{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Laban 2010

2.655 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

camille .
Kvinde | 28 år | Oprettet: 5. aug 2007


Shetlænder Laban

Fødselsår:
2010
Højde:
Han er mellem 105-107 vil jeg tro.:-)
Temperament
Han har et rigtig godt temperament, han finder sig i rigtig mange ting. Han har selvfølgelig sine perioder ligesom så mange andre føl har, men han har både været med ude og gå og sådan nogle ting uden han sagde noget til det.:-)
Gangarter
Hans gangarter er stadig føl agtige, men han er ikke ligeså usikker som han var i starten.
Han går rigtig fint i både traven og galoppen, så jeg tror helt sikkert at hans gangarter bliver fine når han bliver lidt større.
Stævner
Ingen stævner endnu.
Stamtavle
Mor ; Lilo(shetlænder)
Far ; Tarzan (Shetlænder)

han er den sødeste lille ups'er (:
Køn
Han er en dejlig lille vallak med nogle super fine aftegn.
Bemærkninger
Laban er en dejlig lille vallak med nogle super søde aftegn. Han har et lille hvidt hjerte i panden, de fineste farver som han nok har efter hans mor, han har fire hvide sokker og er sort og hvid på resten af kroppen. Han har sort og hvid manke og det sammen med hans hale. Laban blev født d. 18/5 kl. ca. 00.15, vi ved det ikke helt nødagtigt, for da ham som har stalden lige ville gå over og kigge til Lilo kl. 00.30 lå han der ved siden af sin mor. Laban var som mange andre føl meget usikker i starten og alt var meget farligt, men efter han har været væk fra Lilo i nogle måneder er han blevet meget mere sikker, og mere fræk! Han er så kommet på fold sammen med Lilo igen, hvor de bare går og hygger sig. Jeg har både haft ham med ude og gå i trafik, hvor han slet ikke sagde noget til lastbilerne der kørte forbi eller noget, jeg har også haft ham og Lilo med ude på tur, hvor han også var stort set ligeglad med de ting vi så. Jeg har også tit Lilo og Laban med nede i vores ride hal, hvor vi så har lagt nogle bom frem og sat nogle kegler op f.eks., det elsker han også for så kan han komme ned og få brugt noget af alt hans krudt..:-)
Den 15. januar havde Laban for første gang sadel på. Min mor og jeg startede med at strigle ham, og bagefter gik jeg ind og fandt Lilos gamle sadel frem. Først lod vi ham snuse lidt til den, og så lagde jeg den på ryggen af ham, det sagde han intet til, så vi prøvede at spænde den lidt og det sagde han heller ikke noget til. Min mor gik så lidt rundt med ham i mens han havde den på, og han var fuldstændig ligeglad med den, så jeg er lidt stolt af min lille baby.:-))
den 11 marts havde Laban for første gang både sadel og trense på, på samme tid uden han sagde noget til det, så jeg er bare helt vildt stolt af ham.:-)
Kommentér på:
Shetlænder Laban
Annonce