{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Silver Star *solgt* [Tidl. hest] 1996

1.057 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stine J
Kvinde | 29 år | Oprettet: 3. jun 2010


Anden særlig race Silver Star *solgt*

Fødselsår:
1996
Højde:
Ca. 126 for helt præcist er det ikke målt, men deromkring da :-)
Temperament
Silver har et godt temperament. Han er meget selvsikker, kontaktsøgene, enormt nysgerrig og enormt kærlig :-). Han finder sig i det meste, men ellers får man lige et forsigtet nap i benet, der ikke gør ondt, men som lige fortæller os, hvis der er noget han ikke bryder sig om. :-) Men ja, han finder sig i næsten alt og elsker også mennesker han aldrig før har set. Han elsker alt kontakt og elsker at blive nusset :-)
Gangarter
Silver har aldrig været tilredet, da han bare er en hygge pony. Så hvis det kun er gangarter med en rytter på ryggen der tæller, kan han ikke så meget. - Men han skridter, traver og galopere fint på marken på egen hove og det er jo helt fint :-)
Stævner
Ingen da han jo som før nævnt er hygge pony og ikke er tilredet. :-)
Stamtavle
Vi har desværre ikke stamtavle på ham, men det behøver vi jo så heller ikke.
Køn
Silver er fantatisk dejlig og skøn vallak :-)
Bemærkninger
Silver er en dejlig hest, der opføre sig mere som en hund end en pony sommetider. Han er meget nysgerrig, men har et rigtig rigtig rigtig godt sind og han er glad for alle.

Han er ikke bange for noget, heller ikke trafikken. Han er en sjov hest og vi har ofte grintet af ham. :-)Han er en hvid skimmel vallak, men han elsker at rulle sig så har det regnet er han ret beskidt. Silver er som før nævnt meget kontaktsøgende og gør meget for at blive set. Han følger efter én på folden, skubber til en med sit hovede hvis han vil nusses og når vi har ordnet stald og skal op forbi hestene på folden med vores lille traktor, følger han også nysgerrigt efter.

Sidder man på foldens bakke i sine egne tanker kan man pludselig blive forskrækket når der står en pony og tror ens hår er mad. :-)

Han er en dejlig hest både i stald og på fold og når han er i sin boks og man skal til at lukke ham ud kan man mærke hans varme ånde i nakken fordi han slet ikke kan vente med at komme ud :-)

Han løber selv fra stald til fold og omvendt så det er dejligt nemt. Han er vidst førerhesten af ham og vores knabstrupper. I hvertfald er han altíd først til alting. Først til boks, mad og til at gå ud, Lige meget hvem vi lúkke ud først. Pelle (knabstupperen) venter altid så Silver kan komme først.

Vi er rigtig glade for Silver. Han er en rigtig god og fantastisk lille pony som vi er rigtig glade for her i familien.Vi har efterhånden også haft ham længe :-)

Hvis I kan lide Silver lige så meget som jeg selv, er I meget velkommen til at bedømme ham og evt. stemme i de udfordringer han deltager i :-) På forhånd tak. :-)
Kommentér på:
Anden særlig race Silver Star *solgt*
Annonce