{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tysk Sportspony Flashers Boy Fé Fé [Tidl. hest] 2001

2.327 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lind - Helene G
Kvinde | 27 år | Oprettet: 27. jun 2007


Tysk Sportspony Flashers Boy Fé Fé

Fødselsår:
2001
Højde:
1.39 cm
Temperament
-kommer
Gangarter
skridt; over middel, han har en frisk gang, og træder fint ind under sig.
trav. middel / overmiddel. han er meget frisk, og man skal ofte holde han lidt tilbage for at han ikke løber for hurtig. men han kan sagtens også have et rigtig rigtig fint tempo og han kommer også rigtig fint indunder sig. og har nogle fantastiske øninger.

gallop; meget frisk og kommer godt indunder sig.
Jeg har arbejdet rigtig meget med hans gallop. Og al træningen resulterede i at, han gallop blev meget mere kontroleret. Han har den bedste gallop, bruger bagparten rigtig meget, kommer godt ind under sig og løfter ryggen utroligt godt!
Stævner
LINDEGÅRDEN; lørdag d.15/5-10 -elevstævne
lc2 139 point og 60,9 procent.
dommerens kommentar; meget ivrig pony.
placering; 3 plads.

LINDEGÅRDEN; søndag d. 16/5-10 -elevstævne
lc3 165 point og 68,8 procent.
placering; 1 plads.

LINDEGÅRDEN; lørdag d. 28/8 -10 elevstævne
lc2 153 point og 69,6 procent
placering; 3 plads

LINDEGÅRDEN; lørdag d. 28/8-10 elevstævne
lb2 182 point og 70,0 procent
dommerens kommentar; dejlig pony !
placering; 1 plads

Sidste stævne:
La1 til 66,67 % også en 1.plads <3

I 2011 deltog vi i Søhøjlands maxi cup. Dvs. Lb1 Lb2
Har ikke skrevet alle stævnerne ind endnu - Ren dovenskab :)) Men det kommer! - Men vi fik placering hver gang vi var ude i cuppen.
Stamtavle
ukendt - men kommer fra Tyskland
Køn
En smuk vallak
Bemærkninger
Flasher er en utrolig dejligt vallak, med en kæmpe fremtid for sig. Han kan ALLE øvelser op til La'erne og nogle M øvelser.
Han yder altid sit bedste og elsker at samarbejde! udover det er han et stort nusse hoved. Han elsker at nusses om, specielt i ørene og i panden. Flasher en en sød og frisk dreng, og opfylder alle krav. Han er top i orden på folden, kommer når man kalder, han hverken sparker bider og stejler på folden. Alle kan håndtere ham på folden. i stalden er han også tip top. helt rolig og kan sagtens være alene. Der er heller aldrig problemer med ham under opsadlingen. Til normal dressur træning er han over alle forventinger, han er meget talentet fuld, og kan alle pony øvelser, og nogle heste øvelser. Han har et super dejligt tempo men ind i mellem kan han godt være frisk, så der skal ind i mellem laves nogle halveparader udover det servandelige. Han ELSKER spring og tur, der er ingen unoder i ham overhovedet! - han er frisk men kan sagtens styres og stikker aldrig af. Omkring heste trailer er der ingen problemer, han er hverken bange for dem eller snyder når man skal op i den. Han føler pænt med, og han er vant til trailer. Flasher kan også sagtens vaskes, det har der aldrig været problemer med, han syntes også det er sjovt at lege med (; - trafiksikker? - jepsen, alle de ture jeg har været på, har der aldrig nogensinde været noget, han har ikke været bange for bla. biler, cykler, traktor, lastbiler og andre maskiner.
Dyr er han vant til, både katte og hunde. Ellers er han en utrolig charmerende dreng med en helt speciel personlighed. Og nogle dejlige øje :). Jeg er rigtig glad for at have flasher, særligt efter jeg mistede min anden pony. Det har været rart at have flasher som har båret min interesse videre.
Håber noget af denne tekst kunne få et billede af hvordan flasher er. Da han er en utrolig dejligt pony som betyder enormt meget for mig!

Jeg har haft Flasher nu i 1½ år. Al vores undervisning og træning har fået os rykket ubeskriveligt meget. Flasher har altid vist interesse for træningen, og alle forandringerne. Hvilket også har været en stor hjælp for mig. Det var været den bedste, og mest spænende ride tid jeg har været igennem. Han har lært mig enormt meget, og omvendt. Jeg kan ikke beskrive med ord hvor taknemmelig jeg er for at ha fået en så stor oplevelse med en så dejlig og fantastisk pony som Flasher.
Jeg er rigtig ked af, at jeg må slutte mine fantastiske oplevelser med skønne Flasher her, men vi har opnået, en masse gode stævne resultater, på meget kort tid, og vi har rykket os mere end jeg nogensinde kunne ha forstillet mig. Det er også det der gør det hele så svært at sige farvel til sådan en dejlig pony. Det gør det også rigtig svært at sige farvel, fordi nu gør det aller bedst, der er altid noget nyt i vente, hver dag jeg tager ud at ride, der er styr på alting lige nu, og det gør alting meget sjovere. Men al udfordringen har også været en kæmpe oplevelse, og det har bestemt også være sjovt!
Jeg elsker Flasher overalt på jorden (-:
Han har den dejligste personlighed, en rigtig charmetrold.
Kommentér på:
Tysk Sportspony Flashers Boy Fé Fé
Annonce