{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Gunga Din stald Stoubjerg 2006

2.340 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Laura og Gunga<3 ;
Kvinde | 28 år | Oprettet: 15. mar 2009


Islænder Gunga Din stald Stoubjerg

Fødselsår:
2006
Højde:
Han er ca. 130 cm ;)

Håber lidt på at han bliver et par cm højere med alderen ... ;)
Temperament
Han er rigtig sød, og MEGET tillidsfuld. Dog er han lidt nervøs omkring hovedet ;D Sød på fold, i stalden, og så leger han godt med sine andre hestevenner ;D Han har et fantastisk sind, og opfører sig meget menneskeligt ((:
Gangarter
Det eneste jeg har oplevet på ham endnu, er skridt... så tiden vil vise hvad der kan blive af ham, men jeg tror han er en dygtig isgut ;)
Stævner
Ingen ;)
Stamtavle
Ja han har fuld stamtavle;D

M: Bibi fra Højtoften
MM: Buska fra Ólafsvöllum
MMM: Dísa Ólafsvöllum
MMMM: Jörp Ólafsvöllum
MMMF: Alvari fra Ásgeirsbrekku
MMF: Bæringur fra Hesti Borg
MMFM: Irpa fra Hesti Borg
MMFF: Bægifótur 840 fra Gullberastódum
MF: Randver PR.H fra 1005
MFM: Glóa
MFMM: Raudskjóna fra Fródholti
MFMF: Raudur fra Álfhólahjáleigu
MFF: Rodi fra Skardi
MFFM: Glóa fra Skardi
MFFF: Gódi fra saudárkróki


F: Dropi fra Kílhrauni
FF: Orri fra Púfu
FFF: Otur fra saudárkróki
FFFF: Hervar fra saudárkróki
FFFM: Hrafnkatla fra saudárkróki
FFM: Dama fra Púfu
FFMF: Adam fra Medalfelli
FFMM: Svana fra Púfu
FM: Dögg fra Kílhrauni
FMF: Faxi fra Kjarholmtum II
FMFF: Vidar fra Vidvik
FMFM: Glóa fra Brædratungu
FMM: Irpa fra Skálmholpi
FMMF: Sörli fra Stykkisholmi
FMMM: Brúnkafra Skálmholti
Køn
(S)køn vallak ;D
Bemærkninger
Har lige hentet ham d. 31. maj så han er ret ny for mig;D men indtil videre er han bare den skønneste lille vallak<3 der mangler nok lidt selvtillid fra hans side af, men det skal nok komme, når vi kender hinanden lidt bedre:) Mere tekst kommer;D der kommer også flere varierede billeder senere;D

- Er nu gået i gang med tilridningen af ham, og det går rigtig godt med ham, selvom han er lidt nervøs, når man sætter sig op på ham... Men det går lige så stille fremad;)

Lørdag d.19/2 2011:
Gunga Din har vist sig at være en fantastisk lille ismule, og han er bare så dejlig (; Han er vild med at drille både mennsesker og heste, og så er han også en vaskeægte madtigger!! Haha <3


G: Glimrende fyr
U: Uhh så lækker
N: Nuttet
G: Grine Bidder
A: Altid på pletten

D: Den skønneste af alle
I: IIh så fin
N: Nydelig

- Jeg ville rigtig gerne have tilredet ham selv, men da jeg har fået kolde fødder og ikke tør gøre det selv, sender vi ham af sted i en måned. Jeg tror og håber det kommer til at gå fantastisk, da vi selv har arbejdet ham lidt frem, og han er vant til både sadel, hovedtøj, og at have rytter på ryggen ((:

Nu skal han endelig sendes afsted til Holstebro og tilrides af en rigtig dygtig islænder tilrider, og jeg glæder mig rigtig meget til han er blevet tilredet, så jeg kan få noget ud af ham ;) <3


Søndag d. 17/ 4 - 2011:
Idag har vi kørt Gunga Din til et sted lidt uden for Holstebro, hvor han skal stå en månedstid, og meget gerne komme hjem som en meget dygtig og færdiguddannet islænder. Jeg håber på at hun ( Dorte ) kan komme rigtig langt med ham, da vi jo selv var ret langt med ham inden vi sendte ham afsted.
Men det faktisk en lidt hektsk tur derop:
Vores egen bil var gået i stykker, så vi havde fået en lånebil. Men den lånebil kunne ikke trække en hestetrailer, da den havde meget dårligt automatgear, så vi skulle ud og låne en anden bil istedet.
Så vi fik lov at låne min mormors bil, som vi regnede med godt kunne køre med traileren. Jeg havde fået læsset Gunga Din i traileren ( og det tog sin tid da han ikke rigtig havde lyst til at gå derop, men efter 20 min. lykkedes det ), og vi var sådan set kørt. men så var den bil også i stykker, og blev sindsygt varm... Så vi måtte skifte bil en gang til ;)
- Men på trods af alt det rod, stod min lille stjerne utrolig pænt omme i traileren, og sagde ikke en lyd hele turen, selvm om vi også kørte forkert rigtig mange gange... HAHAH det var kønt.
Men det er et rigtig dejligt sted med over hundrede andre islænder heste ;) Så det bliver en rigtig god oplevelse for min Gunga Din ;)

Onsdag d 20/ 4 - 2011:
Gunga Din har fødselsdag idag ;) !!! Desværre er han jo ikke hjemme i en hel måned... Men 5 år gammel det bliver han da alligevel ;)
jeg elsker dig Gunga + Jeg savner dig !! ;) :( <33

Gunga Din min lille ismule !! Du er bare det bedste... Tvivl aldrig på det ;) ! <3
Kommentér på:
Islænder Gunga Din stald Stoubjerg
Annonce