{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser Tristan [Himmelhest] 2010

2.547 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

stine t
Kvinde | 40 år | Oprettet: 10. sep 2007


Frieser Tristan

Fødselsår:
2010
Højde:
Bassen måler som 3 års omkring 1.64
Temperament
ork ja, rigtig meget af slagsen endda!
Gangarter
Det tyder på 3 meget gode, og med høje knæløft :-)
Stævner
nej, kun udstillinger
Stamtavle
nej, men mor Eefke Fan´t Klotske har. Både mor og far Xander findes på HG.
Køn
vallak
Bemærkninger
2010
Tristan er født natten til d. 27 april kl. ca 01.13. Han havde travlt med at komme til verdenen og det tog derfor kun få minutter, før han var ude.
Tristan er allerede en rigtig charmetrold, som man ikke kan andet end at forelske sig i.
Jeg glæder mig til at se hvordan han udvikler sig og lære ham endnu bedre at kende :-)

2011
Tristan er blevet stor. Han ligner dog lidt den grimme ælling, med de lange ben og en krop der ser ligeså forkert ud *G* Men jeg ved at han vokser op og bliver den smukke svane :-) Han er blevet så dejlig afslappet og medgørlig efter han er kommet ud blandt andre der gør ham træt, da han inden da teede sig som en vildhest :-)

2012
Året har bragt en del op og nedture i år. Tristan har fået 2 dejlige legekammerater, sin far og en dejlig hingstebasse, så nu nyder han livet.Desværre har vi klippekort til diverse dyrlæger på hele sjælland bla. grundet han står med hanetrit på begge bagben :-( Dog mener dyrlægen at kan kommer sig, så året går på genoptræning/styrkelse af senerne, så han (forhåbentligt) bliver ridehest...

2013
Nu er året næsten gået, og det har været et år i modvind.Tristans hanetrit er nu en fast del af ham, som heldigvis ingen betydning har, andet end at man ser det. Desværre har året bragt en masse allergi, så det har fyldt ja, stort set hele året, men nu er der kommet styr på det, således at jeg ved hvad han er allergisk overfor; lagermider og klæg, og meget følsom på mitter og myg... det kostede så endnu en flytning og en mere lige om hjørnet :-( jow jow, vi har vores udfordringer. Til gengæld er vi kommet godt igang med ridningen i år - han er tilredet i bareback og er bare super nem og SKØØØØN at ride :-) Satser på at 2014 må blive vores år, hvor vi ikke længere skal være ramt af uheld og være kastebolde imellem diverse stalde!
Kommentér på:
Frieser Tristan
Annonce