{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Star<3*Rider* [Tidl. part] 1995

2.379 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

'HelenaVengfelt .
Kvinde | 26 år | Oprettet: 15. mar 2010


Anden særlig race Star<3*Rider*

Fødselsår:
1995
Højde:
162 med sko.
Temperament
Han er næsten altid glad. I stalden er han for det meste ret så sur. Men det skyldes hans tidligere part. Når man rider ham er han også næsten altid glad. Men hvis man laver noget han ikke gider kan han godt finde på at stejle eller bukke.
Gangarter
Skridten er lille og blød. Over middel.
Traven er også meget lille når man tænker på han er hest. Men den er meget blød. Over middel.
Galoppen er megetb lille og føles som bukspring :S Under middel.
Stævner
- Dressur -

HGR D. 10/5-2009: LD-2.
Placering: Delt 3. plads.
Procent: 62,7%
Dommers kommentar: Flot hest, lidt skæve volter ellers pænt.

Min kommentar: Jeg havde redet Star 4 gange så havde ikke øvet det på ham da jeg skulle have startet Don der fik kolik. Han var super sød.

HGR D. 13/09-2009 LD-2.
Placering: 3 plads.
Procent: 66,9%
Dommers kommentar: Rigtitg flot hest, flot program.

Min kommentar: Han havde lige været halt så havde kun øvet programmet 2 gange på ham. Han var virkelig sød.
Stamtavle
Den er uknedt..
Men er 100% sikker på at:
Mors side er 100% fjordheste alle sammen, og fars side er 100% holstener alle sammen. Han er halv fjord hest og halv holstener :-)
Køn
Meget fin vallak.
Bemærkninger
Star er en super sød hest. Jeg begyndte at ride ham fordi ham jeg red før (Don) blev halt s; ejeren selv kunne ikke ride da hun var kommet til skade.. Jeg startede med at ride star d. 13/8 2009. Egentlig var og er Star jo en privat hest som min ridelære havde fået lov at låne til rideskolen om fredagen :-) midt i februar blev han halt og Mette (ejeren) ville ikke have han skulle gå rideskole mere s; jeg blev selvfølgelig rigtig ked af det for jeg troede jo at jeg aldrig ville komme til at ride ham mere :( men Mette var jo skadet og parterne red ikke så meget så han havde fri tirsdag, torsdag, fredag og søndag. Og så var der lige det at Jeg havde haft Mette til ryttermærke 1 og 2 inden hun blev skadet, så hun kendte mig jo godt :-) så hun spurgte om jeg havde lyst til at ride ham på hans fridage, og det ville jeg jo selvfølgelig rigtig gerne :-) men så kom parterne på den idé at de gerne ville ride mere så jeg havde ham kun tirsdag og fredag s; Nu rider Mette igen og jeg rider ham så kun fredag og søndag... Men det går super godt og vi skal nok komme langt da det ikke er altid mette rider :) så rider ham også ret tit torsdag og tirsdag...

Han er en rigtig venlig hest og for det meste meget glad! Han er dog lidt underlig når Mette har været der.. Jeg ved ikke hvad det er, men det er han bare s; Han er en rigtitg dejlig dreng, der gør det bedste for sin rytter. Han er blevet rigtig dygtig, og er super for øjeblikket! Han er en vidunderlig hest at være i skoven på, og er 100% trafiksikker. Han elsker at galopere eller bare skridte en tur i skoven d: Til spring er han super! Han er dog begyndt at blive lidt doven, men han syntes det er meget sjovt :D Og i dressur er han bare en drøm, når han er glad. Han kan dog have et par dage, hvor han ikke går så godt, men det er vel også okay. Jeg har valgt at genoptræne på ham (har brækket albuen) fordi jeg syntes han er en fantastisk hest. Jeg er rigtig glad for jeg må ride ham, og håber jeg kan det indtil han ikke er her mere. Han er virkelig bare en dejlig hest!

d. 31/01-2011:

Mette har idag besluttet at flytte star tættere på der hvor hun bor. Han er flyttet ud i kantan af københavn og står nu på døgndrift med et par andre heste. Jeg er så heldig at jeg stadig rider ham i weekenden og i ferierne når jeg har tid, så jeg rider ham stadigvæk. Han har det rigtig godt ude hos sine nye venner, og er blevet en meget gladere hest. Jeg tror han har godt af at stå et sted hvor der er nogen til ham 24 timer i døgnet. Dem der ejer stedet kigger til dem hver time. Jeg savner ham rigtig meget i min hverdag, men jeg er rigtig glad for at jeg kan få lov at ride ham når jeg har tid. Der hvor han står er der ingen ridebane, intet ridehus og det tager 15 min. at skridte til skoven, så det er lidt besværligt at skulle ride ned til skoven. Der ligger et ridehus 20 min. fra der hvor han står, og det får jeg ridehuskort til om en måneds tid. Vi fungere stadig godt sammen og han er bare blevet meget bedre af at komme ud til nogen andre heste. På deres fold går de både valakker og hopper sammen, så det syntes han er rigtig skønt og han kan lide dem alle sammen :-)
Kommentér på:
Anden særlig race Star<3*Rider*
Annonce