{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Varmblod Una Venila 2001

5.549 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

» Louise  S
Kvinde | 32 år | Oprettet: 7. aug 2005


Hollandsk Varmblod Una Venila

Fødselsår:
2001
Højde:
164 cm. Dejlig højde til mig, da jeg jo ikke er så stor :o)

Målt til 166 i 2012.
Temperament
Egn og varm. Rigtig hoppe.
Hun er det rareste væsen jeg har oplevet. Hun skal bare tackles på den rigtige måde. Er så småt ved at finde knapperne på hende.
Gangarter
Vil sige de er over middel.
Skridten er dejlig overtrædning. Kan trippe lidt, kommer an på hvor hidsig hun er.
Traven er kanon, med en fantastisk overtrædning, og kanon bagbens action. Hun har et godt højt benløft, og fremad gående.
Galoppen er rigtig stor og rummelig opad bakke galop. Hun har bagbenene lige overdrevet nok oppe under sig, og mangler en del balance, men det skal vi nok få styr på :o)
Stævner
2014:
La2 65%

La1 c stævne Grindsted 9/6-14 70,74% og 2 plads

2013:

Lb3 70,9% og vinder af klassen.
La1 69% og vinder af klassen.



Har gået diverse ungheste championater, i sin tid i Holland.
Har ikke været startet i DK endnu. Og mangler meget øvelse endnu til at kunne vises på stævnpladserne.

Så blev det alligevel til et stævne lidt tidligere end beregnet.

TBR's klubmesterskab, d. 27/6'10

Procentklasse: LC1 - 57,08 % 3 plads.
Dommer: Anna ?
Vi var ikke rigtige enige inde på banen, og hun var ikke helt vild med det store telt ved siden af banen, så lige der var vi lidt uenige om hvilken vej vi skulle ;o) Dommeren belønnede hendes trav super, med god takt! Dommerkommentar: En hest med fremtid der kan komme langt! Men kræver mere ro og stabilitet.

Mesterskabsklasse: LC1 - 66,67 % nr 4 til klubmesterskab!
Dommer: Kirsti Andersen.
Hun var rigtig sød, men var ved at være lidt træt. Hun trykkede sig lidt nede på teltet, men gik pænt forbi uden at spænde vildt op. Fik kommentar for hendes trav: Dejlig trav! :o) Så super dejlig stævne debut og placeret som nr 4 til klubmesterskab! :o)

Roagers udvidede klubstævne d 22/11'10
Lc3 A - 64,2 % og en fin anden plads.
Hun var meget spændt og urolig da det var første gang på udebane. Men var egentlig rigtig sød at have med i byen :)
Stamtavle
Kommer senere. Venter på ny, med ejerskift fra Holland. Hun skal jo stå i mit navn ;)
Kommer så snart jeg har alle hendes papirer.
Køn
Hoppe, med STORT H ;o)
Bemærkninger
Jeg har haft Venila i 1½ månede nu. Vi er begyndt at finde hinanden lidt mere. I starten var jeg meget i tvivl om jeg skulle have hende, da hun slet ikke kunne finde ud af at gå selv, og slog rigtig rigtig meget med hovedet. Det blev bedre og bedre i løbet af den første uge, og hun går nu alene på tur og på banen. Hun har for det meste altid gået i ridehal, så det var jo klart nyt og spændende det hele.

Hun er en meget sensibel hoppe, og derfor meget følsom. Vi er nødt til at tage det stille og roligt med hende, og gå vejen frem en dag af gangen. Hun er faldet godt til, og arter sig. Selvom hun er meget speciel er der intet ondt skabt i hende, og hun kunne aldrig finde på at gøre nogen, eller noget ondt. :o)
Mere kommer når jeg kender hende bedre.

Vi har nu haft et par måneder hos dygtige Cathrine Dufour som virkelig har givet pote! Venila har lært en masse grundridning som er kommet godt på plads. Hun er blevet nulstillet og klar til brug! Fremover skal jeg undervises af Cathrine over e-learning - glæder mig så meget til at se hvad jeg, med så dejlig hjælp, kan få ud af venila! :o) Bukker og takker for det kæmpe arbejde Cathrine har lagt i venila.

Vi har haft en del modgang her i 2013, venila skulle rettes, det var mere bøvlet end som så at få e-learning op at køre til undervisning, og venila fik af underlige årsager en lille blodsamling bagpå det ene forben, som skulle have ro. Da vi endelig kom på rette spor, og vedligeholdt alt cathrines arbejde blev jeg sparket i hovedet af en hest som lige satte vores træning lidt ud. Endelig da venila igen er på rette kurs og udvikler sig fantastisk i traven, kommer jeg galt afsted igen og skal opereres i starten af juli, hvilket igen igen sætter os tilbage i træningen og venila skal genoptrænes når jeg må komme på hesteryg. Vi har fået en del dask i hovedet i 2013 som egentlig skulle have været starten på et nyt eventyr. Jeg håber og tror på at 2014 har mere at byde på for både venila og jeg:-)
Kommentér på:
Hollandsk Varmblod Una Venila
Annonce