{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Trakehner Philippa 2007

2.937 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stella M. Kristensen
Kvinde | 28 år | Oprettet: 6. apr 2010


Trakehner Philippa

Fødselsår:
2007
Højde:
1.60 øjemålt.
Temperament
Fantastisk temperament! Så rolig og sød. Men med rette gnist som dressurhest.
Gangarter
Hun har en rigtig fin takt, men da hun stadig er noget ung, skal i sær skridten og galoppen styrkes. Hendes trav har masser af kvalitet, og får normalt også en kommentar med på vejen fra dommerne.
Stævner
2013:
Øresundscup, LC3 med 66,88 % og en 2. plads.
Debut i LA1 og C-stævne med 69,42 % og en 4. plads.
Stamtavle
F: Kaiser Wilhelm
M: Phi
FF: Lehndorff's
FM: Kandia III
MF: Parlør
MM: Petit
FFF: Marduc E.H
FFM: Legende IX
FMF: Mahagoni
FMM: Karla III
MFF: Camelot
MFM: Pallastene
MMF: Blue Hors
MMM: Paprika
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Philps er virkelig en fantastisk hest! Hun er meget skeptisk af sind og meget hoppet, hvilket også gjorde at det tog noget tid "at komme ind på hende". Men jeg er virkelig begyndt at holde af hendes små sære finesser.

Vi har selv lavet hende - moren er min mors gamle hoppe Phi og faren er hingsten Keiser Wilhelm. Hun har heldigvis arvet sin fars rolige temperament, og har virkelig levet op til at være en super lærenem unghest! Som 4 års blev hun tilredet som rå de første 3 måneder hos Thomas Dresler, hvorefter jeg selv har redet hende op.

Er helt sikker på at hun bliver en fremragende dressurhest! Allerede nu har hun lært mig en masse som rytter, men hun har også selv rykket sig (taget i betrækning af at det er mig der rider hende) – glæder mig til at udvikle mig sammen med hende! Og så har hun den skønneste personlighed, kunne ikke ønske mig en bedre hest at starte mine junior år på!

Jeg har kendt Philps, siden hun kom til verden, og er utrolig glad for at kunne sige, at hun er min lille baby! Det er så fedt, at være med fra begyndelsen, og forhåbentlig om mange år, kan jeg sige, at jeg kender hende ud og ind.
Kommentér på:
Trakehner Philippa
Annonce