{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Ferrari (Mr. King) 2004

37.428 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Traver Ferrari (Mr. King)

Fødselsår:
2004
Højde:
Han er nu målt til 160 - Perfekt til mig.
Temperament
Ferrari er utrolig nem og have med at gøre, han er rolig og lydig. Han er dog lidt hingstet engang imellem, men det gør ikke noget (;
Gangarter
Skridt : Middel, mangler tempo.

Trav : Over middel, træder godt ind under sig, utrolig dejlig.

Galop : Over middel, meget behagelig.
Stævner
Springstævne på Millinge rideklub - Uden placering.
LE 70 cm på Højmegaard - Disket.

Stamtavle
F : Earthquake (US)
FF : Supergill (US)
FM : Tarport bridget (US)
FFF: Super bowl (US)
FFM: Winkys Gill (US)

M : Free style
MM : Sharon toftebjerg
MF : Lindy's Crown (US)
MFF: Lindy´s pride (US)
MFM: Speedy Toe (US)
Køn
Vallak.

Kastereret som 5 års, så han har stadig lidt hingste look :0)
Bemærkninger
Vores historie :

D. 23 April 2010 blev min drøm til virkelighed.

Lige som de fleste hestepiger, havde min største drøm altid været at få min egen hest. Efter forgæves at have plaget mine forældre hundredevis af gange, måtte jeg indse at min drøm ikke blev til virkelighed, ihvertfald ikke forløbelig.
I 2010 havde jeg endelig sparet så mange penge op at jeg kunne købe min helt egen hest, jeg blev varm og lykkelig bare ved tanken. Jeg søgte i måneder men kunne ikke finde noget jeg blev fanget af. Pludselig en eftermiddag her på hestegalleri faldt jeg over en annonce med en rød blandings hest til salg, virkelig smuk, men slet ikke det jeg havde søgt efter, jeg har altid godt kunne tænke mig en smuk fin araber, men jeg kunne alligevel ikke få øjnene fra denne røde vallak. Da jeg kunne se der allerede var mange henvendelser på annoncen, ringede jeg hurtig ejeren op og vi aftalte at jeg skulle op og prøve ham. Jeg fandt inden besøget ud af at hesten var travhest og lige var kastereret. Pludselig var følelsen i maven ikke længere god, jeg var sikker på en travhest ikke var en hest for mig. Men hvorfor skulle racen ødelægge det? Jeg havde jo kun set ham på et billede. Jeg valgte at prøve ham alligevel, jeg var jo ikke tvunget til at tage ham med hjem. Mandag d. 19 April var dagen jeg skulle prøve ham, jeg var spændt og fuld af sommerfugle i maven, aldrig havde jeg været så tæt på at have min egen hest. Jeg ankom til gården og gik ind i stalden, i den bagerste boks stod han - Rød, robust med store mørke øjne og en fin stjerne i panden. Vi fik ham sadlet op og jeg red ud på banen, han tog det hele pænt og følte med det samme noget for denne hest. Jeg kørte hjem for at tænke over det og var derefter oppe at prøve ham igen, han vidste ikke et særligt talent for noget, men skøn det var han og jeg vidste han skulle være min. Fredag d. 23 April 2010 blev han handels undersøgt og jeg tog ham derefter med hjem. Det var en af de bedste dage i mit liv. Jeg var stolt, stolt over at jeg endelig kunne kalde mig heste ejer og at jeg havde gjord mig fortjent til det.

Han er det bedste jeg nogensinde har købt og jeg vil ikke bytte ham for noget, ikke engang den fineste araber - For ferrari er GULD værd, ihvertfald i mine øjne <3 ;)

INFO : Hans rigtige navn er Mr. king.
Inden han kom til mig har han haft 3 andre hjem.
Han har gået travløb i Jylland, dog uden succes han bliver derfor nu brugt som ridehest og det gør han godt :)
Han er far til et smukt hingst ved navn Kairo som ligner sin far på en prik :)

D. 10/01 2012.

Ferrari har nu stået halt i 14 dage, dyrlægen har konstateret et vrid eller en mindre forstuvning i højre bagben, så han skal være på smertestillende i 1 uge og skal gå ½-1 time hver dag i 14 dage, derefter regner vi med at skulle så småt igang igen :)


Vi leger en del med jordtræning og trick og han har nu lært:
-Kysse på komando
-Smile på komando
-Ryste hovedet på komando
-Vinke/skrabe på komando
-Gå op på Palle på komando - Lille cirkushest :)

FERRARI DU ER MIT ET OG ALT <3
Kommentér på:
Traver Ferrari (Mr. King)
Annonce