{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Jakas Design RDH 2004

5.070 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sandra K
Kvinde | 34 år | Oprettet: 1. jun 2009


Dansk Varmblod Jakas Design RDH

Fødselsår:
2004
Højde:
160
Temperament
Cool men energisk og med masser af tænding
Gangarter
Gode bagben med god indundergriben, løft, hase aktion og afskub i alle tre gangarter. Konstant op ad bakke gående!

til egenhedstest i vallensbæk d. 22/08-2010
skridt: 7
trav: 8
Gallop: 7,5
Stævner
d.14/08 2010
LD2: 68,33 % 1. plads
LC1: 67,0% 2. plads (8*8-taller og 1*2-tal og 1*4-tal)

Sadelkåring i Vallensbæk 22/08 2010
7 i skridt, 8 i trav, 7,5 i gallop, 7 i ridelighed, 7,5 kapa.

7,5 i ridelighed og 8 i kapa af fremmedrytter.

8 i helhed og gik fløj på holdet af 5-års og ældre hopper

Jubilæumsstævne Holbæk 2010
Kür: 67,9%
Kommentar: Design prøvede adskilligegange at overbevise mig om at det ville være passende i sådan en kür at vise at man også kan være uartig og gå på 2 ben. endte først uplac.


Ringsted rideklub d. 17/04-2011
LC1: 59,16 %
LC2:62,17 %
Kommentar: Efter en vinters pause var det rart at være ude igen, Design var helt fantastisk på opvarmningen. Da vi red på banen var hun lidt tændt over lam bag dommeren og dommeren var lige hurtig nok og dyttede os igang lige som vi red forbi, så begge programmer var tydeligt præget af at design absolut ikke brød sig om at være på banen.
Stamtavle
Far: De Noir DVE 812
Mor: Jakas Roanna RDH (været udtaget til VM for ungheste i Verden)
Morfar: Robin
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Design er Avlet ved Jan og Karina Koefoed-NIelsen I Munke Bjergby på Sjælland. Her brækkede hun som føl benet ved en fold ulykke. Dette har formentlig gjort at Design i dag ikke er ret stor da hun måtte stå på stald i hellingsperioden.
som Plag blev hun solgt til Maiken Holm Nielsen. Maiken sendte som 3 års Design i ridning for at blive sadel og ryttervant og gå en sadelkåring. Desværre gik det ikke helt efter planen da Design gik bag over i kæderne hvorefter det har vist sig at hun har pådraget sig en greenstick på højre hoftevinge hvilket betyder at Hendes hoftevinger er skæve, ca 5-8 cm lavere i højre side. Derfor har Design stået stille indtil 2010 hvor jeg har fået hende til sjælland, som var hun min egen hest. Det er i både Maiken og min interesse at se om hun holder til dressuren, for hun er ret godt spadserende :)

Vi er nu gået ind i 2011. Design har over vinteren holdt pause fra ræs og stress og vi har arbejdet lidt på tempramentet og samarbejdet. indtil nu er det gået rigtig fint og hun har lagt hendes energiske udbrud lidt på hylden. Vinteren har desværre også budt på en masse små skader, et resultat af en lidt for legesyg og uheldig Design på folden. PT har hun stået på stald siden midten af januar pga. et kødsår på højre bagben som ikke har helet helt efter planen og har kostet et par dyrlæge besøg, vi skriver nu 21 februar. Der er dog efter dyrlægens besøg i dag lovet genoptræning når forbindingen bliver taget af i løbet af næste uge. Så nu kan jeg slet ikke vente med at komme igang igen.!

ØV ØV ØV ØV... Det er ikke altid tingene går som man ønsker sig. Design er taget ud af sporten og ridningen i maj. Hun kunne ikke holde til dressuren som vi havde håbet. Jeg nåede at ride hende i et år og vi hun var lige begyndt at vise særdeles gode takter til LA-øvelserne da det hele krakkede og hun sagde fra. -vi har fra dag 1 været enige (Maiken, dyrlæge og jeg) om at hvis hun sagde fra pga smerter fra bækkenet så skulle der ikke postes alverdens undersøgelser i hende da skaden ikke kan rettes.

Jeg har fået den enorme mulighed at sætte Design i fol, da hun er min absolutte DRØMME HEST. Design er sat i fol med gummibolden Bøgegårdens Boney M, som er valgt ud fra afstamning og så har han plusser hvor Design har minuser.
Nu går vi og glæder os til hun har termin i maj 2012.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Jakas Design RDH
Annonce