{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest SEJER 2004

2.550 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

IDA Lindeskov
Kvinde | 30 år | Oprettet: 15. mar 2010


Fjordhest SEJER

Fødselsår:
2004
Højde:
Han er 136,5 cm
Temperament
Han er en sød rolig pony men kan godt blive lidt bange i ny og næ , men ellers sød .
Gangarter
3 Skønne .
Skridt :Er meget nomalt ,
Trav: Skønt og dejeligt
Galop : Super godt , den er blød og vukkene .
Stævner
Har været til sløjfespring
30 cm og 60 cm. ikke det helt store !
Stamtavle
Har ingen pt men kan få det .
Køn
Han er en lille fin vallak.
Bemærkninger
Sejer er en lille sød fjordbolle som
Jeg har haft siden den dag han blev født .
jeg har selv redet ham til , og vi er da kommet et godt stykke i uddannelsen. han har en super personelighed , han vrinsker altid når han ser mig <3 .Han kan køres for vogn , og så elsker han at komme på ridebanen og lære noget nyt , han har altid ørene framme når han ser vi skal på banen og traver nærmest afsted :D, ¨så syntes jeg selv han er en god springer , så når vi ser en vældet træstamme i skoven så er det bare afsted.han er ikke bange for vand , plastick eller paraplyer .Han lære super nemt nye ting , så det er bare at vise ham det et par gange så kan han ;D . jeg har aldrig været til stævner men vil gerne en dag når vi er rigtig gode , glæder mig sådan til at vise hvad min fjordhest kan .Han er ikke til at blive sur på , for han har sådan en sød måde at kigge på og så kan man ikke lade vær med at smile eller grine :D Hvis han ser at man går og spiser et eller andet så begynder han at slikke sig om mulen , (umm bare det var mig der hade sådan et godt æble :D)
Sejer er lidt f en baryl nogle gange :D
han kan være så drillesyg at han løber fra mig på folden , det sker ikke tit men han gør det ! så løber han hen til nogle af de ander ponyer på marken og bider dem i siden så de også løber , så når jeg lige er 1 cm fra at nå ham mens han står og græsser løber han i et vin og et lille hop :D iiiiiiiiii hvor er det sjovt at lege fange leg med mor :)
Ja så var der så også den gang han sprang ud fra en lille fold imens vi var ude i skoven ! den var nok 110 cm høj og den var ikke længer ind 5 m lang og 5m bred !!og så stod der et træ midt inde i folden !!!
Han sprang over 3 gange!!!!
Bandit sejer !!!!
sejer er en sådan pony , at når jeg rider på ham er det Så skønt at og dejliget at jeg smiler over det hele og jeg kan ikke stoppe igen :D
hihihihihihihihih

D15-6.11
Øv øv og 3x øv !! Nu er min guldklump blevet halt :( snøft
så nu går han bare og hygger sig
Kommentér på:
Fjordhest SEJER
Annonce