{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Vængets Mirabel [Tidl. hest] 1998

3.103 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ane J
Kvinde | 37 år | Oprettet: 27. jul 2008


Fjordhest Vængets Mirabel

Fødselsår:
1998
Højde:
Hun er målt til 1,41 i stg. som 3 års. Dog tror jeg hun er vokset nogle cm siden
Temperament
Mirabel har et utroligt godt temperament. Mirabel er altid den første hest der kommer en i møde ude på marken. Hun er meget glad for mennesker og er meget tillidsfuld. Mirabel er meget godmodig og utrolig rolig hest. Nem at arbejde med, og en fornøjelse at have med at gøre.
Hun kan hånteres af børn, og er en hest alle kan ride. Hun er en fantastisk skovturshest og er cool over for det meste i naturen. Vil sige at hun er en rigtig familiehest da hun både kan rides af børn og voksne. I det hele taget er hun en kanon hest da hun er meget velopdraget og har prøvet en del ting før jeg har fået hende. Det har gjort hende meget kold over for nye ting. Dog kan større traktore, busser osv. godt være lidt skræmmende, når man er ude på tur.

Mirabel er meget madglad, som de fleste heste jo er.

Overfor andre heste er hun lidt af en hård dame, hun vil gerne bestemme. Men når de andre ved hvem der bestemmer er hun en rolig holdleder.

Hun er en hest med meget personlighed, og hun forstår mange ting. Vil næsten beskrive hende som klov:)
Gangarter
Hendes gangarter ligger omkring middel

Skridt: Hun har en stor gang, dejlig frisk og behagelig at ride i. Over middel
Trav: Hun har en dejlig stor trav. Over middel
Galop: Hun har her en stor galop. Hun er lidt lang og har derfor en stor rygsving. Under middel
Stævner
Ingen. Men Mirabel er dog kåret i 2001 med 7 i helhed
Stamtavle
F: Citrus Klattrup
FF: Pikant Halsnæs
FM: Sascha
FFF: Knast Halsnæs
FFM: Koket Halsnæs
FMF: Husar Halsnæs
FMM; Venus

M: Mie
MF: Toby
MM: Fie
MFF: Trold
MFM: Musse 2
MMF: Filur
MMM: Rikke
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Mirabel, er min luksus skovturshest. Hun har givet mig en god tur hver gang jeg har været ude på hende. Hun er en rolig turhest og hun går bare rolig derud af på tur (hun er dog ikke kedelig at ride, da hun gr frisk frem) Hvis man vil er hun altid frisk på en galop. Mirabel kan tændes hvis man trykker på de rigtige knapper.
Dog er der en ting hun ikke er glad for når vi er ude og det er kødkvæg. Hun er bestemt ikke glad for at gå forbi en mark hvor der står sådan nogle.

Mirabel har været på kur, og har tabt sig meget hen over sommeren. Hun er ved at være i fin form nu, dog mangler der stadig en del vægttab før hun er i topform. Men man er vel glad for mad:)

Mirabel er en rigtig nussehest. Hun har en del bestemte steder hvor hun elsker at blive kløet. Og hvis man glemmer at klø hende en af de bestemte steder, skal hun nok gøre opmærksom på at det altså kløer lige der:) <3

Er blevet rigtig glad for Mirabel. Hun er ganske enkelt en kanon hest at arbejde med. Hun er altid nem, og hun stoler altid på hendes rytter. Hun er bare en fornøjelse at have <3

Puha det her gør ondt. Er nød til at sælge Mirabel, har bare ikke tiden til hende efter jeg er blevet mor. Hun har fortjent en masse opmærksomhed og det kan jeg ikke give hende lige nu. Derfor har jeg taget det tunge valg at sætte hende tilsalg. Håber så der kommer en sød familie der har lyst til at købe en hest som Mirabel
Kommentér på:
Fjordhest Vængets Mirabel
Annonce