{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Chili In Action 2004

10.278 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*Skovsminde *
Kvinde | 36 år | Oprettet: 24. aug 2005


Anden særlig race Chili In Action

Fødselsår:
2004
Højde:
148
Temperament
opmærksom. Han er kærlig og har utrolig meget tiltro til de mennesker han knytter sig til. han har ikke så meget erfaring så det tager ham et lille stykke tid at vænne sig til nye mennesker. Men en alletiders nussebasse det er lige hvad han er :-)
Gangarter
udemærkede
Stævner
ROAR d. 25.02.2012
LD2: 2.plads 62%.
Han kiggede meget og turde ikke rigtig gå ned i den ene ende af banen, men der hvor han gik godt, gik han rigtig godt, og det trak op. Dygtig babyhest :D
Stamtavle
Far: Cape Town S (DV, Holstener)
Mor:Action Speed (travhest)
Køn
vallak
Bemærkninger
Chili blev født d. 18. April 2004. Da han kom til verden var han brun med 4 lysebrune ben. Efter nogle måneder skiftede de så farve til sorte ligesom resten af hans pels blev mere mørkebrun. Så for nogle måneder siden lagde jeg mærke til at er begyndt at få små grå hår ved krydset. Han bliver mere og mere stikkelhåret for hver måned der går, så det er spændene at se hvordan han kommer til at se ud. pt. (22/03/06) er han lidt grå ved krydset har en grå plet oppe på røven og har grå hale ved haleroden... spændende.. begge hans forældre er brune, ligeså hans bedsteforældre, så det må være en mutering i et af hans gener der gør at han får grå hår:).... mystisk lille mutant Speedy har spyttet ud :-) herligt. så glæder mig gevaldigt til at se den videre udvikling i hans farver!!! det er så spændende.
d.07.10.2010 har han fået lidt flere skimlede hår i de nævnte områder, men ellers er der stort set ingen skimling sket :)
26.11.2009
I morgen skal Chili opstaldes på ROAR og vi skulle gerne komme lidt mere igang med ridningen. Det lille kræ er ikke meget for at skulle derop i traileren, så nu tager vi det fra en ende af.
Glæder mig bare rigtig meget til at ride lidt mere seriøst på min lille baby. Han er bare en stjerne :)


15.07.2010
Jennifer (Chili's part) var ude og ride på Chili for første gang i dag. Det gik rigtig godt. Alt det arbejde jeg lagde i ham (inkl. tålmodighed) hænger virkelig bare ved. Han er så dygtig den kære babyhest. Er så pavestolt af ham. Deres ridetur gik rigtig godt :)

29.07.2010
I dag red Jennifer og Chili alene imens jeg var på arbejde. Det gik rigtig godt. Han var lidt frisk pga. blæst, så hun fik et lille stykke med galop da hun ville sætte ham i trav, men han stoppede med det samme igen da hun bad ham om det. Deres første galop. iiiih hvor er de bare seje altså :)

07.10.2010
Chili er kommet op på ROAR igen.
Vi er begyndt til springundervisning og han viser et kæmpe talent :) Det er det vi har ventet på at være klar til - wee :D

d.10.10.2010 skal vi starte spring til det lokale klubstævne. glædelse :)

03.06.2011
Chili flytter til Esbjerg. Han bliver nu udlånt til Lotte som vil låne ham i 2 mdr. og derefter er planen at hun skal købe ham hvis alt går vel. Kommer virkelig til at savne denne fantastiske lille hest. Han betyder rigtig meget for mig. <3

Lotte har nu købt Chili (juli 2011). <3 <3 <3 <3 :'-) <3 <3 <3 <3 Håber at de får rigtig mange gode år sammen.

31.01.2011
Lotte er desværre blevet nødt til at skille sig af med Chili igen af personlige årsager, så han vender hjem til mig igen.
Glæder mig som et barn til juleaften faktisk. Har sq savnet min bette babyhest. Men det er ærgerligt at det ikke gik hos Lotte. De var ellers så gode sammen.
Chili flytter op på Roager Rideklub indtil sommer lige foreløbig. Er ved at have lidt rigeligt fyldt ud i stalden derhjemme.
<3
7-2-12
Var ude og skridte på Chili i går, tog også en lille trav. Han var rigtig sød faktisk, dog alt for fokuseret på at bøje hals og smide bagben+ryg væk. I skridt headshaker han lidt, det har jeg aldrig oplevet før, men håber på at få noget ro på ham igen. Frem og ned. Adfærdsmæssigt er der allerede sket meget på de sidste 3 dage. Nu flytter han sig mere for mig. Så han skal nok blive helt normal igen.
Han bliver tilbedt af Angel og Jolly, især Jolly (Som han jo har haft en elskovsaffære med i sin hingstetid) sukker dybt efter ham hele tiden. Mr. Popular xD
<3 <3 <3
Nyder hvert øjeblik med ham, som altid :)

10/9/12
Chili har nydt sommeren med sommergræs hist og her. Nu er han hjemme igen og vi går så småt igang med ridningen. Han er bare en fryd hver gang <3 Så rar en pony <3
30/10/2012
Chili går og holder Smilla med selskab i den lille stald hvor han stod på sommergræs. Han nyder opvartningen derhenne. De to er bare blevet rigtig gode venner :)

1/3/2013
Chili er hjemme på gården igen, efter at have holdt Smilla med selskab i vinter. Skønt at have babyhesten hjemme til hverdag :) <3

13/04/1013
Så fik jeg solgt Max for nogle dage siden, og Freja skulle gerne rejse om en måneds tid. Så nu har jeg faktisk overskud og tid til at kunne nyde min lille prins for alvor igen. Jeg glæder mig til at komme igang med ridningen på min elskede Bubhest <3 Håber på en masse dejlige ture ud i det blå til sommer <3 Hans mor, Speedy, går jo også herhjemme og kommer ud på nogle korte skridtture af og til. Når jeg har en gæst med hjemme der gerne vil ride, så kan vi ride ud med de to sammen. Jeg kan huske at det altid var min drøm, dengang Chili var et føl. Hvor er det fantastisk endelig at have den mulighed. På folden komme de to også rigtig godt ud af det med hinanden, Chili nyder virkelig at hans mor holder sit otium herhjemme på gården.
<3 <3 <3 Elsker min babyhest <3 <3 <3

27/05/2013
Nu har Chili været på sommergræs sammen med sin mor i 14 dages tid, og han nyder det bare helt vildt.
Kommentér på:
Anden særlig race Chili In Action
Annonce