{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Action Speed [Himmelhest] 1993

7.322 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*Skovsminde *
Kvinde | 36 år | Oprettet: 24. aug 2005


Traver Action Speed

Fødselsår:
1993
Højde:
154
Temperament
opmærksom. Hendes temperament varierer meget. Speedy er fantastisk med en begynder på ryggen. stille og rolig.
Gangarter
skridt, trav og galop. (travergangarter men de fungerer fint nok:-) )
Stævner
en jagt og et lille stævne for mange år siden....
Stamtavle
far: Nevele Speed
Mor: Diva F
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Speedy (som jeg kalder hende), er en fantastisk hest og jeg er utrolig glad for hende. Hun er travhest men har aldrig gået travløb og er ikke tilkørt. Hun holder meget af lange ture hvilket også er det vi praktiserer mest (distance). Hun har sprunget 120 cm. Sidste år fik hun et hingsteføl efter Cape Town S. Speedy er en livsglad hest som der altid er gang i. En bestemt dame der skal accepteres og elskes :-)

13/09/05
Speedy løb igennem hegnet for en uges tid siden. Naboens køer var stukket af og kom lige imod hende. Hun har på en aller anden måde fået slået knæet. Det er helt hævet nu. Dyrlægen har været og kigge på det... Håber ikke at det er noget alvorligt. Har ikke selv snakket med dyrlægen for jeg var ikke hjemme. Skal hjem og se til hende denne weekend.. min lille puller hest.. :-(

19/09/05
Dyrlægen har set på Speedy og har vistnok sagt at det er nogle sener omkring knæet der er blevet lidt forstrakt eller noget i den retning. Var ikke til stede da hun var der. Nu skal hun have knæet vasket med en eller anden væske to gange dagligt. Hvis væsken rører huden får man en smag af løg i munden. Kan ikke huske navnet på det.... Håber at Speedy får det bedre, det gør hun jo nok for hun plejer at være rimelig hårdfør.... :-)

21/10/05
Speedy har fået sit knæ røtgenfotograferet og er hermed konstateret kronisk halt :'-( *snøft* hun vil nok aldrig kunne holde til at blive redet rigtigt igen så nu er hun bare hyggehest... heldigvis har jeg haft 6 skønne år sammen med hende hvor vi har oplevet en masse... og jeg har hende stadigvæk, har ikke i sinde at skille mig af med min lille skat.

Jeg er begyndt at ride på en DV for en veninde der ikke selv har så meget tid til hende pga. studier. Det er en hoppe ved navn Anni.

21/10/05
Vi har været på Rømø og hente en islandsk hest ved navn Menja. Hun skal med op til Struer og hende kan jeg ride på hele vinteren indtil april hvor hun skal over og arbejde igen.... dejligt.. hun er bare kær :-)

Disse to heste rider jeg lige for tiden nu hvor jeg ikke kan ride på min skønne Speedy.... :'-(

15/11/2006:
Speedy er rengående igen og er kommet med mig op til Struer, vi nyder at kunnr ride vores dejlige ture i naturen igen, Speedy har virkelig følt sig svigtet det sidste års tid hvor hun ikke har været brugt og jeg sjældent var hjemme. Hun er bare så glad nu, og hun er blevet en rigtig nussegøj igen.
Jeg har også følt det helt forkert ikke at have redet på hende det sidste års tid, men hvor er det bare dejligt at komme igang igen. Dog starter vi genoptræningen stille og roligt, vil ikke overanstrenge hendes knæ, men hun lader overhoveet ikke til at have nogle mén. Én ting er jeg sikker på, og det er at vi ikke vil begynde at springe igen, og heller ikke nogen form for dressurøvelser der kan være belastende, altså intensiv træning. Måske kan hun klare at starte distanceridt om et års tid, men det må vi jo vente og se, er bare glad for at hun er rengående igen:-D

2007
Nu er speedy blevet solgt til Louise og hun står nu i Dragør og nyder livet.

juni 2012
Speedy kommer vist hjem igen da Louise desværre er kommet i en situation hvor hun må skille sig af med hende.
Speedy var også herhjemme i ca 3 mdr for et par år siden da Louise var i Ghana.
Vi har hele tiden været afklaret med at kunne Louise ikke længere have Speedy så skulle hun enten herhjem igen eller aflives.

Jeg glæder mig meget til at få den smukke gamle dame hjem igen. Der er bare lidt papirarbejde der skal på plads først :)

30/102012
Så har Speedy været hjemme i et par måneder. Det er helt fantastisk! Vi har fået os nogle dejlige ture ud i det blå <3

27/05/2013
Speedy går og nyder livet på sommergræs sammen med hendes søn, Chili.

Februar 2014
Chili er nu rejst over regnbuebroen sammen med squire. Nu har hun fået fred og sluttede på toppen selvom hun havde sine småskavanker.
Kommentér på:
Traver Action Speed
Annonce