{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hannoveraner Alfi 2001

2.625 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dorte Sønderby L
Kvinde | 61 år | Oprettet: 2. feb 2009


Hannoveraner Alfi

Fødselsår:
2001
Højde:
165-166
Temperament
Rolig, opmærksom og kan sjælden gang godt køre sig op
Gangarter
super gode gangarter med stor overtrædning
-skridt over middel
-trav over middel og med kæmpe rygsving
-galop over middel og dejlig rummelig
Stævner
Har startet stævne på den gård hvor han står torsdag d. 21/4-11.
Stamtavle
Alfi (Shadow i stamtavlen) DE 431 316816301 HANN
far: Bergamon DE 331 316697794 HANN
mor: Wintwegold DE 331 314618385 HANN
Køn
vallak
Bemærkninger
Brun med stjernesnip i panden, snip på mulen og 3 hvide sokker og 1 hvid kode.
Alfi er en skøn vallak med super udstråling og charme. Han er en god dreng men også med Hannoveraner temperament og kan godt køre op.
Virkelig en super god hest som jeg kan få gode timer med og lære meget af. Han er dejlig at sidde på og rimelig meget "skolet"i forhold til hvad jeg har redet på før. Så han søger naturlig ned og forstår mine hjælpere og han vil meget gerne gøre hvad han bliver bedt om. Han har meget nem ved at samle sig, sidebevægelser og strække sig ud. Han er virkelig den slags hest jeg kun har drømt om - og nu ejer jeg sådan en "drømmehest"
Samtidig er han en "værre nusse gøj", der elsker at vi bruger megen tid på at nusse, klø på mulen, blive børstet og meget mere :-D
Har ham sammen med min datter Louise.

19/6-10: Det går bare så super fremad med Alfi, jeg har lært ham godt at kende og han og jeg bliver bedre og bedre sammen. Jeg er glad og i godt humør hver eneste gang jeg har været ude hos ham- stadig glad og overvældet over at han er min / vores HEST!

12/11-10: Alfi har virkelig en mega stor trav med stor energi og rygsving og den rette tænding Wau

30/12-10 Alfi gik bare så rigtigt dejligt i dag: samlet, i holdning og taktfast. jeg kan komme godt ned og sidde på ham og mærker at han bærer ryggen. Jeg er jo en lidt uøvet rytter men "mærker" suset, når det hele går op i en højere enhed-skøøønt

20/2-11
Vi er flyttet til et nyt opstaldnings sted og har stået der ca 3 uger. Er positiv overrasket over hvor cool Alfi har taget det hele. Han har indtaget stalden gumlende på sit hø stille og rolig. På marken har han (fornuftig nok) undgået konflikter og har på nuværende tidspunkt fundet sin plads i flokken. Ride mæssigt går det fremad fremad dejlige Alfi.....

9/4-11
Ridemæssigt går det fremad med Alfi og rytter stadigvæk, er så glad for denne smukke dejlige pruh! Han er så nem at have med at gøre...

21-4-11
Startede LC1 og LC3 til stævne på Lindegården, hvor Alfi står. Stævne billederne på Alfis profil er fra dette stævne, han gik fint i LC1, ok i LC3. Det gav en 2 x 4.plads. Har aldrig rigtig startet før, så det var en god oplevelse med familien på sidelinjen. :-D)

7/8-11: Mon Katja følger med endnu eller? Smukke Alfi har det godt, han har gået ude døgnet rundt hele sommeren og nydt livet. Alligevel er han i fin form og ikke for rund :-)

8/1-12: Alfi går rigtig rigtig godt for tiden, håber også at det kan ses på billederne fra dec 2011. Der er fremskridt og jeg ELSKER det og Alfi. Han er altså så fantastisk dejlig :-).
Kommentér på:
Hannoveraner Alfi
Annonce