{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Aavangs Camaro - R.I.P. [Himmelhest] 1996

2.592 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Line G
Kvinde | 27 år | Oprettet: 30. jun 2010


DSP Aavangs Camaro - R.I.P.

Fødselsår:
1996
Højde:
139 cm. m. sko
Temperament
Han er en dejlig, rolig pony, og kold for nye omgivelser.
Gangarter
Skridt: Over middel, træder altid over sit eget spor

Trav: Middel

Gallop: langt over middel. Har en dejlig, rummelig galop.
Stævner
Han har tidligere startet landsstævner, men pt. LA klasser på disrikt plan.
Stamtavle
Far: Tootle U

Mor: Daisy
Køn
super køn Vallak! :p
Bemærkninger
Jeg fik Camaro 1. Juni 2009, som var årets bedste dag. Han er en fantastisk dejlig pony, som altid er der for mig. Han er en super god lære pony, og han er altid trofast partner ved træning og stævner. Jeg vil ikke bytte ham ud med nogen anden! ;D

************************************************************************************************************************
Det er så forfærdeligt. Jeg elskede dig over alt på jorden, hvorfor er du ikke her på jorden mere? Det er uretfærdigt! Du var altid fantastisk, hver gang jeg var ked af det trøstede du mig, fordi du altid forstod mig.

Det er så ufatteligt: vi kom hjem fra stævne, og lige pludselig var det der. Du smed dig mod væggen, mens du vendte det hvide ud af øjnene. Hurtigt og nærmest professionelt gjorde vi ved dig som var bedst. Du fik et dækken på, tilbudt vand og vi trak konstant med dig. Hurtigt blev vagtdyrelægen tilkaldt, men da hun boede i Vejen var der ca. 45 min. kørsel.

Mor trak forsat med dig, og jeg gik bagved for at hjælpe. Du må vide at det var for dit eget bedste, og ikke fordi vi ville være onde i mod dig. Da dyrlægen kom fik du noget smertestillende. Hun tog hånden ind og mærkede, men hun kunne ikke mærke noget. Du fik en slange ned igennem næsen, og fik den vej vand og olie ned. Efter dette trak vi atter med dig, og ventede ivrigt på at du klattede.
Heldigvis gjorde du det efter 20 min., men det blev alligevel ikke bedre. Du prøvede flere gange at smide dig, men vi holdte dig oppe. Efter en time tilkaldte vi dyrlægen igen, men da hun var ved nogle andre gik der over en time. Peter og far gjorde traileren klar, da du skulle indlægges på Ansager. Du fik smertestillende igen, og derefter kørt akut til Ansager.

Jeg var dybt fortvivlet og kunne ikke styrre min gråd. Heldigvis var Emma der, og hun var fantastisk. Jeg synes det var afsindig svært ikke at skulle med dig, for du var virkelig min ALLER bedste ven. Gitte, Peter og mor kørte afsted, og heldigvis gik turen godt. Mor var inde hos ham, og hun beroligede og snakkede med dig.

Ansager dyrlægen undersøgte ham ligesom den forrige, og han bad Peter, Gitte og mor om at tage hjem. Klokken kvart i syv ringede han til min mor, og han fortalte, at du klokken halv tre og igen der til morgen havde prøvet at smide dig, og derfor skulle du opereres. Jeg lå på dette tidspunkt sammen med min mor, og vi snakkede om det hele.

En time efter ringede dyrlægen. Utydeligt kunne jeg høre at de havde aflivet ham, da hans tyktarm var viklet ind i hans blindtarm. Jeg skejede fuldstændigt ud, og havde ikke lyst til at leve mere. Jeg følte ikke der var noget at leve for mere. Du var det bedste i mit liv! Du havde lært mig utroligt meget. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, føler ikke jeg har noget godt i mit liv mere. Jeg elsker dig! Må du have det godt på de evige græs marker i himlen! Savner dig så meget, føler mit hjerte er knust.
Kommentér på:
DSP Aavangs Camaro - R.I.P.
Annonce