{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Luna 2002

3.765 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Team Friemann !
Kvinde | 52 år | Oprettet: 13. dec 2008


DSP Luna

Fødselsår:
2002
Højde:
Ca 152-153
Temperament
Dejlig og rolig hest, med et rigtig godt hoved.
Gangarter
Hun har tre rigtig gode gangarter, og nogle rigtig fine, store bløde bevægelser

Stævner
Hun har gået en LC 2 eller 3, hvor hun gik videre, men vandt desværre ikke der.
Jeg regner med at der kommer mange flere stævner.

TANR klubstævne:
LC1 - 65 %
LC3 - 65,83 %
2 andenpladser.

KLØR stævne:
LC2 - 62,27% ingen placering.
LC3 . 62,50% ingen placering.
Stamtavle
F. Røgild´s Kidogo

FF. Manitu N
FM. Sulaatik´s Bumble bee
FFF. Magnum
FFM. Merci
FMF. Emarco
FMM. Sulaatiks Bubbl
FFFF. Balthasar
FFFM. Marquise
FFMF. Legat
FFMM. Melissa

M. Blanke

MF. Tootle U
MM. Katrine II
MFF. Roay Ruadh
MFM. Øksenhom Tresmeralda
MFFF. Finney Marster
MFFM. Fort Irene
MFMF. Øksenholm Godot
MFMM. Ardnasillagh Treasure

Køn
En meget flot hoppe
Bemærkninger
Luna er en rigtig flot dunfarvet hoppe, sorte forben og to lige hvide høje sokker. Dejlig fin hvid blis, og meget flotte øjne! Luna er absoulut min drømmehest. Hun er et stort nussehoved, og så er hun en af dem der spiser stort set alt.
En dame, der gerne vil bestemme alt.
Hun har ikke helt vænnet sig af med sin stædighed endnu - når man gerne vil bestemme over hende, kommer damen frem. I takt med hendes alder bliver hun dog blidere, men giver næsten aldrig op uden en lille kamp eller to.

Jeg fik hende den 2 maj 2010 til min konfirmation. Godt 7 måneder inden havde jeg set en salgsannonce med Luna, og faldt straks for hende. Problemet var bare at hun jo stejlede, og hun var ikke tilredet, så det var nok ikke sådan en god idé, og jeg vidste godt at hun måske ikke var den perfekte hest for mig fordi jeg ikke var sådan en rutineret rytter. Men jeg blev bare ved med at kigge på hendes profil, for jeg ville så gerne eje hende. Men en dag var hun ikke til salg mere, så tænkte bare at den nok kom på senere igen, men nej! lidt efter kiggede jeg på hendes profil, og så stod der at hun var solgt. Der var jeg bare sur, og var ret så irriteret på den person der købte hende, for hun skulle jo være min!

Hvad jeg ikke vidste var at det var min mor der havde købt hende, hvor en pige vi kender red hende til. De havde hende i seks måneder hvor de havde gjort hende så sød! Hver gang min mor skulle ud til hende, sagde hun altid at hun skulle noget andet, så de havde "løjet" for mig i de 6 måneder.

Dagen kom hvor jeg fik hende til min konfirmation. Min ridelærer kom pludselig ind og holdte en lille tale. Jeg skulle sætte en DVD på som de havde lavet, hvor hun blev redet og sprunget på. Først til sidst forstod jeg at hun var min!
Vi gik ud at så på hende, for de havde nemlig taget hende med. Jeg så hende i 10 minutter, og det var jo alt, alt for kort tid!

Luna er jo en lidt speciel dame, med rigtig meget temperament. Hun har dog efterhånden lært, at styre det. Til tider kan hun få sine 'flip' hvor hun nægter at gøre diverse ting, men det kræver bare en god bunke tålmodighed.

Jeg har fra februar tænkt mig at låne Luna ud til min kusine på Fyn. Det skal nok blive rigtig godt, og Luna kan blive rørt lidt mere her.
Kommentér på:
DSP Luna
Annonce