{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Ismor 2004

1.992 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Maia H
Kvinde | 50 år | Oprettet: 11. jul 2007


Anden særlig race Ismor

Fødselsår:
2004
Højde:
168 cm
Temperament
Opmærksom og meget nysgerrrig
Gangarter
3 gode
Stævner
Jo jo flere :-)
Stamtavle
Morfar: Michellino
Resten ukendt. Det vil sige mor er dansk varmblod og far er knapstrupper. :-)
Køn
Meget køn og charmerende vallak.
Bemærkninger
Han er sød, sjov, fræk, charmerende, skøn, nysgerrig, cool – en rigtig drengebølle med næsen i alt :-)

Han flyttede ind hos mig juleaften :-) og har været i skarp træning lige siden. Han er 6 år, men burde kun være 4 – han har ikke været håndteret eller redet noget særligt inden jeg fik ham, så det er fra begyndelsen af. Han er temmelig selvgående og lidt hurtig til tider, men vi arbejder på sagen og bruger meget krudt på ”start, stop og styr”.

Da vejret tillod det, begyndte vi at ride ud. De første 2 gange med støttehest, derefter har vi været ude mange gange selv. Han er supercool og går gerne forrest, bagerst eller selv. Er kun bange for vandpytter, og nåh ja.. De der store marksten er nu heller ikke altid lige til at stole på :o)

Han er altid lidt fræk, men på sådan en sød måde, så han slipper af sted med det :-)

Maj 2010.
Vi har fået ny (brugt) sadel og det har virkelig betydet hele verden. Nu går det fremad. Han er begyndt at vente på mig, så nu er det i gang med sidebevægelser - stille og roligt selvfølgelig.. Galoppen er også blevet bedre, nu sker der virkelig noget. Det er fedt. :o)

December 2010:
Nu har han næsten boet her i et år og det er jo blevet vinter igen nu. Vi har haft en super dejlig sommer, hvor vi har redet masser af kilometer i benene - dvs. vi begynder at blive sikre i øvelserne nu. Sadlen er tjekket og rettet - Hurra for Albion og en dygtig sadelmager. Galoppen sidder i skabet og sidebevægelserne er også ved at være godt med. Han venter næsten altid pænt på mig og lytter til de halve parader - når ikke han bare synes det hele skal være sjov og ballade :-)

Lidt nyt - februar 2013
Vi er flyttet til Revsø Rideklub i juni 2012 - det er det bedste, der længe er sket for os. Ismor nyder livet i sin boks og på folden. Han stor-trives - og så gør jeg også. Der er virkelig kommet skred i undervisningen og dermed udviklingen. Det hele bliver ligesom bare nemmere når man fjerner mest muligt stress fra ridningen. Ismor er helt anderledes afslappet og glæder sig ved arbejdet. Vi er faste deltagere på Dressurkurserne der afholdes hver måned, med supertræner Rune Gludsted fra Skive - og må erkende at det er alle pengene værd. I det daglige har vi Christine som god, fast, sød og dejlig støtte.
Vi har lige startet en LB3, hvor vi bankede alle de fine gangmaskiner ud af banen - det var en fed oplevelse :-) Mere af det, tak :-)
Kommentér på:
Anden særlig race Ismor
Annonce