{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hannoveraner Kenya R.I.P [Himmelhest] 2003

3.716 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sabine Hansen
Kvinde | 29 år | Oprettet: 29. jun 2006


Hannoveraner Kenya R.I.P

Fødselsår:
2003
Højde:
Omkring 170cm
Temperament
Kenya har et perfekt temperament..
Gangarter
Hendes gangarter er over middel.
Hun træder godt ind under sig og går ca. 2 spor over.. Galop er dejlig stor og rumlig.
Stævner
Har startet La1 og 2 med gamle ejer.

SAR Stævnetræning d 22/5-2010
Lc1 - 63,8 og en anden plads - Super fint program
Lc1 - 59,59 - Kenya var meget træt

VOSK D-stævne d. 13/6-2010
Lb2 - 60,74 - super fint program, stævnedebut!
Stamtavle
Kenya har tysk hestepas.

F - Wolkenstein II
M - Gotin
Skriver resten ind når hun er kommen ind :)
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg har kun haft Kenya siden 8/5-2010 så jeg kender hende ikke så godt endnu :)

Hun er kåret som DH hoppe i Dansk varmblod.

Kenya er en super sød hoppe, som jeg gerne skulle få meget glæde af i fremtiden. Hun tager alt nyt i stiv arm, og er i det hele taget bare super sød at arbejde med.

D. 14/9-10
Nu har Kenya stået halt i godt og vel 3 måneder.. Hun har lavet en kodeledsforvridning.. Hun kom så i genoptræning den 19/8 men allerede 10 dage efter brød skaden op igen.. Så nu kommer dyrlægen her den 17 og kigger på hende igen..

Men ellers går det super godt! Hun er faldet rigtig godt til hernede (: Og er bare en fantastisk hest!


NYT! D. 6/7-2011
Det er efterhånden længe siden jeg har opdateret. Men efter sidste opdatering skiftede vi dyrlæge som fandt ud af at hendes højre bagknæ var totalt smadret efter et spark. Efter en del behandlinger og en masse ro, måtte jeg begynde at skridte på hende. Det gik super fint i starten men efter blot 2 uger begyndte hun at kyle mig af, hvilket hun ALDRIG har gjort før. Men det var bare op igen, indtil en dag hvor det gik rigtig galt, jeg røg afsted med ambulance, heldigvis havde jeg kun brækket armen. Vi valgte at køre hende til dyrlæge igen, for noget måtte være helt galt. Jep, hun var spændt som en flecebue hen over ryggen. Dyrlægen sagde så at han mente vi skulle prøve at lave en kikkert operation for at finde ud af om hun overhovedet ville blive ridehest igen. Så hun blev indlagt og opereret. Efter mange timers spekulation om jeg fik min hest hjem igen eller ej, ringede dyrlægen endelig. Operationen var gået super og jeg ville have mig en ridehest 8 måneder efter, knæet var begyndt at hele af sig selv, så det skulle bare have en masse tid.. Hun blev opereret i februar.
Nu 4 måneder efter operationen er det gået så meget frem ad at hun må komme stille og roligt igang igen! Det er simpelthen fantastisk! Det har kun taget den halve tid for hende.
Inden operationen var hun en ret sur hest i boksen, hver gang der gik en hest forbi så fløj hun hen og bed efter den. Jeg troede ikke at en operationen ville ændre noget. Men jeg fik en HELT anden hest med hjem efter operationen. Hun er simpelthen blevet så glad!


Efter blot 5 dages skridt, begyndte min fighter igen at bakke af når jeg skulle op. Derfor ringede vi til dyrlægen og fik en tid få dage efter. Her fik vi at vide at der ikke var mere at gøre for min elskede hest. Hun ville aldrig blive ridehest igen, og jeg kunne ikke få nogen garanti for om hun ville have smerter hvis vi satte hende i fol. Derfor var der kun en udvej for hende.


d. 25/8-11
Måtte jeg lægge min elskede hest i en dyb søvn! Hun er den bedste og mest kærlige hest jeg nogensinde har mødt, og jeg er lykkelig over jeg har måttet eje hende!
Hun brugte hele dagen på folden sammen med sin bedste veninde (min anden hest) og kom lige ind og fik mad, så kom dyrlægen.. Hun lagde sig pænt, og kæmpede til det sidste, dyrlægen måtte derfor give hende en ekstra sprøjte, for hun ville ikke overgive sig.. Men hvorfor skulle hun også give op nu, nu havde hun jo kæmpet det sidste år.. Jeg elsker den hest af hele mit hjerte, og savner hende helt vildt!!

TUSIND tak for alt fighter'Prinsesse! Jeg håber bare du har det godt hvor du er nu, og jeg glæder mig til vi ses igen! Må du hvile i fred!

Kæmpe kyys!
Kommentér på:
Hannoveraner Kenya R.I.P
Annonce