{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Albert Lurifaxe 2006

3.323 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kia
Kvinde | 42 år | Oprettet: 27. aug 2008


Anden særlig race Albert Lurifaxe

Fødselsår:
2006
Højde:
115-120 cm, det er tager vi ikke så nøje, for hans ben når helt ned til jorden, det er godt nok til os
Temperament
Albert evigglad er en meget nysgerrig fyr. han kommer altid hen og hilser, napper frækt i ting og sager for at se hvad de kan kan godt finde på at blive "vild" når der sker spændende ting omkring ham, fordi det er sjovt at drøne rundt med halen lige i vejret.
Albert er lynhurtigt blevet en rigtig tillidfuld pony der meget gerne vil være dygtig. Glad og fro går han op på paller og ind og ud af traileren. Han har respekt for de store i flokken, så selvom han ellers er med på den værste og gerne fjoller rundt med alting er han inderst inde en fornuftig pony. Albert er faktisk rigtig sej. Han synes det er sjovt at springe og han står tålmodigt og venter når vi spænder ham for hans cementblok, som han øver sig i at trække rundt med i sin nye stavsele. Han har haft rytter på mange gange efterhånden, uden at vippe med ørerne, kun da hestefluerne bed ham rigtig slemt forleden fik han lyst til at bukke og drøne rundt.
Gangarter
skridten er lille og fin - men ikke særlig hurtig
traver fint, han går jo med travheste, og er blevet meget mere flydende siden han kom... men men han er jo en pony, så noget trippende er der altså over de der korte ben
Albert ynder at gå i en noget kort galop, som han er yderst smidig i, men en temlig hoppende gangart.
Stævner
ingen.
Stamtavle
ingen. jeg ved kun hans mor er shetter
Køn
vallak
Bemærkninger
fræk sortbroget pony, robust type, med tydelige shetlandsponytræk. Albert er min lille hyggepony der skal lære en masse kunster, ride tur med ungerne og måske ha en lille vogn engang. Han går rigtig pænt i liner og siger ikke noget til at gi en lille trækketur en gang imellem. Albert vil gerne lege være med til alting, og så er han så tilpas lille at han lige kan bruges som plæneklipper når jeg ikke gider slå græs selv.

feb2010 Albert flyttet ind... der er høj sne og det er svært at lave andet end at hygge lidt i stalden.

marts2010 der er stadig sne... men vi har da fået longeringen i gang

april 2010 Albert er kommet i lange liner og går nydeligt frem og drejer, som hans gamle ejer havde sagt han kunne. Han har også haft mig på ryggen nogen gange, hvor jeg lige har siddet der et øjeblik og rost ham. Han er ved at lære at tage spanske skridt, men det bliver til megen skraben, og ingen skridt....

maj 2010 Albert sover ude på de gode nætter og er meget glad for sit skur på "sommerfolden" og går ind og ud og ind og ud mange gange- han synes nok det er fedt selv at bestemme. Nu er han så vandt til mig at han ikke engang gider rejse sig, hvis han ligger ned ude på folden. Det er da også hyggeligt at sidde og nyde solen sammen med ham.

juni 2010 -fandt en skøn brugt ponysadel. Nu kan vi vist godt være bekendt at bede en af pigerne opppe fra byen om at hjælpe med ridetræningen når skolen holder sommerferie. Albert bliver longeret med sadel på. Han er dygtig selvom sadelklapperne flyver op i galoppen og der kommer lidt ekstra fart på...
juli 2010. Albert nu med ponyvogn... og stavsele. sikke en fin herre. Vognen skal godt nok lige have en klat maling når Albert er tilkørt- det vil pynte. Albert har også haft fint besøg af en pige der kan ride. Hun vil gerne hjælpe til så Albert kan lære hvad ridningen går ud på. Albert synes det er sjovt, og vrinskede en glad hilsen allerede 2. gang hun kom på besøg, og han genkendte hende. Det er bare skønt.
Kommentér på:
Anden særlig race Albert Lurifaxe
Annonce