{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Supremés My Lady [Tidl. hest] 2010

2.328 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nanna Jessen .
Kvinde | 29 år | Oprettet: 14. feb 2007


Anden særlig race Supremés My Lady

Fødselsår:
2010
Højde:
2 måneder gammel: 110cm. (:
6 måneder gammel: 125cm.
Temperament
Hun har et godt temperament. Hun er stille og rolig og meget nysgerrig (:
- Og hun er RIGTIG legesyg. Hvis man begynder at nusse/klø hende, gør hun enten igen eller begynder at springe rundt :D uanset om vi er i boksen eller ej. så må hendes mor bare flytte sig :D
Gangarter
Rigtig fine. Man kan tydeligt se at hun er et hesteføl på gangarterne (faren er hest) og hun bevæger sig med lethed - selvfølgelig er det også følgangarter (:
hun er altid let på tå og traver, man ser hende næsten ikke skridte (:
Stævner
Ingen endnu - men de kommer. Hun blev lavet til at være min kommende hest når jeg er for gammel til pony og skal bruges til dressur og lidt hyggespring, da begge hendes forældre har dressur linjer.
Stamtavle
Far: Sopranos Love Supreme (DV)
FF: Blue Horse Soprano (DV)
FFF: Sandro Hit
FMF: Primus AA (DV)
FM: Libeté (DV med fransk angloaraber blod)

farens stamtavle er meget lang så den vil jeg ikke skrive.

Mor: Malaika (DV/New forest)
Mormor: Sunni (New forest)
Køn
En skøn lille hoppe.
Bemærkninger
Lady kom til verden: onsdag d. 12. Maj ved 10 tiden, her er hendes historie:

min veninde og jeg gik ud i stalden halv 11 for at tjekke til Malaika, og så snart jeg lyste i boksen, så jeg et lille mørkt føl. den var lige kommet på benene og stadig usikker, det samme med Malaika og hun var meget stresset. jeg begyndte helt at græde :D så vi gav hende en masse halm og gik indenfor igen. jeg ringede til min dyrlæge og fik besked på at kigge en time efter. Da vi kom derud igen stod den og digede. det var så utroligt (:
så Malaika klarede det helt selv og det hele var som det skulle være, uden vores hjælp (:

Hun er en lile mørkebrun hoppe med et fint hvidt aftegn i hovedet. Hun er meget stor men bliver også en hest som fuldvoksen da faren er hest. Hun er virkelig sød og kommer hen til mig når jeg kalder eller hun kan se mig.

Hun er min kommende dressur stjerne, da hun har super gode dressur gener, men vil også hygge med hende. jeg ser frem til en masse super gode år sammen med hende <3

Som så mange andre føl er hun livlig på folden og vil gerne ud at løbe og drille sin mor lidt, selv da hun kun var 1 dag gammel (:

Opdatering slutningen af maj:
allerede 2 uger gammel kan jeg løfte alle hendes ben uden problemer. grimen kan jeg også sagtens få på hende, og min veninde og jeg er så småt begyndt at trække med hende på folden (:

Opdatering d. 20 juni:
I dag ville jeg for færste gang tage hende ud af boksen mens mor malaika stadig var derinde så lady lærer at være alene på staldgangen. det gik super fint, lady prøver nemlig altid at gå med mig ud af boksen så hun gik fint ud. Malaika vrinskede lidt til lady i starten og gik lidt rundt men faldt hurtigt ned igen (hun havde sit hø). Lady var meget nysgerrig og vi gik lidt rundt i stalden. så stilte jeg hende på gangen og tog træktovet over hendes ryg og løftede hendes hove som hun jo klarer fint. hun stod helt stille og var ikke bundet.
bagefter bandt jeg hende løst og stod og striglede hende, og igen stod hun helt stille og nappede lidt i rebet. så kom hun ind i boksen igen. hun er bare super dygtig og er rigtig cool omkring nye ting (:

Opdatering d. 21 juni:
så fik lady renset hove for første gang og endda uden problemer og alene udenfor boksen, mens malaika var derinde, dygtig føl :*

Selvom Lady kun er et par måneder gammel, har vi allerede et super godt forhold til hinanden. hvis hun ser mig uden for folden og jeg ikke har sagt hej til hende eller noget, vrinsker hun til mig så jeg kommer hen til hende, og jeg slipper ikke for hende ude på folden. hun render mig i hoved og røv. jeg kan slet ikke komme til at strigle malaika derude (når de er på døgnfold) fordi Lady hele tiden vil snakke, men det er nu hyggeligt nok (:

- Min lille shetlænder vallak og hende er uadskillielige. de er hele tiden sammen og virkelig de bedste venner. når jeg strigler den ene (når de er på døgnfold) kommer den anden hen og vil snakke med os, og omvendt. det kan godt være lidt træls når man bliver ved med at skubbe den væk og den bare kommer tilbage, hehe. glæder mig til at se hvordan det kommer til at se ud når hun vokser til hest og han stadig er en bette skid :D

Opdatering d. 14 Okotber 2010:
I dag kom lady og matti på samme fold mens mor og beauty var på folden ved siden af. Malaika fulgte stille med da jeg trak lady ind på nabofolden, men da hun fandt ud af at hun ikke kom med, åndede hun lettet op og smuttede ned i den anden ende - endelig fik hun lidt fri (: hehe, da jeg så begyndte at gå derfra begyndte lady at jorde langs hegnet da hende og mor nu var adskildt, men da jeg 10min. senere gik derud med lidt hø stod hun stille og græssede med matti. så nu må vi se hvordan hun klarer resten af fravænningen (:

Nu er hun blevet lidt ældre og jeg har dermed lært hende bedre at kende:
Hun er super dejlig, stille og rolig og jeg kan læne mig over hende uden et vink fra hende. Hun er meget trofast, både over for mig og de andre heste. Hun kommer ud på folden som en af de første om morgenen og så venter hun ved leddet på de andre og så får de også et vrinsk med. Hvis jeg kalder på hende vrinsker hun til mig, og er jeg ude på folden følger hun mig i hoved og røv og løber jeg, løber hun med for så vil hun lege, hvilket ikke altid er lige godt for så håber hun op på mine skuldre og det er jo fint nok nu, men om et halvt år går det nok ikke så godt længere (:

men alt i alt en sød og rar lille hoppe som nok skal blive til noget stort engang (:

Opdatering Februar 2011:
Nu har vi langt om længe fået lavet en boks til Lady, så nu står mor og datter i hver sin boks - dog ved siden af hinanden. så kan malaika få lidt mere privatliv. vi er lige nu ved at dele folden op, så lady ikke længere kan dige (:

Opdatering d. 8/6-12
Synes lige i skal have en opdatering på, hvordan tingene står til med Lady. Hun er nu lidt over 2 år, og hun udvikler sig til at blive en utrolig smuk ung dame :) desværre er jeg ved at være bange for, at hun ikke bliver hest, hvilket er min største frygt!
Hun løfter fint sine hove, står fint når man strigler hende, siger ingenting til bilerne der suser forbi (vi bor på en trafikeret landevej), og er egentlig ret ligeglad med mor - ville ønske man kunne sige det samme om hendes mor :D Malaika går dog ikke længere amok når jeg strigler Lady, men hun er ikke meget for det :)
Det er utroligt hvilket forhold jeg og Lady har fået. På folden er det nærmest kun hende som gider snakke (også Matti, men han bliver jagtet væk af de andre). Hun følger mig virkelig i alt hvad jeg laver, hvis jeg løber på folden så løber hun efter, hun vrinsker til mig når jeg kommer hjem fra skole for eksempel.
Jamen hun er jo bare dejlig, og kan kun håbe at hun bliver hest, for sikke et godt par vi bliver så :D
Kommentér på:
Anden særlig race Supremés My Lady
Annonce