{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Mountain (sec A) Bella 1994

7.533 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tina R Hansen
Kvinde | 24 år | Oprettet: 31. maj 2010


Welsh Mountain (sec A) Bella

Fødselsår:
1994
Højde:
2009, 121 U/Sko, Kat.3
2010, 121 U/Sko, Kat.3

Færdigmålt 121 U/Sko, Kat.3
Temperament
Rigtig sød, Meget frisk på springbanen
Gangarter
Pony gang.
De er rigtig fine især hendes trav.
Stævner
Bella, har båret mig fra Minispring (Ikke engang turde gallopere) til MB, På 2 år! Hun har lært mig, fucking meget! og jeg mere end taknemlig for hende! hun er den bedste <33!

- Bella har gjordt mig 2/5 Del B-Rytter!<3 og vandt begge MB'erne!<3.. (Bella er sejest!)

Vi har mange placeringer og sejre i LB-MB (2012) Og Ca. LF - LB (2011)!
Stamtavle
Ukendt
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Bella købte vi i 2003. Hun var blevet redet til som 4 års, men havde gået som kørepony siden. Rikke (Søster) startede med trækture på hende og ellers var det køreture for vogn med min far. I starten kunne Bella trave MEGET hurtigt, men det var til gengæld MEGET svært af galopere. Det er da heldigvis blevet bedre. Rikke (Søster) startede sit første springstævne på Bella i sommeren 2008, og sluttede i april 2010 med en fejlfri MB.

Da jeg begyndte at ride på bella (2010) turde jeg ikke gallopere, 2 dage inden første stævne (minispring) galloperede jeg for første gang! Vi gik mange stævner, hvor vi fik gode ture og masser af sløjfer! Nu springer vi LA/MB!

Bella og jeg nåede lige at starte 3 MB'er her til sidst (inden mine år sluttede :´/) hvor hun vandt 2 af dem! og den sidste blev vi dis i! ( 1 mio % rytterfejl! - Det var vores allersidste klasse og jeg red af LORT til!.. Virkelig af H til!..)


Bella, er en sød og arbejdsglad pony, som elsker at springe.. En tur i skoven syndes Bella heller ikke er helt ringe!<3.. Hun kan dsv. ikke dressur, (Ikke bugge nakken, sidebevæglerser mm.) Men jeg har lært hende lidt at chancere, men vi skal nok øve liidt mere<3

Bella har hos gamle ejer startet DM i kørsel op til flere gange


Bella, du har båret mig fra ikke at turde at gallopere til MB! På 2 år! Du har givet mig de fedeste oplevelser, som jeg aldrig vil glemme!.. Svendborgmester, 2. Plads Fyensmesterskabet, 4. Plads Danmarks Cup! Du betyder mere end ord kan beskrive! og kan ikke takke dig nok! lige meget, for mange gange jeg siger tak, er det ikke nok! Du er min bedste ven! og det vil du altid være!.. Du er den der får mig til at stå op med et smil på læben! Lige meget, hvor ked af det jeg er, får du mig altid til at smile!

JEG ELSKER DIG<3 !
Kommentér på:
Welsh Mountain (sec A) Bella
Annonce