{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Røgild's Balian [Tidl. hest] 2005

9.804 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lea Rix
Kvinde | 29 år | Oprettet: 26. aug 2007


DSP Røgild's Balian

Fødselsår:
2005
Højde:
Han er godkendt kat. 1
148 i stg. uden sko.
Temperament
Ridebane dressur: virkelig et godt temperment! han er ikke for frisk, han er lige tilpas! jeg kan få ham godt fremad og jeg kan få til at gå samlet.

Ridebane spring: Lidt nervøs, så trækker sig lidt tilbage.

Tur: lidt nervøs, men han tager det fint.

Stald: meget rolig, men han er opmærksom på hvad man gør.

Fold: Elsker at tage nogle løbeture med hans bedste ven Tagat.
Gangarter
Skridt: Rigtig fin skridt.

Trav: Dejlig trav.

Galop: Fin galop.

Balian træder godt over sit eget spor. Han har nogle fine gangarter, meget behaglige.
Stævner
Ja, vi er der ikke for at vinde (endnu) men for at han skal ud og se en helt masse! :D

1. Thorsø Rideklub
(hans aller første stævne nogen sinde, så han var meget nervøs)
LE. Met. B0 - Udgik
LE. Met. B3 - Udgik

2. Åstrup Sportsrideklub
LF. Met. B0 - fejlfri + rosette! (vores første)
LE. Met. B3 - fejlfri

3. KOOR
LE. Met. B3 - Udgik
LD. Met. B3 - 8 fejl (bomme)

Er ikke springpony med den nuværende rytter. Nu går han som dressurpony, hvor han har været med til noget opvisning for DSP i dressur.
Stamtavle
Far: Follow Mee Bossetoon Kokla - D.S.P
Farfar: Kooihuster Folkert - Welsh
Farfars far: Downland Folklore
Farfars mor: Atje
Farfars Farfar: Downland Mohawk
Farfars Farmor: Downland Starletta
Farmor: Kraneveld's Edith - Welsh
Farmors Far: Downland Folklore
Farmors Mor: Kleef's Jessica
Farmors Farmor: Downland Hohawk
Farmors Farfar: Magyar

Mor: Flieika - D.S.P
Morfar: Manitu N - D.S.P
Mormor: Leika - D.S.P
Morfars Far: Magnum
Morfars Morfar: Balthasar
Morfars Mormor: Marquise
Morfars Mor: Merci
Morfars Morfar: Legat
Morfars Mormor: Melissa
Mormor: Leika - D.S.P
Mormors Far: Kisall Fox
Mormors Morfar: Salomon
Mormors Mor: Mette
Mormors Morfar: Hestehavens Tonga
Mormors Mormor: Black Knol Pansy | |

Rødt hestepas - han er avlet dressurpony, men jeg satser på at han bliver en springpony.

jeg syntes han har en vidunderlig stamtalve, og jeg har fundet hans far her på hg :D
Køn
Vallak.
Bemærkninger
¤ Røgild’s Balian ¤
Balian er født d. 5/5 2005.

Balian er en brun pony, med 2 lave sokker på bagbenene, med en stjerneblis i hovedet.
______
Historien om hvordan jeg fik Balian
Min søster havde købt Codiack ved en der hedder Camilla, også skulle vi ud at hente ham. Da jeg gik ind i stalden hvor vi skulle igennem for at komme ud på marken hvor Codiack stod, var Balian inde i stalden.
Da jeg så Balian, var han allerede min store kærlighed! Jeg blev forelsket i ham for første øjekast. Han skulle jeg bare vide lidt mere om. jeg blev enig med Camilla om at jeg kunne få lov til at låne ham og se om han var noget, jeg vil sige at det var en meget stor ære! Så jeg fik han hjem d.22/4 – 2010. og begyndte at arbejde med ham. ;) :)

JUNI-JULI
Jeg har nu selv redet han til og han er nu ryttervant. Han kan rigtig godt lide når jeg arbejder med ham, og jeg kan godt lide at arbejde med ham, både på ryg og på jord. Man er hele tiden i kontakt med ham. Så han er ikke ukoncentreret, det er rigtig dejligt for så er han også meget nemmere at lærer noget. Og han er faktisk lyn hurtig til at opfatte hvad han skal, og det er stadig på ryg og på jord.

Han er en meget lærenem pony! - og den bedste!

JULI
Jeg er nu i gang med at lærer Balian at springe, og han er blevet super dygtig til det, jeg er meget imponeret over at han allerede er blevet så godt til det! Jeg har ind til videre sprunget 80cm på ham. Og han har en kanon springteknik, ryggen ligger lige hvor den skal. Og det er vildt nu hvor han kun lige har lært det. Men vi arbejder videre med det. Jeg føler bare man kan sætte springet op også skal vi nok komme over på den anden side!! :D jeg er rigtig glad for at det går så godt med ham, og jeg bliver gladere og gladere for hvert gang jeg har været sammen med ham :D

Når jeg kommer ud til ham på marken går han efter mig som en hund i en snor. Og hvis jeg løber, så løber han efter, han er bare så dejlig!
Det er også sjovt at se når han leger med vores unge hest Tagat, selvom Tagat godt kan være lidt strid..
Balian ligger tit ned ude på marken, så kan jeg jo ikke lade være med at gå ud til ham xD og han er ligeglad, han bliver bare liggende, imens jeg sidder og nusser ham ;) vi har hvert fald ligget sammen i 30min. Det er dejligt at han stoler så meget på mig :D

Jeg har endnu aldrig, aldrig haft en pony der er så meget tillidsfuld som han er. Da jeg fik ham var han så utryk ved mig, at jeg ikke engang kunne rører ham i hovedet. Nu kan jeg gøre alt ved ham, mens han bare tænker hvad fanden jeg har gang i xD han er den første jeg går ud til når jeg lige har været væk, også selvom det kun er ½ dag eller mindre. Men jeg går også meget ud til ham når jeg er hjemme. Jeg bruger alt min tid sammen med ham. Og den tid jeg bruger med ham vil være den bedste tid :’)




Han er også blevet rigtig god til at gå på longe. Jeg øvede det med ham inde jeg begyndte at ride på ham, sådan han blev vant til at gå med en sadle. Og han var også der, meget hurtig om at lærer, da han stadig er opmærksom på hvad man gør og siger ;)

Han er slet ikke nervøs ved mig mere, det er bare super fedt! - vi har bare fået et rigtig godt bånd sammen.

_______________________Tricks______________________
Give kys
Ryste på hovedet
Rulle et tæppe ud
Spanske skridt
__________________________________________________

hvis jeg bare kunne beskrive hvor glad jeg er for dig, og hvis du kan forstå hvad jeg siger! ville det være meget nemmere.
Men ord er ikke nok! jeg kan ikke sige andet end jeg elsker dig og du er den bedste. Du bærer mig gennem ild og vand uden problemer. Jeg kan og siger alt til dig. Jeg holder ikke noget hemmeligt for dig. (udover gaver og overraskelser til dig) jeg ved du ikke siger det til nogen. Jeg stoler på dig tusinde procent. Du har båret mig gennem de tider jeg var trist. Jeg var gået i stå hvis det ikke havde været dig. Jeg ville ikke være kommet så langt, som jeg er kommet. En dag uden dig er slet ikke nogen dag. Det er så svært at skrive mine følser over for dig. Det er næsten umuligt. Du er kommet gennem den dør til mit hjerte, hvor det blivere sværer og sværer at beskrive mine følser for dig. Jeg kan blive ved med at skrive den samme og samme og kan ikke komme fri.
Jeg kan ikke sige andet end: du en en'er, og du ta'r mig tættere på himlen!


___________________________________________-
Lea og Balian - 2010 - året det gik med hastighed

Balian og jeg har haft et super år, fra den tid vi mødes. Vi er nået rigtig langt sammen. Vi har redet i med vind og modvind. Men intet kunne stoppe os. vi blev begge bedre og bedre, og lærte hinanden bedre at kende, for hvert sekund der gik, hvor vi var sammen. du har givet mig en helt ny hverdag, en hverdag som man ikke kunne sætte en finger på. jeg har lært dig en masse, en masse som er blevet til meget. for hvert fremskridt du tager og har taget, er noget virkelig stort for mig.
de sidste måneder har vi haft svært med at ride pga vejret, og du har fået en pause.
__________________________________________________
OPDATERINGER
2011
Balian og jeg er nu på banen igen, og vi knokler r*ven ud af bukserne! jeg er meget stolt over at Balian tager det så pænt, som han nu gør.

9/1-11
Jeg har lært Balian at lave spanske skridt. det tog mig en halv time, også kunne han det. det er bare vildt så hurtig han er til at forstå, hvad der er han skal! :D han er så sød! :D

14/1-11
Vi havde ikke rigtig trænet i lidt mere end en uge. Men hvor er jeg dog bare stolt af ham. han tog den som om, vi havde redet hvert dag, jeg er virkelig tilfreds med det han stiller frem!

16/1-11
Vi øvede med at trave over nogle bomme, og han var rigtig sød! ;D han er rigtig nem at have med at gøre! :) - vi kan bare ikke galopere da underlaget ikke er helt i orden. Men han gør det virkelig godt!

19/1-11
Jeg var første gang til spring efter lang tid. Balian syntes at fyldet under springene var meget farlige, men han sprang da! :) Han plejer altid at stoppe på det første spring, men det gjorde han slet ikke i dag! :D Det var bare super fedt! Jeg fik også meget ros af mine træner, at han godt nok er en fin pony, og at han virkelig springer godt! - Det er bare super fedt, at få af vide! Jeg tager ham med fremover! :D Go' dreng!

22/1-11
Vi var første gang oppe og ride i den nærmeste ridehal. I starten var han lidt nervøs og bange for hjørnerne, men det gik stille over. Jeg havde ikke tænkt på at der var spring, så jeg havde taget min dressursadel på ham. Så kom der nogen og satte et spring op. Jeg var træt af at jeg ikke havde taget springsadelen på ham. men jeg fik lov til at låne en, og han sprang så fantastiskt! Han har en vane med at være bange og stoppe for springet, men det gjorde han slet ikke. Det er bare begyndt at gå så meget fremad med ham. Det er bare så super dejligt! Bliver mere og mere glad for den pony! :D Hvis man altså kan blive mere glad for ham :')

23/1-11
Vi var ude at ride tur sammen med min veninde, og det gik simpelthen bare så godt! Han plejer at være bange for alt ting, men det var han slet ikke! Det er virkelig bare dejligt! Vi galoperede stærkt på en marke, og jeg sagde bare 'pro' og han stoppede lige så stille op! Jeg er bare så stolt af ham. Selvom Codiack syntes det var rigtig sjovt at løbe, og han løb meget længere foran fordi han ikke lige ville stoppes, så burde Balian jo egentlig gå amok, men det gjorde han slet ikke! Han tog det bare stille og roligt, og skridtede stille, som om han aldrig har været ud at løbe :) - Jeg er bare så glad for ham! :D - Han fik også rigtig mange godbider! Selvfølgelig! :D

5/2-11
Idag har vi været til dressur undervisning første gang i lang tid. Det gik okay, men det blæste bare så meget, og 'nyt' sted (han har været der før, men det var i sommers, så det er jo klart at man skal kigge på det hele :b) - Men min underviser sagde at jeg er blevet meget bedre til at ride i dressur sadel, - (dengang jeg fik Balian, var der en dressur sadel med i købet, og jeg har næsten aldrig - (kun når jeg skulle ride min venindes pony) - redet i dressur sadel, da jeg selvf. er springrytter!! :b - det er bare med at komme igang) - så det er dejligt med noget ros! - men også at jeg sad pænere, og det var gået fremad med Balian siden i sommers :b
Så da jeg var på vej hjem igen - (hun bor 1km væk fra hvor jeg bor) - Så var altting selvfølgelig farligt :b Det er sådan lidt typisk Balle, men det er blevet meget bedre siden dengang jeg fik ham :) - Det er dejligt at man kan se fremskridtene, og når man selv har lært dem det :) - Og-og, han prøvede sine helt nye giraf klokker idag! Og de passede! :D Såh fedt! - Så nu venter vi bare på at mine giraf -professional choice- gamasher kommer! :)

8. febuar 2011
Vi kunne springe på vores ridebane, den var faktisk rigtig fin :D
Nå, men Balian var simpelthen bare så fin! - han plejer normalt at glo helt vildt på springet, det gjorde han bare slet ikke! :D og han trak også fint på springet :D vi spran omkring 80-90 cm i okse, så det var bare super dejligt :) han springer virkelig godt :D - glæder mig til at komme længere med ham ;D
(idag) meldte vi også til et stæve :) - vi skal dog kun starte lx-le, men han er rimlig nervøs, så det gælder jo egentlig bare om at komme ud så han kan se en masse :) - så det træner vi op til, og vi glæder os begge bare rigtig meget! :)

19. febuar 2011
Balian og jeg var ude og springe i den nærmeste ridehal. Han var bare super fin! Selvom det var nye spring, så sprang han bare uden problemer. Vi fik en helt masse gode spring, og han var bare rigtig dejlig at ride på.
Vi fik det også filmet. Og da jeg ikke har nogle spring film af ham, så var det rigtig sjovt at se når han springer. Og hold da op han flyver! Rundet ryk og samlet bagben, forbenene er pakket! Det er bare super dejligt, at se min dressurpony kan springe! Yes! :b! (;

20. febuar 2011
Nu har vi været til vores andet stævne sammen!! :D - Og det gik virkelig godt! - vi startede LF-LE, dog ikke så højt, men det går jeg ikke op i, han ska bare ud og se noget. Dog smed han mig af på opvarmningen xD Men da vi kom ind på banen, var han nervøs, men han gjorde det bare så fint! Vi travede det meste af den første klasse. Han stoppede sådan op, og kiggede på springet og spraaang over!! :D Den anden rundte var vi lidt mere i galop :D - Lf'en var en B0 så vi fik en rosette, i den anden var vi også fejlfrie og det var en B3, men vi var ikke hurtige nok. Men det er vi ligeglade med, vi gennemførte! Og jeg er stolt af min lille stjerne pony!

?/5-11
Solgt
Kommentér på:
DSP Røgild's Balian
Annonce