{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Kong Fu 2000

2.624 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sara Lethan J
Kvinde | 35 år | Oprettet: 5. nov 2008


Haflinger Kong Fu

Fødselsår:
2000
Højde:
han er ca 145
Temperament
en meget fremadgående pony
Gangarter
ganske udemærket ... har fået 7 til stævner
Stævner
Kong Fu har gået rigtig mange stævner. Men da hans gamle profil blev slettet, så skal jeg nok skrive dem ind når jeg får tid.

Men kort:
Vundet højdespring (130 cm på en trippelbar)
Blevet nr. 8 ud af 15 til landsfinalerne i ponygames 2008
Blev distrikts mester i ponygames 2009
Lavet opvisning i ponygames store heste dag 2009
Stamtavle
Har jeg desværre ikke fået med. Men han er fra Holland, hvilket gør at han ikke har hvid hale - så kan derfor ikke optages i dansk haflinger avl.
Køn
Vallak ...
Bemærkninger
Jeg købte Kong Fu i feb 2008 , efter jeg havde redet ham i 2 år forinden. Kong Fu er tidligere rideskole hest, han kom til DK da han var knap 5, så grundridning havde han ikke særlig meget af. Derfor kæmper vi stadig med grundridningen, dog er han blevet MEGET bedre. I dressuren bliver han startet i LC da det ikke lige er hans styrke, men han kan dog lave alle sidebevægelser i skridt og trav. Futtes styrke ligger klart i ponygames eller på en spring bane. Han er ikke en pony der bliver bange eller kigger. Futte har vundet højde spring med mig selv (130 cm) og sprang i maj en okser på 130 med hans part. Til træning kommer han op og går MB, men starter LC LB til stævner - da vi skal have nogle 0 runder efter de nye regler ...

Futte elsker at komme på tur - gerne med fart over feltet, så vi håber på at komme en tur ind på gallopbanen, for at se hvor stærkt han kan løbe :)
Kommentér på:
Haflinger Kong Fu
Annonce