{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger ASLAN 2003

2.909 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Camilla:** Tyson og Atina***
Kvinde | 26 år | Oprettet: 6. okt 2007


Haflinger ASLAN

Fødselsår:
2003
Højde:
Ca 140-145 cm. Er aldrig målt officielt.
Temperament
Rolig og kold. Meget nysgerrig. Han er ikke redet så meget, men man kan bare sadle ham op og ride selvom det er længe siden han sidst er redet.
Gangarter
Middel. Aslan plejer at være noget overvægtig, men i år er han i bedre form og det kan man tydeligt se på hans gangarter.
Stævner
Ingen
Stamtavle
Vi har den ikke, men han er tydeligvis haflinger.
Køn
Smuk og dejlig vallak.
Bemærkninger
Aslan er min bedstefars pony. Han blev købt for nogle år siden af en hestehandler. Han skulle være min ridepony, men var ikke tilredet og alt for stærk for mig. Derfor er han ikke blevet redet ret meget gennem årene. Man har dog altid bare kunnet sætte sig op og ride.

Marianne Vestergård, som hjælper mig med Dooeys, mener at vi skal ride Aslan noget mere og hun "tilred" igen den anden dag. Jeg er også selv mere erfaren nu og det var rigtig sjovt at ride ham.

Aslan bliver kaldt "guldponyen", fordi han er så flot gylden om sommeren.

Ude på fold følger Aslan hele tiden med mig, og da han går på fold med Dooleys, er det svært at tage Dooleys ind uden Aslan følger med.

Aslan plejer at være meget tyk, men det er han ikke i år, fordi han går på fold med Dooleys. De to tager nemlig hver dag nogle ordentlige løbeture.
Nu har jeg også galopperet på Aslan og det gik fint. Han mangler dog noget balance, men det bliver nok bedre med mere træning.
Kommentér på:
Haflinger ASLAN
Annonce