{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fuldblod (XX) Fourier (DEN) - tilbageleveret [Tidl. hest] 1997

1.865 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Baldur og Atla ftw
Kvinde | 31 år | Oprettet: 25. nov 2009


Fuldblod (XX) Fourier (DEN) - tilbageleveret

Fødselsår:
1997
Højde:
168 cm (: m. sko
Temperament
Opmærksom men er blevet roligere på sine "gamle" dage (: Hehe. Han har sine nervøse sider, og pruster af "farlige" ting, og har nogle sygt hurtige bevægelser hvis han får et chok. :O
Gangarter
Han har en rigtig fin skridt, ret god trav, og en superskøn galop, som ligger OVER middel! Rigtig lækre galopspring.
Stævner
MANGE med Line Dupont (:
Det ville tage et helt liv at skrive alt det ned, hehe.
Men han gik M-niveau i dressur med Line.
Tidligere har han gået S-klasser i millitary.
Og endda også været væddeløbshest.
________________________

Nu skal han bare gå hos mig på sine "gamle" dage, og hygge med skovture og lettere dressur :D

Stamtavle
Den siges at være lang :)
Men en begyndelse:
Far: Nice Havrais (USA) xx
Mor: Lady Scanomat (DEN) xx
Morfar: Honoured Guest (GB) xx
Farfar: Nijinsky (CAN) xx
Køn
En dejlig vallak (:
Bemærkninger
Jeg har lige fået Fourier hjem, så jeg kender ham ikke så godt endnu. Men jeg føler, at vi har en rigtig fin kemi. Jeg glæder mig SÅ meget til at lære ham bedre at kende, starte undervisning på ham, og begynde på de LÆNGE ventede skov- og strandture. Det kommer SNART!!! :D

Herunder vil jeg skrive lidt om NOGLE af de ting Fusse og jeg render og laver:

06.06.10
I dag red jeg Fusse for første gang :D
Gik rigtig pænt, og så også hvad Line kunne med ham. Fik lidt undervisning af Line, og lærte ham i det hele taget bare lidt bedre at kende. Det gik super pænt, og han tog det hele overraskende roligt.

09.06.10
I dag har jeg redet Fourier for anden gang. :D Gik rigtig fint. Vi tog det ikke så seriøst, men skal jo også lige lære ham at kende. Det endte med at jeg hoppede af og trænede lidt Horsemanship med ham fra jorden, for at lære ham lidt bedre at kende. Det gik faktisk også overraskende fint.

14.06.10
I dag skulle jeg ride Fusse for tredje gang. Han er super skøn at ride, og allerede inden vi skulle ride kom han galoperende hen til mig :D så hyggeligt.
Tror desuden, at han nød, at jeg nussede lidt om ham. Han stod og gnubbede igen da jeg gnubbede ham (: Alt i alt havde vi en rigtig god ridebanetur (:

28.06.10
Celina & jeg red en tur på hestene. Fusses første tur udenfor grunden i Staksrode. Han tog det pænt selvom han var bange for pilene på vejen xD hæhæ. En kort, men hyggelig tur!

30.06.10
I dag red Heidi & jeg en tur på Fusse & Mikae. Det var mega skønt at opleve, at Fusse bare kunne skridtes for lange tøjler. Godt nok kiggede han lidt på de "farlige" nye ting, men han tog det virkelig pænt. Rigtigrigtig dejligt!!!

07.07.10
Fusse har været halt siden skovturen den 30. juni :( Øv!!! Ved slet ikke hvad jeg skal gøre for den lille stakkel. Men har leget med ham på ridebanen stille og roligt i dag, og trænet lidt horsemanship med ham. Vi hygger rigtigt. Bare en skam, at han halter!!

31.07.10
Hehe! KOMISK. Så bliver han rentgående på forbenene, og så blir han halt på bagbenene! Jubiii :(
Ej, vi håber på at det snart er ovre, og så skal vi på skovtur igen så snart vejret og Fusse holder til det!!!! Og undervisning med!

16.08.10
Yay.... -_-
Fusse har fået en hovbyld... Det fungerer da bare !!! :s
Ej. Den er ved at blive bedre, så når jeg lige får skoet ham igen (fordi han i øvrigt også lige har smidt skoene, selvom han har haft klokker på) så skal der FUCKIN' rides igen!!!!

21.08.10
Jeg er snart ved at miste modet. Det er skide synd for den skønne dreng, at han bliver ved med at halte sådan. :/ Jeg ved snart ikke hvor jeg skal begynde og hvor jeg skal slutte :(

Fusse er afleveret tilbage til Line pga. halthed :'(
Kommentér på:
Fuldblod (XX) Fourier (DEN) - tilbageleveret
Annonce