{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Palomino Kærgaardens Dom Perignon [Tidl. hest] 2007

11.870 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

** Stald Klitgaard *
Kvinde | 36 år | Oprettet: 9. mar 2006


Palomino Kærgaardens Dom Perignon

Fødselsår:
2007
Højde:
Han er målt til en 162 i marts måned 2010.

Jeg forventer han bliver 165.

Han blev d. 3/4 2011 målt til 165.5 cm og han er i vækst så må nok forvente at han bliver 167-68. Det er så nice.
Temperament
Han er meget dejlig og mild. I det daglige mærker man ikke at han er hingst.
Gangarter
Skridter rigtig godt igennem. Over middel

Traven mangler bæring. Middel

Galopen er farvoritten. Virkelig virkelig fin, træder godt igennem og bruger sig selv rigtig godt. Over middel ++
Stævner
%
Stamtavle
Far: Kærgaardens Margaux PAH 48

Mor: Gazia PA 127

Morfar: Stargold Cavalero PAH 23
Køn
Hingst
Bemærkninger
En rigtig dejlig hingst af god varmblodstype, med godt temperement. Han er en kærlig hest og ind imellem faktisk nemmere end hopperne i det daglige, da han takke være avleren er blevet opdraget ordenligt fra starten.
Han er lys (cremello) men ikke hvid og har en bag sok på venstre bagben og lidt hvide aftegn i hovedet. Også har han jo blå øjne...

6/1 2011
Han udvikler sig hele tiden og kun i den positive retning. Han er ved at sætte noget fylde på og ligner efterhånden en rigtig hingst. ;o) Han svømmer en gang om ugen og han nyder det i fulde drag. Både det at komme ud, være i hænder men også at lave noget. Han er en fligtig hest der gerne vil arbejde. Han går til dagligt på Fold med min Ripasso og der nyder hinanden rigtig meget. De er ude så mange timer som solen tidlader det og lever så normalt et heste liv som overhovedet muligt.
Jeg leger med tanken om at stille ham til kåring PSA i år. Hvis han viser sig klar inden for den næste måned bliver han tilmeldt.

14/3 2011 Han er nu i fuld ridning og hold da op en fornuftig dreng jeg har mig. Han rides af Jacob Lillelund på skive rideklub og hans berider elev Nicolaj. Med tiden vil jeg selv overtage ridningen af ham og har da også allerede været på ryggen af ham et par gange. Han svømmer og løsspringer også, så han har nok at se til. Han er stadig hjemme og har ikke været afsted til tilridning som sådan men bliver kørt frem og tilbage. Han sætter muskler som bare pokker ligge pt og det ser godt ud.

HAN ER TILMELDT HINGSTE DAG I VIBORG
HAN VIL BLIVE VIST UNDER RYTTER OG I LØSSPRING

Den danske kåring bliver ikke til noget før næste år. Føler ikke han er klar. Han har kun været redet siden febuar så det bliver for voldsomt og forlange det af ham i år.

D 18/3 2011. Man har et stand punkt til man tager et nyt, så han blev meldt til kåring hos PSA, han har vist sig rigtig fornuftigt den sidste uge op til sidste tilmelding så besluttede og give det et forsøg. Ellers må vi bare afsted igen næste år.

17/4 2011 Er vist så småt kommet mig over skuffelsen ovar at han desværre ikke gik igennem til kåringen hos PSA. Må indrømme at jeg tog hjem derfra med meget blandede følser, synes jo virkelig han er en lækker dreng og havde inderligt regnet med han ville gå igennem. Dommerne mente han manglede bæring hvilket også er korrekt. Han er i vækst (igen) og har kun været redet små 2 måneder, så og samligne ham med en hest der har været redet i 2 år synes jeg personligt er unfair. Dernæst må jeg sige at når man blæser på alvorlige røgten fejl men disker på manglende bæring pga alder m.m. ved jeg altså ikke helt hvad jeg skal tænke. Bliver lidt ærgelig og synes det er en skam for avlen. (Min mening)
Havde derimod en rigtig dejlig dag i viborg igår til store hingstedag og det vil helt sikkert være noget vi vil gøre igen. Han er så sød og have med nogen steder og får gang på gang bevist hvor dejligt et hoved der sidder på ham. Det er en fornøjelse at han ved der er forskel på "arbejde" og "fornøjelser" ;o)
Han går på en måneds sommerferie nu. Men så går arbejdet også for alvor igang igen og vi skal forhåbentlig ud vise os på stævnebanerne!

20 april 2012
Jeg har nu selv redet ham nogle måneder og han er ren fornøjelse. Vi var til hingstedag i viborg og det gik rigtig fint med ham. Han var sød og behagelig at have med hele dagen. Det var min første tur med ham i byen hvor jeg selv skulle ride ham. Han var ridelig og uberørt over de mange tilskuer. Vi arbejder videre og forventer stævner på ham sommeren over.
Kommentér på:
Palomino Kærgaardens Dom Perignon
Annonce