{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Rastell *Mors Hjertebarn* [Himmelhest] 2006

5.202 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nillarh & Rastell
Kvinde | 32 år | Oprettet: 4. dec 2006


Anden særlig race Rastell *Mors Hjertebarn*

Fødselsår:
2006
Højde:
Gamle ejer siger han er 160 +-

Men vi må lige se når han får smed om det stadig passer . :)

Før han blev lånt ud, blev han målt til 162.
Temperament
Er meget urolig når han kommer fra de andre.
Er noget hingstet når han skal møde de andre i en ny flok . :) Men nu blev han osse først vallak sidste år .

Ellers er han en meget vågnen hest. :)
Gangarter
Gode, og meget store . :D

Skridten kunne godt være bedre, men det kommer nok når han får nogle muskler. Med masser af rygsving !! Lækkert lækkert. :'D

Traven er meget stor, og rumlig . :P
Stævner
Ras's første stævne, og mit i 100 år. :)

Ringsted rideklub
Fastelavnsstævne D 13-2-11
Ld1 - 56%

Super stævne, er vildt stolt a lille manden, selv om der er ting der skal gøres bedre til næste gang. Målet for dette stævne var at han skulle ude og prøve på hjemmebane, og at vi bare skulle komme igennem programet.
Stamtavle
Mor er Dv

Far skulle være noget Oldenborg, men det vides ikke med sikkerhed.

Dette har jeg kun hørt fra gamle ejer, men ved det ikke med sikkerhed som sagt. Men hva, gadekryds er nu osse bedst ! :D
Køn
En skøn vallak.
Bemærkninger
Rastell er min nye hest, som jeg forhåbelig skal bruge til noget dressur og lidt spring(ike mere end en halv meter).

Pt skal vi få sat en masse muskler på ham, og ellers skal han bare gå og hygge sig, da han stadig mangler og vokse noget endnu. Vi regner med at han er færdig udvokset til næste år.

Han mangler stadig lidt opdragelse på stald og lidt når man trækker og står med ham. Men vi har massere af tid til at opdragelsen før vi begynder på ridning. :)

Han er min første helt egen, som jeg håber på at kunne lære en hel masse, men også så jeg kan lære noget mere.

Rastell, er virkelig blevet knyttet til mig, Det er næsten helt underligt. :) Lige så snart han ser mig kommer han løbene op til mig :')

Har været ude og skridte to tur på ham uden sadle, kan kun sige jeg gælder mig til der kommer nogle flere rygmuskler på ham! Har godt nok haft ondt i rø*ven . :/ Ellers tager vi nogle gode lange gå ture op og ned af vores små bakker . :) Og så nolge ture i ridehuset så han kan løbe lidt rundt, det gør han dog ike heelt så meget som jeg gerne ville . Heller stoppe og se på mig, og så kan jeg da gøre hva jeg vil .

Vi har også besøgt naboens køer, de var godt farlige ! :D Og så skulle han liige lege hingst igen .

NYT NYT NYT

Rastell havde idag d. 11-5/10 smed. Han stod så pænt ! Og han fik masser af ros for hans sunde sunde hove. En smeds drømme hove, sagde smeden . :)


***
Idag d. 25-5-2010 bliver lille manden 4 år ! Han blev sååå fin, efter 1 times nusse og hygge. Hvor han fik rykket man . <3 Og så masser a dulerødder og æbler, du kan godt nok svine . :')

Vi skridtede osse en kort tur ned til skoven og hjem igen, da det blæste rimelig meget, han var helt oppe og køre og dansede rundt . Skøre hest <3

29-5-2010
Vi har idag prøvet at finde en sadle der passer til basse manden . Men kæft man det er svært ! Hvorfor kunne "mors" ikke være lige som de "normale" sadler med god knæ søtte, dybt sæde og hvor man kan mærke hesten ?! Ihh jeg hader godt nok det sadlen tis ..

***

Idag d. 8 juni 2010 har jeg fundet en sadel der passer ham, Skønt skønt ! :D Han synes godt nok det var underligt at få sadel på. ;') Men han tog det rigtigt pænt !
Falder mere og mere for ham, han er bare så skøn en 4 års. Havde squ ike troet at han virkelig var godheden selv. <3

Han er begyndt og synes at de der køer ikke er såå farliige mere. :P Men hvis de begynder og løbe og lave bukspring hen til de andre, så er det liige før man bliver lidt af en kylling . :D <3

Da jeg ike har været så meget hjemme den sidste uges tid, derfor har jeg først set nu at han er ved og skifte 3,5 års tænder i overmunden.. :) Synes han er lidt sent ude med det, men så længe de bliver skiftet er det fiint . :) <3

***
17/6-2010
Idag har Rastell fået vasket ben, det var dog lidt farligt til og starte med, men til sidst fandt han sig i det, da han fik lidt mad og spise .. ;D

5.8.2010
Idag red jeg ham "kun" i grime på tur ned til ridehuset. Havde dog trense uden på for en sikkerheds skyld. Men han gik så fint og lyttede til mig. :')
Havde ham osse løs i rundpen for første gang, for et træne hans balance, og neej hvor han nød det. Og sikke en masse bukspring han kunne komme med. :')
Man kan famne ikke andet end a holde a den lille baby. <3

3-10-10
Igår var vi oppe med Rastell til Malene, som skal have ham i ridning.10 min så var han læsset, han stod lidt uroligt men ellers så fint! Han var så cool, men dog var det hele stadig bare lidt farligt ! :D Selv lillepigen tog godt imod ham, men han er nu altså osse damernes ven. ;P

Idag var vi så lige et smut forbi med noget oile vi glemte igår, og tilfældigvis havde Malene taget ham ind, for han skulle se ridebanen. De der træ, da var altså meget meget farlige . :D Men det virker som om at han er faldet rimeligt til end til nu på det døgn han har været der. Men der er godt nok tomt hjemme i stalden. :(

Der kommer mere, når han er faldet mere til og at Malene går rigtigt i gang med ham. :)
Rastell, du betyder mere og mere for mig ! <3 Du så god som dagen er lang ! Min helt egen skønne og rolige 4 års !

Puha, nu kan maven ikke være med længere, hans store rygsving gør baby utilpas så meget ridning står den ikke på desværre. Så nu skal der hygges om lille manden og findes en part der vil komme og ride ham så tit som muligt. Hvis dette ikke lykkes må han bare gå og hygge sig på folden med de andre, og så håbe på at han ikke laver flere skrammer på de andre.

Puha, nu er det snart et år siden jeg købte Rass, synes tiden er gået utroligt hurtigt. Og bare det der er sket med ham er helt utroligt, fra og ha været den lille grimme hest uden fedt eller muskler på kroppen, til og blive en smuk hest der vil arbejde for en.

Jeg havde aldrig fået ham så langt hvis Malene ikke havde lagt så meget arbejde i ham som hun har. En stor tak til hende, hun har gjort en hel del for os.

Håber snart der kommer nogle ny billeder af ham hvor jeg eller Mikael(kæresten) rider ham.

Så kom dagen, dagen hvor jeg sagde stop. Rastell er ikke i blandt os længere.
Da jeg ikke havde tid, penge eller overskue til ham længere, og foldbums ikke var livet for ham. Valgte jeg og lade ham få fred, mens vi viste han ikke havde ondt.

Rastell havde spat i begge haser, konglenydannelser i/på haserne, var indfodet på forbenet og ikke den heldigste kropsbygning. Og efter at ha været hos 3 forskellige låner på knap 1½ år, ture jeg ikke sælge ham.

Han var mors dreng, en hest med en kæmpe personlighed, en nusse røv uden lige. og en sand ven.
Du vil være elsket og savnet min skat.
Gadedreng<3
Kommentér på:
Anden særlig race Rastell *Mors Hjertebarn*
Annonce