{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Degneløkken's Andrea 2008

1.735 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Inger Dahl B
Kvinde | 55 år | Oprettet: 28. mar 2010


Shetlænder Degneløkken's Andrea

Fødselsår:
2008
Højde:
pt 94
Temperament
Mild
Gangarter
fine
Stævner
-
Stamtavle
F: Rousseau af Nørvang
M: Vestbjerg's Amanda
MF: Ami
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Andrea er egentlig min søn's pony. Da vi var ude og se på shetter var vi faktisk ude og se på en anden som også var til salg. Andrea ville det anderledes for hun valgte os (min søn) på stedet. Så selvom hun var lidt yngre så havde hun bestemt det temperament vi ledte efter. Hun er den sødeste lille kysse-prinsesse.

Nu har vi haft hende en uges tid så der er meget at lære med hende i nu, men synes hun dels har taget flytningen flot og dels blevet kæledække ting i stalden. Hun tager sig lidt friheder og spurter rundt mellem de forskellige folde. Ved ikke hvem der har fortalt hende at græsset altid er grønnere på den anden side af hegnet ;-)

Hun er så god af sig at hun lader min søn på blot 3 år trække hende uden videre og passer lidt på fordi han er lille. Min søn er så glad for hende og ikke mindst stolt af hende. Jeg har også tabt mit hjerte til den bette pony. Hun er bare så kær.

På stald faldt hun hurtigt ud af hvordan hun kan tiltrække sig opmærksomheden ved alle som går forbi el. ja faktisk blot havde tænkt tanken :-)

Jeg er spændt på at komme til at arbejde med hende. Min søn har kort været oppe og sidde på hende selv det tog hun bare flot.

Nu har vi haft Andrea et halvt års tid. Hun er den mest godmodige pony. Ungerne kan kravle under hende når de hjælper med at lægge dækken på hende. Men hun har også fået teenagenykker. Griner. Er der nogen som hun finder kedeligt el. hun er ikke helt tilfreds med så lægger hun sig simpelthen ned. Så når ungerne trækker hende fra fold skal de være obs på hun ikke pludselig smider sig ned i protest *griner*. Hun har været longeret lidt og tog det totalt cool. Glæder mig til at begynde at arbejde mere med hende i vinter.

Jan. 2011 - update.
Andrea er blevet flyttet og går nu sammen med en flok andre shettere. Hun nyder dele mark med de andre samt se ud på staldgangen samt se de andre heste fra sin boks. Vi er begyndt at longere Andrea. Det går utroligt godt. Hun er så småt begyndt at skulle vænne sig til at have bid i munden. Det takler hun virkelig godt. Hun har fået skønne forhold og det kan man sagtens mærke på hende. Håber at kunne starte tilridning til sommer samt få hende kåret i år.

Sept. 2011
Andrea er ved at blive tilkørt. Det går virkelig godt fremad. Hun er også begyndt tilridningen og det tackler hun nu også flot. Yusuf er startet med at ride undervisning på hende. Vi er blevet enige om at vi ser hende an til sommer om hun skal sættes til kåring der el. vi venter endnu et år sådan hun kan blive mest mulig færdigudviklet først.

Feb. 2012
Tilridning er i fuld gang. Og dog ... vi tager tingene lidt langsomt ... så Mette rider hende kun pt. 2 gange om ugen. Hen imod sommer skal det nok optrappes lidt ... Målet er pt. at stille Andrea til kåring til sommer og at Yusuf selv skulle kunne ride Andrea til aug. uden trækker. - Tilkørring er dog gået lidt i stå her efter jul .. men det skal nok komme hen i foråret også....
Kommentér på:
Shetlænder Degneløkken's Andrea
Annonce