{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Mitsy 1994

7.951 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Mitsy

Fødselsår:
1994
Højde:
136 - Lille meen dejlig :D
Temperament
Perfekt <'3
Gangarter
Super - Alle sammen ...

Skridt - SUPER ..

Trav - PERFEKT ...

Galop - PERFEKT ,.
Stævner
Alle ponyklasser. PRI, PRT & PRM.

Nr. 2 til distriktsmesterskabet i D 12 for kat. 2 2005
Nr. 2 til distriktsmesterskabet i D 11/13 2006

Distriktsmester 2007 i D 11/13

Seneste resultater er:
Fredericia Rideklub, b-stævne:
PRI 63% nr. 2
PRT 61% nr. 3
PRM 59%

Flere resultater kommer...

Stamtavle
Køn
Jaa , mega ... Ej - Hoppe :D
Bemærkninger
Jeg har haft Misty siden februar 2003.
i starten var det egentlig mest til spring. men det blev der hurtigt lavet om på.. det tog lang tid at lære hinanden at kende, da hverken Misty eller jeg var specielt rutineret, og vi skulle lære det hele sammen. vi kom da ud og startede nogle stævner i springning, men det fik så en ende. i august 2004, begyndte det dressuren at komme ind i billedet, og i december stoppede springningen helt.
i januar 2005 startede vi det første distiktsstævne.
i det år blev vi nr. 2 til distriktsmesterskabet, det samme gjorde jeg i 2006. jeg fik også andre placeringer på distiktsplan i de år..
her i 2007 er det gået rigtig godt. i april skiftede jeg træner, og det synes jeg har været rigtig godt, tror jeg var klar til noget nyt. i maj til 4 dagsstævnet på mors, fik vi 4 placeringer i de 4 starter, blev 2er i la2 og la4 også vandt vi la3 og la4.
i juni blev Misty igen b-pony, faktisk i første forsøg i denne omgang (: men et par dage efter dette stævne blev hun alvorligt syg, med en maveforgiftning, og måtte køres på dyrehospitalet natten til torsdag, da dyrlægen ikke kunne gøre mere for den i stalden, den kom så der ud og først fredag meddelte de at de nu troede den klarede det. det er jeg så lykkelig over nu, det var en utrolig hård tid, og man finder virkelig ud af hvor meget de dyr betyder..
vi er også blevet distriktsmestre og har fået placeringer til landsstævne, den første placering var i Billund hvor vi blev 3er i la6. til distiktsstævnet i Viborg vandt vi PRT'en med 66%
vi er inde i en rigtig periode lige nu. det er super dejligt.
men da jeg er færdig som ponyrytter til nytår, er det ved at være slut på sæsonen, og jeg skal jo desværre sige farvel, til noget af det mest dyrebare i mit liv. det bliver virkelig hård, og jeg glæder mig bestemt ikke, men jeg er sikker på at vi nok skal finde et godt hjem til hende, og hun får det godt.. :D
måske blir det dig?
Kommentér på:
Anden særlig race Mitsy
Annonce