{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Caprio-Sølyst [Tidl. hest] 2004

4.678 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Caprio-Sølyst

Fødselsår:
2004
Højde:
vi har lige målt ham og han er 170 cm. i stang men syner højere da han er meget højtstillet og har efterhånden fået godt med muskler og fylde ;)
Temperament
super temperament, kan være den sødeste rolig hest men kan samtidig være utrolig tændt, til tider skal han lige lærer at styre det ;) men det er skøønt, han er et rigtigt nussehoved :D
Gangarter
han skridter okay ca 2 hove over, men det skal nok blive bedre :)

han traver rigtig fint med super forbens bevægelse og rigitg godt sving i ryggen når han kommer rigtigt op og gå føles det som om han svæver :D

hans galop er klart blevet forbedret fra da jeg fik ham, men han mangler stadig en del styrke, balance og bæring, men det kommer stille og roligt og er sikker på den bliver fantastisk!
Stævner
vi har ikke startet nogle endnu da jeg lige har fået ham i dag d. 14 maj

I dag d. 26 juni 2010 har vi deltaget i Ministævne bare for sjov og for st prøve ham lidt af. det gik ud over al forventning!
red LC 1 til 73,75 %
og LC 2 til 64,54 % hvor vi desværre laved nogle fejl, men vi skal jo lige lære hinanden at kende. klasserne var lagt sammen og vi fik en 1 plads. :D

nord falster rytterklub d. 22/8-2010:

lc 1: 72,50 % ret spændt, men vores første rigtige stævne, er meget tilfreds :D

lc 2: 72,17 % kiggede en del, men momentvis fint afslappet :)

bellingegård d. 29/8-2010:

lc 3: 66,67 % 3. plads

lb 1: 71.85% 1. plads


østsjællands rideklub 5/9-10:

lc 3: 65,40 % 2. plads

lb 1: 64,40 % 1. plads


møllebakkens rideklub 3/10-10:

lb1: 70,37 % 1. plads

lb 2: 67,41 % 2 plads


næstved sportsrideklub 17/10-10:

lb 2:

la 1:

har ikke lige fået opdateret men vi har nu startet distrikstævne, hvor vi den første dag lå midt i og anden dag blev nummer 3 i LA 1 med 68 % og vandt LA 2 med næsten 69 % det kører bare!
Stamtavle
far: Don Caruso

farfar: Don Schrufro

mor: paola sølyst (sølv medalje hoppe)

mormor: Patricia Sølyst

morfar: Schwadroneur
Køn
en vallak, men kan til tider være ret hingstet. han er jo en lille baby oppe i hovedet :o)
Bemærkninger
Caprio sølyst er min nye dressur hest som jeg lige har hentet her i dag d. 14 maj derfor er der ikke så mange billeder endnu men de skal nok komme :)
han er min nye dressur hest som jeg har meget store forventninger til han er meget lærenem og kan allerede næsten rides ind i en passage. han er meget højtstillet og har rigtig meget udtryk og en "her kommer jeg" attitude, jeg er rigtig glad for ham og ser frem til et godt fællesskab en masse stævner og nogle fantastiske rideture :D

vi har trænet meget fra bunden af, men han udvikler sig super, vi har bygget muskler og arbejdet specielt meget på overlinien der skulle bygges op. vi er nu begyndt at kunne samle ham lidt mere og forlange mere af ham, vi er ved at have styr på sidebevægelserne og kontragalop osv.
han er utrolig tillidsfuld og vil gå gennem ild og vand for en og så er han et kæmpe nussehoved, han er min lille baby :)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Caprio-Sølyst
Annonce