{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Mickey .(SOLGT)MISS YOU [Tidl. hest] 1992

3.717 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*Julie* :
Kvinde | 27 år | Oprettet: 21. okt 2008


Anden særlig race Mickey .(SOLGT)MISS YOU

Fødselsår:
1992
Højde:
139.,5
godkendt kat II
Temperament
Mickey kan godt være lidt opmærkesom og frisk nogengange .
Gangarter
Skridt:over middel.. han gå fint til bidet og gå godt frem ad .-
Trav:Meget over middel .. virklig lækker trav ..
Galop:lidt over middel---- kan til tider godt være lidt frisk ..
Stævner
... ikke nogen med mig .
Stamtavle
kender den ikke ..
Køn
Han er en køn vallak
Bemærkninger
Mickey er en super dejlige pony på 18 år . Han kom til verden d 1 maj 1992 . han er slet ikke dovne, han elsker og løbe stærkt det er det bedste han ved . han er altid glad når man kommer ud til ham .. han kan godt være lidt sur når man skal spænde sadel på ham . Mickey har gået la med sin ejer i hans unge dage .. men han kan stadig lave alle ølvser .. nogen gange skal man være lidt over ham og vise at han skal gøre det ..
Han elsker en tur i skoven det er det bedste han ved gerne med fart på .. nogengange er der alt for meget fart på . han kan godt finde på at bukke i skoven fordi han er så glad for at komme ud ---

29-04-2010
Mickey var rigtig sød idag .. jeg red en lille tur på ham kun i skridt og lidt i trav, han var rolig men han er lidt at en kyllinge nogengange.. red lidt dressur bag efter der var han også god men han har været berder ..

6 maj 2010
Sprang på Mickey idag han var dygtig . sjovet og springe på sådan en god springpony når man selv er dressur rytter . vi kom op og spring 80 og han stoppe ikke eller rev ned . dejliget -.

Ident 9409041
Avlsforbund DRF
Land Danmark
Navn MICKEY
Fødselsdato 01-01-1994
Køn Vallak


d 11-05-2010
Mickey har alrdig gået bedre end idag . han gik virklige som en drøm idag . jeg kunne syrte hans tempo og han var virklig under min hjlæper . håber han gå lige så godt imorgen og torsdag . jeg kan virklig mærke han er ved og stole på mig .

19-05-2010
Mickey var rigtig sød . det var meget varmt og ride idag . så jeg red uden sadel på ham . han var rigtig sød. Jeg red uden hænder på ham både i galop og i trav . han var så dejlige . men vi øvede også dressur og der var han rigtig god, han var bedre uden sadel end med sadel , så det var skønt.

25-05-2010
Hvad skete der lige for mickey idag . han var bare bange for altting , især nede i den ende anden at ridebanen . og hold kæft det blæste idag da jeg skulle ride .kunne slet ikke ride på den ende banen så måtte ride over på den anden der var han også lidt bedre .. og den lille fyr har allerede taget på efter han er kommet på sommergræs . man kan bare se på ham at han nyder det..:)

02-06-2010
MIckey var så dejlige idag ..
vi red først lidt dressur men det gad jeg ikke fordi det var så varmt . så jeg red i skoven sammen med lisa og bazer vi red ca en lille times tid og det var så hyggeliget . vi skridt det meste at vejen men vi travde også lidt, der var oså et sted hvor de fik lov til at lave fri trav og hold da op nogen øninger Mickey lave og så begyndte han at galoper .. det er første gang jeg galoper i skoven på ham og hav var virklige dejlige . vi er begge to så glade for tiden og det er virkliet dejliget .. det er dejliget at det er blevet sommer:D

08-06-2010
Sprang på Mickey for 2 gang idag . sprang sammen med Lisa og Bazar.. :) Mig og Mickey kom op og spring 95 cm . han er virklig dygtig den pony .. men da jeg ville prøve og springe 1 meter . ville jeg ikke allivel men jeg tror godt ponyen kunne havde taget det .. sprang også lidt på Bazar ,..

15-06-2010
Mickey var dejlige idag .Man kan godt mærke på han at han er begyndt og går på døngg fold er er lidt træt i starten men han går super godt.. føler virklig det erdet rigtige valg jeg har taget :)

17-06-2010
Hvad skete der lige for Mickey idag ?
Han gik helt amok i skoven da vi skulle springe , jeg kunne slet ikke styre ham og han begyndte og bukke og stejle :D så jeg var nød til at dejre ham skæbt så han stoppet og så trippe han bare hele vejen hjem .
Da vi kom hjem gik jeg lige ud på spring banen og sprang lidt der var han god.:)
men havde en rigtig hyggelig tur i skoven sammen med lisa og basse:)

29-06-2010
Mickey var bare dum idag . jeg kunne slet ik ride ham ude på banen , han blev ved med at búkke og stejlie og løbe hele tiden . og især over på den ene lang side , det var så irtnet .. håber han er søder imorgen når vi skal springe :=

14-07-2010
Red bidløst på Mickey idag , han var så dejlige det var helt vildt:) han hørt efter hvad jeg sagde og som jeg sagde han skulle gøre . det var helt vildt så dejlige han var :)

20-08-2010
Red undervising på Mickey igår for første gang og han var bare helt vildt dejlige og han gik rigtig flot hele tiden . og lærte hvordan jeg red ham så han gik flotter . og skulle være lidt ops på hans venstre bagben da han ik helt føler med på det . men lærte hvordan jeg skulle gøre så han kom til at føle med på det . så det skal vi til at træne :)

23-08-2010
dejlige dag ude hos ponyen selvom det var et lortevejr og ride i . Red bidløst på ham og han var bare super dejlige , hørte efter hvad jeg sagde og han gik til bidet og lavede sidebevægelser og tilbagetrækninger:) Han var så sød også da jeg sætte ham på folden igen , så løb han rundt med snowie ..: ♥ de to er blevet bedstevenner ♥


02-09-2010
Var i skoven med Maria idag og det var så hyggeliget:) i starten skridte vi ret meget men så prøvede vi og trave og det skal lige sige at mickey og den anden pony kan være sindsyge i skoven men det gik meget godt . og på et stykke vej der går lige ud i ret lang tid . der lavede vi fri travede oog gold kæft nogen ønninger de to ponyer kan lave . de var så flotte :) men så serne på turen traavede jeg ved siden at maria og lige pluslig var der bare kamp løb men så holdt jeg mickey tilbage så jeg red bag i maria og hold kæft det gik stærkt . det var ligesom om vi red jagt :) vi red ned i store vandpytter :)

25-09-2010
Har Snakket med trine idag og hun er desværre nød til at sælge mickey :( ;( men snakker med mine forældre og håber at får lov til at købe ham :D
Vist vi ik køber dig så går min verden under . Har aldirg mødt en pony der vil ligeså dejlige som dig . Vi kan alt sammen og du er den der gøre mig glad .. Har altid troede at det skulle være dig og mig for altid men det blever det måske ik ? men jeg håber så meget at det gør og vil gøre alt for at det bliver:( Men Mickey drengen jeg vil altid elske dig : selvom du ik er min og du er en andens men du vil altid være elsket af mig !!!

28-09-2010
Så nu er evertyrt om mig og Mickey slut :(
Jeg vil sku komme til at savne dig basse :( alt det vi to har haft sammen er slut nu og der er kun minder tilbage , glæder mig ik til den dag du bliver hente, det bliver den væreste dag i mit liv :(

15-10-2010
Mickey er blevet solgt og bliver hente i efterårsferien :(
jeg kommer til at savne dig basse . vil aldrige nogensinde glemme dig , og alle vores dejlige minder :(
PIIV

21-10-2010
Så kom dagen hvor mickey blev hente og jeg cykeler ud til ham lige om lidt for at bruge 2-3 timer inde med ham :(
så skriver jeg mere når kjeg kommer tilbage ..

31-10-2010
Nu har du været væk i tid Mickey og jeg savner dig helt utroliget meget ,, jeg rider slet ik for tiden fori jeg savner dig så meget :(
Alle siger til mig at det ville hjælpe vist jeg fandt mig en ny pony og ride på men det kan jeg bare ik . har været ude prøve et par stykker men der bare ingen jeg kan fået taget mig sammen til at ride fast på fordi er ingen som dig min pony <3
Har været oppe og se dig og ride en tur på dig på det nye sted hvor du står og der hvor ´du skal gå rideskole og alle de børn er så på dig og sprugte mig ind om dig , de vil elske dig derop min prins :)
jeg ved der bliver passet godt på dig derop mindreng <3
men den dag hvor du blev hente var en væreste dag i mit liv , jeg har aldrig været så ked af det før mindreng :(
og på den måde du trøste ,mig på inde i din bosk da jeg sad og græd , du fik mig til at smilie <3 den samme dag om aften hvor jeg så dig der hvor du bor nu , da jeg så hvor glad du blev da du så mig og du virskende efter mig da du mig .. jeg mine tåre begyndte stille og roliget og trille ned at mine kinder :( MISS YOU PONY
Kommentér på:
Anden særlig race Mickey .(SOLGT)MISS YOU
Annonce