{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Stella [Himmelhest] 1997

6.724 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Stella

Fødselsår:
1997
Højde:
137cm med forsko

Grime: pony
Hovedtøj: pony
Gamacher: pony
Klokker: pony
Sadel: 16"
Dækken: 125
Temperament
opmærksom men cool!
Gangarter
Middel i alle gangarter
Stævner
Dressur:

VRCL, LD1 64,7% 2 plads
dommer komentar:Dejlig pony, prøv om du kan ride lidt bedre frem. HELD OG LYKKE FREMOVER:D
dato:24/10 09

VRCL,LD1 %??
dommer kommentar:dejligt at se et mere enerisk program!!:D
dato:24/10 09

MBRK,LC2 59,09
dommer kommentar:meget sød pony du har!! i skal nok blive gode!!:D
dato:27/3 10

VRCL,LD1 68% 1 plads
dommer kommentar: rigtig fin pony og flot program!!
dato:10/4 10

VRCL,LC2 55,59%
dommer kommertar:ingen
dato 10/4 10

VRCL,lc2 55,45%
dommer kommentar:ingen
dato:11/4 10

VRCL,LC2 64,55
dommer kommentar:fin energisk pony:D pænt program mange gode øvelser bliver momentsom LIDT lang!!
dato:6/11 10

VRCL, LC3 65%
dommer kommentar:fin pony:D mange gode øvelser nogle SMÅ fejl! i skal nok nå langt!!!

SPRING!!

bom 0 fejl
roset
dato:30/1 10


30cm 0fejl
roset
dato:30/1 10

lc
disset
sommer 2010

le 4 fejl pga stop (rytterfejl)
dato:4/12 10

ld 0fejl omspring 26sekunter 4 plads
dato:4/12 10

lc
disset
dato:5/12 10

BREDDESTÆVNE!!!

PAS DE DEUX COP OG KUR
LC2 spejlvendt 61%
kur program ca 61%
dato:26/3 11
mig og sabrina var klædt ud som babyer i kur programmet!!!!<3<3

RKVS,LD2 72% VANDT KLASSEN og aers primie
DOMMERKOMMENTAR:pænt stabilt ridt på stabil pony sid lige du falder lidt til højre lidt stram.
dato:9/4 11 (4 procent fra andenpladsen!!)

RKVS, LC3 66,25 6 plads ud af 25 og aresprimie
DOMMERKOMMENTAR:pænt stabilt ridt ridt men bedre frem.
dato: 9/4 11.



Stamtavle
Nej














Køn
Hoppe
Bemærkninger
Savner fortiden, kæmper i nutiden, frygter fremtiden..

Årrrr Stella..
Var til røngen idag og de fandt dig i mit. Lægen sagde at vis de tog dig ud ville jeg dø, fordi jeg ikke kan leve uden en så god ven som dig.

Stella er en meget sød hoppe men også lidt sur fx når men vasker hende men det går meget bedre. i starten kunne jeg ikke en gang få hende op til vandet en nu går hun bare op efter et års træning. Stella elsker at springe som man kan se på billederne. Når man killer hende på mulen så tager hun læben op og gør et eller andet med den. som man også kan se på et af billederne.Hun gik langt fra godt i dressuren da jeg fik hende men langsomt begyndte det at gå mere og mere frem i dressuren og efter lang tid så kunne hun slå i rigtig galop på begge sidder og så gik det jo rigtig godt og nu er det jo så den anden side jeg har lidt svært ved men det går langsomt fremad. I spring siden jeg fik hende er det gået helt vildt fremad, i starten gad hun ikke en gang over en bom der måtte der stå nogle mennesker bag ved hende ellers sprang hun det ikke. og nu springer vi nogle gange 90cm med lethed så man kan lo sige at det går fremad og at men skal tro på sine drømme det har jeg i hvert fald gjort og man skal aldrig give op, det var jeg lige ved .


stella har et hjerte af guld!!!

*********************************NYT************************************
Har fået af vide idag at Stella skal aflives;( her i September måned!;( det er den værste måned i mit liv!


***********************************NYT**********************************
Torsdag d.15/9 2011 er den værste dag i mit liv!

Jeg kom ud til Stella klokken 8 om morgnen jeg nussede med henden jeg gik en tur og hyggede om hende, det var meningen at dyrlægen skulle komme tidligt om formdiagen, men hun ringede til min mor og sagde at hun først kunne komme tidligst klokken 12. Mere tid med Stella men jeg følte bare at det skulle oversåtes? jeg gik og nussede med hende og vi havde det hyggeligt sammen som altid. Min mor kom og jeg ville ride hende for aller sidste gang i mit liv på hende;( Så vi tog ud og red i et kvarters tid, det var dejligt at mærke varmen fra hendes krop igen! Det var som om at hun vidste at der var sidste gang hun ville have nogle på ryggen så hun gik bare uden at lave nogle bukspring eller noget (det er 6 månder siden hun sidst har haft nogle på ryggen) og vi skrittede bare lidt rundt!. Vi satte henden ind igen vi stod ved henden noget tid og snakkede med hende. Mig og min mor græd MEGET! vi gik ud og sad og snakkede med Charlotte (henden der ejer rideskolen) og snakkede om hvordan de gjorde når dyrelægen kom. Lidt efter gik jeg over til Stella og klippede noget af hendes man, hale og pandelok af som et minde, Stella kiggede så underligt på mig som om at hun ik helt viste hvad jeg skulle med det. Det var som om at hun sagde "det der er jo mit hvad skal du med det?" Jeg gik over og snakkede med min mor og sagde at der var det bedste for hende. Det var slet ikke til at forstå min pony skulle DØ! Den pony jeg troede jeg skulle dele resten af hendes liv med, skulle dø. Dyrelægen kom jeg gik over til min elskede pony og sagde til hende at hun var det bedste der er sket for mig, og at jeg aldrig vil glemme hende! Dyrelægen kom ind og jeg havde taget Stella ud jeg stod og græd men jeg viste at det var det bedste for hende. Dyrelægen gav hende en berolignede sprøjte og hun sagde at det ikke gjorde ondt på hende,og at hun ikke kunne mærke noget! Jeg trak hende ned til laden og dyrelægen spurgte mig om jeg ville se henden
når det var ovre, jeg ville se hende når det var ovre. Charlotte stod der også.de sagde at jeg skulle sige farvel for sidste gang imens hun var i live... Jeg græd og kunne ikke forstå at der nu at det skulle ske! Jeg sagde farvel til Stella for sidste gang i mit liv jeg mærkede på hendes hjerte jeg kunne mærke at det stadig slog. De sagde at det var bedst at vi gik et andet sted hen imens. Mig og min mor gik om til det lille ridehus og stod og omfavnede hinanden vi græd ufattelig meget! Min mor havde købt en rød rose jeg kunne give hende. Jeg kom i tanke om at jeg havde en gulerod i lommen som jeg skulle havde haft givet hende! Jeg var lige ved at løbe ned til laden for at give henden den men jeg gjorde det ikke det kunne jo være at hun var ved at falde og det skulle jeg ikke se! Efter noget tid kom Charlotte og sagde at jeg kunne komme der ned. Jeg gik der ned sammen med min mor, dyrelægen var der nede og pakke sine ting sammen. Da jeg kom der ned så jeg Stella lå ned, det var ikke det jeg ville se som det sidste minde om henden men det var det bedste for hende! Hun havde blod på halsen og lidt forskællige steder, det var forærligt at se min lille Stella død. Dyrelægen mærkede på hendes hjerte om det stadig slog, det gjorde det ikke hun var helt væk. De spurgte mig om jeg ville være alene med hende det ville jeg! Jeg kom i tanke om alle de gode oplevelser som vi havde haft sammen! Jeg kom i tanke om mange, jeg krammede hende imens jeg græd! Jeg bad til gud om at hun skulle have det godt, det er det eneste hun har fortjent det er at have det godt. Jeg gav henden den gulerod som jeg havde i lommen jeg lagde den i munden på henden. Og den rose jeg havde, kyssede jeg og lagde over hendens hoved og hals jeg sad der længe og snakkede med dig men du lyttede ikke som du altid plejede at gøre når jeg snakkede til dig... Jeg sad og krammede dig og kyssede dig.

Det var sidste gang jeg så min prinsesse...

Stella jeg vil altid savne dig, du kunne ikke beskrives med ord. Kun sammen med dig kunne jeg være mig selv du betød og betød rigtig meget for mig!

På dig vandt jeg min første første plads! På dig sprang jeg 115cm på for første gang. På dig følte jeg mig tryg! Sammen med dig kunne jeg være mig selv. Sammen med dig kunne jeg alt!

Stella du vil altid have den største plads i mit hjerte! <3


Det har virkelig været svært at se Stella død men jeg ved at det var det bedste for hende. Hun kunne have endt et eller andet dumt sted hvor hun blev redet på også måske selv om at hun var halt. Så jeg ved at det var det bedste for hende, det sagde dyrelægen også.

NYT!
De 3 år det aldrig blev til..

Stella idag d. 7/9-2012 er det præcis 3 år siden jeg fik dig, idag er det præcis 3 år siden jeg red på dig første gang, idag er det præcis 3 år siden jeg for første gang i mit liv mærkede kærlighed ved første blik, idag er det præcis 3 år siden jeg blev den lykkeligste pony ejer! Og alt det er din skyld, jeg står i evig gæld til dig! Du var den pony jeg havde drømt om at få men aldrig troede ville ske.
Du har givet mig så meget alt det havde jeg aldrig ville kunne få vis ikke det var blevet dig, du har givet mig så meget kærlighed du har givet mig så mange oplevelser jeg aldrig vil glemme.
Vi har godt nok også haft nogle dage hvor vi kom op at ´skændes´ men vi har altid kunne se tilbage på det som noget der nok altid vil ske når der er kærlighed tilstede.
Du har gjort mig til den jeg er idag, jeg er rustet til at kunne klare mig i den barske hverdag, men jeg vil dog altid have et svagt punkt nemmelig den dag du blev aflivet.
Jeg er ikke typen der græder over den mindeste ting i hverdagen men når jeg kigger på de billeder jeg har af dig kommer den bløde side frem i mig, jeg mindes alle de fantastiske minder vi har sammen, alle de fantastiske rideture og ikke mindst alle de fantastiske dage vi har haft sammen.
Jeg ville ønske af hele mit knuste hjerte de kom tilbage, men det gør de ikke..
Jeg håber aldrig du glemmer mig Stella..
Jeg vil ihvertfald ALDRIG glemme dig!<3

Tak for alt Stella..!<3
Kommentér på:
Anden særlig race Stella
Annonce