{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Connemara Baunely's Daphne 2000

4.956 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Cille S
Kvinde | 37 år | Oprettet: 20. jun 2004


Connemara Baunely's Daphne

Fødselsår:
2000
Højde:
Som 3-årig blev hun ved Connemarakåringen målt til 148 cm.

DRF-målt 149 cm med sko 15/1-07. Og jeg som troede hun var over ponymål ;)
Temperament
Sød og med god energi. Ekstrem lærenem og villig til at arbejde. Bliver vanskelig i uvante situationer, som der er ganske mange af....
Gangarter
Daffy er kåret med 8 7 6 for gangarter. Hendes galop er dog kanon under rytter.
Stævner
KÅRINGS & SHOW RESULTATER:

Som føl blev Daffy CHAMPIONFØL på bornholm!

Som 3-årig blev hun kåret i 1 KLASSE FLØJ, også på bornholm.

Resultat: 8 8 7 6 - 7 6 - 8 7 6 - 8

Kåringsbeskrivelse:
"Stor C hoppe af god type. God dybde og bredde. Udtryksfuldt hoved. Velansat hals af tilpas længde. God lang skulder. Manke tilpas, kunne ønskes lidt mere markeret. God overlinie. Lang ryg. Lidt flad, kort lænd. Tilpas langt kryds. Lidt mere muskelfylde på lår ønskes. Tilpas føre lemmer, med velmarkeret knæ, lidt indkneben under knæ, korte piber, gode hove. Lidt bagudstillet baglemmer, lidt lange piber. God skridt. God trav, men lidt jappende. Mere undergriben i galop ønskes. En tiltalende pony."

RIDE RESULTATER:

Daffys ridekarriere blev kort, da den efter kun 1½ år måtte stoppes pga. en skade. På denne tid nåede Daffy:

Startklar i LA1 dressur og 90 cm springning.

Daffy gar gennemført 7 jagter med glans, herunder Hubertusjagten (i TV), efter kun at være redet i 13 måneder!!!

Hun har deltaget i Hest-mini military (LC1 og 80 cm), hvor hun viste god kapacitet. Desværre nåede vi ikke at starte flere gange...
Stamtavle
. . . . . Lærkens Callaghan CH 73 - Kåret - Skimmel - 146 cm
Ravnsholts Diablo CH 85 - Kåret - Skimmel - 144 cm
. . . . . Lindelygaard Flicka - IIA - Skimmel - 145 cm

. . . . . Earl of Doon CH 33 - IIA - Brun
Baunely's Bernadette - 1 KL - Dun - 145 cm
. . . . . Hesteklewa Fairy Francine - 1 KL - Brun (dun?) - 138 cm

Faren Diablo har rideresultater op til LB spring og LA2 dressur (2003), hvorefter han kom til skade i et strømhegn. Han har gode showresultater, bl.a. Best in Show på bornholm 2001. Daphne er fra hans første følårgang.

Moren Bernadette er avlshoppe. Hun har 9 registrerede afkom, heraf 8 hopper! Bernadette er kåret i 1 KL, og af hendes kårede afkom er der 3x 1 KL, 2x gode 2A og 1x RRC med karakterer til 1 Kl (RRC betyder ponyen er over ponymål). Altså en rigtig god avlshoppe.

Morfaren Earl of Doon har sprunget MB (86-88). Han er bl.a. far til Bøgegaardens Calibra der i mange har har gået military på højeste plan (gennemført EM 2006) og har vundet DM i terrænspringning 2001+2006.

Daphne er 4. generation af 1 klasses hopper. Så hun skulle blive ganske interessant i avlen...

AFKOM:
2008: Springers Casino, sort (bliver skimmel) hingsteføl efter Kippure Cashel.
2009: Springers Cassini, brun (bliver skimmel) hoppeføl efter Kippure Cashel.
2010: Springers..., brun (bliver skimmel) hoppeføl efter Clifden de L'Aulne.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg manglede en ridepony at ride i nogle år, indtil vores første afkom blev gamle nok. Drømmen var at komme tilbage på militarybanerne. Planen blev derfor at finde connemarahoppe, som er mindst 145 cm, energisk og med en interessant afstamning, der ville gøre hende velegnet til avlshoppe senere. Absolut ikke noget der hænger på træerne... Jeg kiggede rundt på nettet i over 1 år, uden at finde en pony der kunne opfylde alle kravene, før jeg ved et tilfælde fik et tip om Daffy. Daffy blev købt i oktober 2005 af avleren. Jeg red Daffy frem til februar 2007. I denne periode udviklede hun sig godt, og vi kvalificerede os til og red Hubertusjagten i dyrehaven, da Daffy kun var redet i 13 måneder! Dressuren var en af Daffys stærke sider, og hun lærte en god portion øvelser bl.a. galopchangementer og påbegyndt spansk skridt. Hun var en pony der med tiden ville kunne komme til at danse. I springningen nåede vi at state 80 cm sløjfespring og var meldt til 90 cm. Vi nåede én start i military og Daffy viste den glæde og energi jeg søgte i terrænet. I skoven var Daffy fantastisk, bortset fra de pludselige retningsskift, der en sjælden gang sneg sig ing. Hun var energisk, ivrig efter at komme afsted, men meget let at bremse, og kunne til en hver tid skridte for løse tøjler. Helt som jeg ønsker det... Men om vinteren 2006-2007 blev Daffy gradvist dårligere gående. En taktfejl hun altid havde haft i højt tempo blev værre, indtil hun var halt. Dommen blev et aktivt overben, muligvis pga. et griffelbensbrud som ung. Det er usandsynligt at hun kommer til at gå military, da skaden sandsynligvis vil genopstå ved hård træning. Jeg valgte derfor at sætte Daffy i avlen, uden de resultater vi havde håbet på at indsamle de næste 2 militarysæsoner. Avlskarrieren går indtil videre ganske godt - hendes første afkom er et kanon hingsteemne med topplaceringer til flere show!
Kommentér på:
Connemara Baunely's Daphne
Annonce