{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Rebus 1998

6.447 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Jean
Kvinde | 35 år | Oprettet: 7. sep 2005


Anden særlig race Rebus

Fødselsår:
1998
Højde:
156 i stang.
Temperament
En utrolig social hest der udtrykker sig meget kraftigt. Trods sin hengivenhed til mennesker er Rebus i bund og grund en enmandshest. Han lytter utrolig nemt til selv små signaler, men blokere hvis man er for bestemt eller er useriøs. Et roligt sind med altid glimt i øjet og en hest man altid kan tænde på et splitsekund.
Gangarter
Rebus har en god rummelig gang.. På bane er hans skridt lidt for afslappet, men i skoven overhæler vi da gerne de store heste. Han holder tempoet og man sidder som en sofa når han går på bagparten i trav. Hans galop kan hurtigt blive meget anspændt og han kræver stor balance og ro at ligge korrekt. Det lykkes dog =)
Stævner
Han har gået noget LA-noget førhen, men stævner siger mig ikke en dyt. Bare vi har det hyggeligt
Stamtavle
Han har polsk stamtavle, men er ikke ren i Danmark, Han er også importeret fra et bette sted i Polen.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Rebus er i sin form og størrelse helt unik. Han er der altid for en. Lytter man ikke til hans følelser lytter han heller ikke til ens, og byder man ham mere end han vil den dag, jamen så kommer det til udtryk meget hurtigt. En super lærer her i livet der bringer alt det bedste med sig. Han er købt fra Hvidovre-Avedøre rideklub hvor han var til frygt for mange. Han smed mange af og var en stor ballademager. Det fik vi vendt for sådan en hest er ikke rar at hyppe rundt på og dele selskab med, så frem med noget hesteforståelse og samarbejde og ellers derud af. Nu kan han rides uden noget, hvilket for mig er stort, set tilbage på hvordan han var. Dressurverdenen har vi kastet lidt i baggrunden og laver lidt efter humør og vejr og så træner vi lidt tricks. Idag er han ikke bare en hest der skal fodres, se fin ud og have dækken på, men min bedste ven som jeg aldrig vil lade i stikken uanset hvad. Han kan aldrig sælges for penge eller risposer og selv den dag min dejlige pletmule ikke kan rides, skal han bare gå og nyde livet og holde hans lille mor i godt humør, for det er det Rebus er bedst til -godt humør!

D. 23 marts 2020 endte Rebus sit lange liv i baghaven hos mig. De sidste mange år kunne han ikke rides, men forblev til stadig hele stedets lyspunkt. Nogle vil mene at en hest bare er en hest. Ham her ved jeg var meget mere end det. Han var min bedste ven og havde en personlighed som selv personer uden kendskab til heste måtte erkende var lidt ud over det sædvanlige. Rebus var til sidst den gode gamle og utroligt vise dreng. Han fik prøvet det hele og han blev forkælet hver dag i de 16 år jeg nåede at kende ham.
Kommentér på:
Anden særlig race Rebus
Annonce