{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Benjamin Levi [Tidl. hest] 2008

2.229 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

foREVer .
Kvinde | 32 år | Oprettet: 17. maj 2008


Pinto Benjamin Levi

Fødselsår:
2008
Højde:
stangmål målt i dag d. 29. september, 2009, er 1,37 cm.
stangmål målt i dag d. 2. Maj, 2010, er 1,44 cm
Stangmål målt idag d. 22. Maj 2010 er 1.45 cm
Temperament
opmærksomhed krævende, han kan godt lide at stå på en bjælke der er ved ingangen til hans box han deler med sin søster, selvom han ikke må. ellers er han tillidsfuld og en ballademanger (;
Gangarter
alle fine, han løfter sin hale til siden når han traver og galopere som en rigtig araber, det har han fra sin far (:
Stævner
ingen.
Stamtavle
Far: Bounty
FF: Misbi
FM: Leika, DSP.
FFF: R D MISHA OX
FFM: Maritsa OX

Mor: Shandie
Køn
Vallak
Bemærkninger
jeg ville give Benji en frisk start herinde uden misforståelser om race og andet (:

han navn er Benjamin Levi. opkaldt efter guitarist og back vocal sanger i mit yndlings band Good Charlotte. hans kælenavn er Benji.

Benji er en blanding a OX araber, DSP, og pinto.
hans mor er en ukåret pinto, men vi tænker på at få hende kåret.
han har mange araber præg han har arvet fra sin far som osse kan findes her inde.
Benji er sort og hvid broget.

jeg har haft Benji siden han blev født. han er min fødselsdags gave fra Shandie og Bounty (: dagen efter mig fødselsdag kom min mor op og sagde jeg skulle skynde mig ned hvis jeg ville se Benji's fødsel. vi måtte hjælpe ham ud, og da det var et koldt vejr og Shandies første fødsel brugte jeg hele dagen på at holde øje med det søde lille ny fødte føl (:

Benji betyder meget for mig, jeg elsker at kramme ham og snakke med ham, bare ikke når han bider ):
han blev kastereret fordi han prøved at hoppe på sin lillesøster.

hans endelige højde skulle gerne blive op omkring 1.54

d. 25 Juli 2010
der var købere ude og kikke på Benji, de havde osse været der igår. de besluttede sig for at købe ham, det giver en lidt trist føelse at han så skal væk allerede imorgen. jeg komer til at savne ham forfærdeligt.. men jeg ved han får det godt (:

D. 26 Juli 2010 kl. 14:59
der er omkring 2 en halv time til det er Benji's nye ejere kommer og henter ham. jeg har striglet ham og gået en lille tur med ham for idag er vores sidste dag sammen, jeg tror jeg får lidt tåre i øjnene når de køre væk med ham, jeg kommer til at savner ham sindsygt, men han kan så meget mere end hvad jeg har kan lære ham, og jeg ved han vil få det godt.. men det er stadig hårdt.

D. 26 Juli 2010 kl. 18:49
så er Benji blevet hentet og kontrakten underskrevet.. jeg kommer til at savne ham, men vi begge ved det var det bedste da jeg skal flytte til nyk. jeg vidste bare ikke det ville være så hårdt.. Benji var den første rigtige hest jeg havde, jeg delte ham ikke med nogen, jeg havde aldrig troet han kunne lære mig hvor sjovt det er at være sammen med en hest, jeg har lavet så meget med ham, vi har været sammen i tykt og tyndt siden hans fødsel, jeg passede ham da han blev kasteret. jeg håber de nye ejere vil være der for ham på samme måde.

Benji,
du er det mest roligste og skønneste væsen jeg nogensinde har mødt, du har en fremtid foran dig, du har så mange talenter. du har altiv været en frækkert og holdt af mig. du har prøvet eget opå at få min opmærksomhed når jeg var sur på dig. du gjorde alt, og jeg kunne ikke forblive sur på dig. jeg elsker dig tykke, jeg håber du får det godt der hvor du kommer hen </3


~ Now you're gone, I wonder why, You left me here. I think about it on, and on, and on, and on again. I know you're never coming back,I hope thatyou can hear me.I'm waiting to hear from you , Until I do.. You're gone away, I'm left alone, A part of me is gone and I'm not moving on, So wait for me! I know the day will come.. I'll meet you there, no matter where life takes me to. I'll meet you there, And even if I need you here. I'll meet you there... I wish I could of told you the things I kept inside, but now I guess it's just to late.So many things remind me of you, I hope that you can hear me! I miss you.. This is good-bye one last time!!!!!!! And where I go you'll be there with me. Forever you'll be right here with me.~

~It's written all over your face, such a painful thing to waste. Tell me now, Where do we go? Now the future's not so clear, I can't believe we've ended here! Where's the world that doesn't care? Maybe I could meet you there~

jeg kommer til at savne dig, men jeg ved jeg vil se dig igen snart, det her er ikke et farvel forevigt Benji, jeg vil altid være her, og jeg vil se dig så snart jeg kan <'3

31 Juli 2010
jeg fik en mail fra Benji's nye ejer idag hvorpå de fortalte at han havde fået en lidt hård start fra hans nye fol partner, men alt er ok nu. men han blev dog sparket og han fik et dyrelæge tjek hvor han blev chippet og vaccineret og blev erklæret 100% rask. jeg er så stolt af min lille basse (:

19 september 2010
har efter lang tid brok fra mi mor endelig sat et billed ind af Benji taget der hvor han bor nu af hans nye ejer. har også skrevet til hans nye ejer og hørt hvordan det går med ham. skal nok kopiere deres svar til her (:

D 4 Oktober 2010.
Benji's nye ejer skrev dette som svar til min mail til dem;
"Hej Anizzette

Her går det rigtig fint.
Vi træner ham jævnligt og han er rigtig dygtig. Vi træner noget westeren/horsemanship hvilket han trives godt med. Tror at han glæder sig til træningen, eller også er det sukkerknalderne?? ; )
Han trives rigtig godt med vores galop-hest.
Hun har været heste-gal et par gange, men det kan han jo ligesom ikke finde ud af : )
Han har fået lidt mere sul på kroppen og ser rigtig fin ud nu.

Venlig hilsen Annette og Ronni"

jeg håber snart at se flere billeder med ham og at snart kunne besøge ham (:
Kommentér på:
Pinto Benjamin Levi
Annonce