{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Åbygårds Belchitana [Tidl. hest] 2009

4.522 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Jacqueline B
Kvinde | 34 år | Oprettet: 24. jan 2009


Anden særlig race Åbygårds Belchitana

Fødselsår:
2009
Højde:
Målt til 147 i stg
Temperament
Super dejligt temperament..
Gangarter
Middel.
Stævner
Ingen, men kommer forhåbentlig en dag hun er gammel nok :)
Stamtavle
Far: Åbygårds Farouq
Mor: Bella
FF: Fandango
FM: Felicia
MF: Shah Noir
MM: Sally
osv.. :)
Køn
Hoppe
Bemærkninger
D. 27/5-10 blev jeg den lykkelige ejer af Belchitana :)

Min papfar og jeg var ude at kigge på heste ved Liselotte for sjov skyld. Det var meningen at vi kun skulle se på hingste basserne, men så stod hun der. En smuk lille hoppe, så måtte hen at kigge nærmere på hende.

Søndag d. 23/5-10 sagde jeg ja til hende. :)

Torsdag d, 27/5-10 hentede vi min lille pige hjem. For første gang skulle hun i trailer, det tog kun 15 min at læsse hende. Hun stod rigtig pænt i traileren og var ikke svedt eller noget da hun kom hjem :) Tak for hjælpen Tina :)

Hun kom på sommergræs sammen med de andre hypper, men hun havde meget svært ved at falde til i en folk. Men da hun kom på fold med fjollebollerne, fik hun sig en god ven, nemlig Marco :)
Hun er dog nu faldet godt til sammen med de andre.

D. 15/6-10
Belchitana er helt igennem en dejlig hest, er rigtig glad for hende..
På torsdag har jeg haft hende i 3 uger, men har allerede en lang dyrlæge regning :( Skulle kun have hende chippet og tegnet hestepas.. Eller troede jeg, men det endte med hun kom på pencil pga. et hævet venstre bagben :( Hun kom på stald i nogle dage så det kunne få ro. Og alt gik også den rigtige vej, så hun kom på fold igen.. :)
Men i går Mandag var hun begyndt at halte igen :( Kan nu se frem til endnu en omgang dyrlæge :(

D. 20/6-10
Jeg har haft problemer med at løfte ben på hende. Men fik løfte alle 4 ben uden pjat :) Nu går det den rigtige vej :)
Hun er stadig lidt hævet, men trækker kun lidt :) Kan nu se en ren fremtid for hende :)

D. 28/8-10
René kom og så på Belchi. Puha en hård dom, der var ikke det der var i vejen med hende i hans øjne. Han mente jeg skulle sende hende tilbage, men den tanke var overhovedet ikke i nærheden af mig. Hun er perfekt nok for mig!

D. 29/8-10
Min papfars ven som er gammel jockey, så hende, og sagde en masse positivt. Dejligt med noget positivt om den lille :)

D. 25/9-10
Min lille hyp havde fået et kæmpe bidemærke på inderlåret. Men dyrlæge var ikke nødvendig.

D. 19/10-10
Fandt ud af at Belchitana smasker! Hehe super hyggeligt ;)

D. 28/12-11
Hestene blev flyttet.. Hun er jo perfekt at have med ude at køre, og det bedste er at hun kan stå alene! Fantastisk hest <3

Er lidt træt af jeg ikke må træne hende det næste stykke tid, men hun nyder nok at have "ferie".. :)
Hun er bare skøn.. Hun gør jo alt hvad man ønsker!

OPDATERING:

Belchitana står nu ved Nicoline, hvor hun går og hygger sig med Luckys føl ;) Hun er en god reserve mor at have.. Utroligt at hun er så vild med de små føller :)

Jeg havde hende med i ridehal for nogle uger siden, hvilket hun tog utrolig pænt!

Mig og Nicoline var ude at gå for et stykke tid siden med hestene, ca. 4 km. Den bette pus var lidt træt til sidst. Men hold da op hvor var hun dygtig! Der hvor den anden hest blev bange, gik Belchi bare videre! Vi mødte biler i meget høj fart, bison okser, køer og poser som lå og den dejlige pige gik bare videre.. Dog syntes hun at køerne var lidt sjove, da de fulgte efter hende ;)

Belchitana kom en måned i tilridning ved Hanne Ramsgaard, utrolig lang tid at undvære hende <3 Men hold da op en skøn følelse af at have hende hjemme og kan ride på hende!

Belchitana bliver bedre og bedre under rytter <3 Nu begyndt undervisning af Helle :) Dejligt at få af vide at vi udviklere os fra dag til dig, så går det den rette vej :) Elsker dig min smukke pige

D. 23/6-13 Tog vi til kåring i Ikast ved DSP. Desværre afviste dommerne hende :( Jeg blev ret trist over hun ik kom ind i DSP, da man jo virkelig havde håbet på det! Men desværre var dommerne ikke endnu med mig. Men hun bliver aldrig afvist af kærligheden fra mit hjerte <3 Jeg havde en super cool pony hele dagen! Først kører i trailer i 1 time, med en pony hun aldrig har været transporteret med før, så ud et helt fremmed sted, med massere af fremmede dufte, larm og andre heste. Så fremvisning udenfor på fastbund, ind i en fremmedstald i en boks i en 1 times tid, så ud til selve kåringen, hvor Lars gjorder det super godt med hende :) Og så hjem igen <3 Jeg er såååå stolt over at hun ikke var oppe at køre, men bare slappede af. Jeg slappede af, hun slappede af..
Jeg har valgt at beholde hende, selvom jeg ikke må ride pony. En hest med sådan et sind er svær at finde. Har haft hende i over 3 år nu, hun skal ikke videre til andre <3

Belchitana, jeg elsker dig min pony <3
Kommentér på:
Anden særlig race Åbygårds Belchitana
Annonce