{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Palomino Vesterskovens chinira <3solgt<3 [Tidl. hest] 2006

3.437 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

lucy s
Kvinde | 35 år | Oprettet: 16. aug 2006


Palomino Vesterskovens chinira <3solgt<3

Fødselsår:
2006
Højde:
146 håber hun bliver 148

hun er 147 nu :)
Temperament
chinira er en meget rolig pony og fuldstændig cool med alt ting hun er lige glad med ting der larmer, store ting og noget der bevæger sig. jeg har kun lige købt hende. så vi skal lige lære hinanden ordenligt at kende :)
Gangarter
nu har jeg været ude og ride på i alle gangarter hun er en kanon pony at side på meget blød gang. men ellers har hun en svægene gang i trav og galop.
Stævner
ingen men regner med at vi kommer til noget distance sender hen.
Stamtavle
MOONHAZE SILVER SPIRAL (PBA 38)

PSA EK 24-06-2006: DH
FF: SHULAY FABERGE (PBA 31)
PSA EK 24-06-2006: DH

MOR:
M: GKV`S BALLET (9208829)
MF: FLAMME OX (OX 631)
MFF: MOSHER OX (OX+ 435)
Køn
køn & sød hoppe :)
Bemærkninger
chinira er palomino areber. med en fin lille stjerne. chinira er en hest som har haft det svæert fra hun blev født til hun var 2. ejern havde glemt at de havde et føl på folden så hun stod med meget lange hove og virkelig tøn mave der efter kom hun over til cæcilie som har rettet op på hende. nu har jeg købt hende blev forælsket med det samme da jeg så hende. og her bliver hun håber jeg for altid :) vil gøre alt for at hun for det godt her hos mig og toffee. vi skal ud og opleve verden sammen. men lige nu må vi arbejde langsomt frem så vi begge for gode oplevelser.

den 13-06-2010
kommer jeg hejm fra sommerhus af. skynder mig så ud til mine heste for har virkelig savnet dem, jeg går over i læhuset og ligger mig så i en lille bunke halm ved siden af chihira, og begynder så at gnuppe hende lidt efter begynder hun så at, ligne en som vil ligge sig, men ved ikk om det er det hun ville, jeg lå bare helt stille for det kun være vildt fedt vis hun ville ligge sig, så jeg begynder at gnuppe hende igen derefter ligger hun sig ned helt op af mig og bliver liggene ind til jeg rejser mig igen. sikke en tillid hun allderede har for mig hun er bare så dejlig.

den. 16-06-2010
skal chinira til dyrlæge pga. vi skal havde tjekket om hun kan bruges til ridning eller avl. der var en dyrlæge der mende at hun muglivis havde mus. håber jeg virelig ikke bliver så ked vis der er noget :(

så har vi været til dyrlæge og der var ingen ting i bene så nu kan jeg bare ride alt det jeg vil og avle når den dag en gang kommer.

den 24-6-10
har vi løssprunget hende det er bare noget hun kan lig hun blev helt vild, hun ligger godt over springene hun skal nok blive en god jagt pony en dag

4/9-2010 skal vi til store hestedag og udstille + så skal hun kåres inden for palomino det bliver vildt spænde :) glæder mig så meget.

4/9-2010
har vi været til stor heste dag og kåring

til palonimo sportshest avlsforbundet
type: elegant 8
dybde: god
bredde: god
hovde: kønt udtryksfuldt 7
hals: pasende længde, lidt muskelfagtig
skulder: stejl 6
manke: velmarkeret
overlije 7
kryds muskelfagttig lidt kort
forlemmer:passende føre men smalle hove 6
baglemmer: det samme som forlemmer
skridt: lige 7
trav: godt afskub men mangler frihed fortil 7
galop: god afbalangseret galop 7
farve: 8
helhed: 7

24/9-2010
skal min lille pige i wellnesscenter som jeg har vundet et gave kort til i en uge hos hest i vand, i ølsted det bliver vildt fedt glæder mig til at se hvordan hun vil tag det:)

den. 11-01-11
har chinira haft tanlæge for første gang, hun klarede det så godt som hun nu kun :) ikke noget balede eller noget.
dygtig pony :)

den 3/4-2011
skulle vi til distance træning sammen med 20 andre. vi skulle ride 15 km hvor vi red 10 km/t det er ca trav hele turen. jeg var godt nok spændt på om chinira kun klare det men hun blev ved som en lille kanin, så det har jeg besluttet mig for at vi skal ride vores mål er 40 km. det bliver vildt fedt

Det sidste nye er at chinira bliver udlånt til gamle ejer cæcilie :)
Kommentér på:
Palomino Vesterskovens chinira <3solgt<3
Annonce