{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Prins † R.I.P <3 † [Himmelhest] 2000

2.329 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Camilla M
Kvinde | 28 år | Oprettet: 23. aug 2007


Anden særlig race Prins † R.I.P <3 †

Fødselsår:
2000
Højde:
147 cm.
Dejlig højde!
Temperament
Sød og rar, kan dog være en mokke en gang i mellem. På tur er han helt tosset, og på banen er han ret doven. Det er dog blevet bedre, han skal bare have noget at lave hele tiden :)
Gangarter
Han er ikke den fødte gangmaskine, men hans trav bliver bedre og bedre. Tror dog stadig de ligger under middel :)
Stævner
Jeg har startet nogle LC'er på ham :)
Stamtavle
Nej, en smuk blanding. Tror dig der er noget fjordhest i ham, han har en meget tydelig ål og zebrastriber på benene :)
Køn
Vallak
Bemærkninger
Prins er en FANTASTISK pony som jeg fik part på d. 12. november 2009. Jeg har aldrig mødt en pony der er så nem og rar som ham! Han er grå-brun med nogle hvide pletter, en ål hen ad ryggen, zebrastriber på forbenene, en stjerne i panden, en tyk mave og 4 hvide sokker.
Da vi var ude og se på ham, var han ikke blevet redet regelmæssigt det sidste ½ år. Derfor havde jeg rigtig svært ved selv at ride og håndtere ham.
Når han får en ”fremmed” rytter på ryggen kan han godt finde på at være ret doven, lave et bukkespring og lade som om alt er farligt. Men når man har lært ham at kende er han verdens dejligste pony at ride, og vil gøre alt for at gøre sin rytter glad.
Han er ikke ligefrem den fødte gangmaskine eller det helt store springtalent, men han gør altid sit bedste. I dressur har vi startet LC og går stabilt til biddet i alle 3 gangarter. I spring er det højeste vi har sprunget 90 cm i bane.
Jeg vil mene Prins dækker begrebet allround ret godt. Han bliver brugt til tur, dressur, spring, vogn og en sjælden gang imellem går han med i undervisningen. Han har dog lidt sin egen mening om tingene, så han er ikke ligefrem yndlings blandt pigerne ;-)

Torsdag d. 24. maj 2012 blev min elskede halvpart til den smukkeste stjerne på himlen. R.I.P smukke Prins. Jeg savner dig SÅ meget! Gemt i mit hjerte for altid <3
Kommentér på:
Anden særlig race Prins † R.I.P <3 †
Annonce