud, sagde min mor og far, at jeg gerne måtte trække Lotte ud og strigle hende, jeg kunne ikke rigtig forstå det, for hun så så ren ud, senere fik jeg at vide, at det var fordi, at de havde vasket hende, klippet hale, klippet ører og smurt hove. Men så kom der en fotograf fra avisen i byen og en fra K.E. Mathiasen, som sælger Schleich figurene. De overrakte mig et diplom, hvor der står, at jeg er Norden største Schleich fan. Men det var ikke det hele, de overrakte mig også figuren af Lotte og hvor jeg sad på med sadel og det hele, jeg blev så stolt og vi kom i avisen, I kan se nogle billeder i fotoalbummet Lotte og jeg som Schleich figurer. I må gerne spørge, hvis I har spørgsmål angående Schleich.
Men så tænker I sikkert, det vil jeg også gerne have, men de sagde til mig, at det var meget meget sjælden, at man fik lavet en figur og jeg er den eneste, der har figuren af Lotte og jeg. Men hvis I skriver til dem, skal I ikke regne med, at I for lov til at få en figur af jeres hest, da det også koster penge for dem til materialerne, men de blev så rørte over mit brev, at jeg fik lov til det, da jeg havde gjort mig så umage med at tegne, skrive og tage billeder.

*Sommerferie*
Jaaa...så fik jeg af vide, at jeg måtte ride Lotte i sommerferien, da hun underligt nok ikke skulle på sommergræs, men nu er hun på en måde min egen pony i hele sommerferien...skønt!

*Halvpart*
D. 1/1- 2011 har jeg ikke halvpart på Lotte længere, jeg ville rigtig gerne blive ved med at have det på hende, men da hun jo ikke bliver yngre, synes jeg, hun har fortjent, ikke at skulle rides for meget i weekenderne, jeg synes, det er rigtig trist og jeg ville ønske, at jeg kunne blive ved med at have halvpart på hende, men hun vil altid være min ynglingspony og jeg vil aldrig glemme hende!<3

*Solgt*
Da rideskolen desværre ikke kunne gå videre og måtte gå konkurs, er Lotte blevet solgt til Vejle Rideklub. I starten syntes jeg, at det var rigtig irreterende, fordi at jeg syntes, hun skulle sælges til en privat familie, som bare ville ride ture på hende og lære hende tricks, så hun kunne blive en rigtig familiepony. Men så besluttede Vejle Rideklub sig for, at hun skulle sælges til en privat familie, da hun var alt for gammel til, at skulle gå som rideskole pony igen, så de solgte hende til en sød familie, hvor faren arbejdede ude på rideskolen, de har to små børn, som rider en gang i mellem på Lotte og passer rigtig godt på hende. Jeg har planer om, at jeg skal op at besøge hende snart og se, hvordan hun har det, men jeg har hørt, at hun er blevet så glad for sit nye hjem, at hun ligner én, som er 10 år yngre og så kommer hun altid galoperende ude på folden og vrinsker til én. Jeg er rigtig glad for, at Lotte er kommet et godt sted hen, hvor de vil behandle hende godt og tage hensyn til hendes alder, for det fortjener Lotte efter alle de år, hun har været rideskole pony og lært en masse ryttere at ride, blandt andet mig, og jeg vil takke hende rigtig meget, for alt det hun har lært mig på så kort tid, det er jeg rigtig glad for, og jeg vil aldrig nogen sinde glemme Lotte, for hun er simpelthen verdens bedste pony!<3 Men jeg savner Lotte rigtig meget og ville ønske, jeg kunne se hende hver dag, som jeg gjorde en gang, men jeg ved, hun er kommet et godt sted hen, og det er det bedste for Lotte!<3

Lotte og Amalie<3
Kommentér på:
Anden særlig race Lotte
Annonce