{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hannoveraner Meister 2005

2.537 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Katrine D
Kvinde | 32 år | Oprettet: 23. feb 2007


Hannoveraner Meister

Fødselsår:
2005
Højde:
176 cm
Temperament
Meget svingende. Under ridning kan han være yderst temperamentsfuld, men han kan også sagtens være meget afslappende! Man tænder og slukker ham som man vil. (:
Gangarter
Over middel
Stævner
Ikke så mange endnu, men det kommer..
Stamtavle
Kommer senere
Køn
Vallak
Bemærkninger
Meister er en meget ædel hannoveraner, som jeg købte som hingst ved hengststutteri pape i Tyskland. Han var desværre alt for hingstet både for dem og for mig, så han blev kastereret.

I dag kan det så diskuteres, hvor meget den kasteration virkede, da han stadig er meget hoppeglad og ikke kan gå på fold med vallakker.

Meister er idag en hest med sprudlende charme, selvtillid og lækkert hår. Han elsker at få opmærksomhed! Hver gang han ser mig, så vrinsker han og kalder på sin moaaar. Tror et eller andet sted, at jeg har verdens gladeste hest, hehe.

udover det udviklinger han sig rigtig godt indenfor dressuren. Han kan øvelser op til et stabilt la-niveau, vil jeg mene.

Her til sidst håber jeg på at få mange gode år med ham endnu, da han er min lille guldklump og at han gennem flere udtagelser har fået at vide, at han kan komme utroligt langt inden for dressuren!

Der kommer mere senere.
Kommentér på:
Hannoveraner Meister
Annonce