{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Bonita 2006

2.589 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lene S
Kvinde | 40 år | Oprettet: 28. jul 2007


Pinto Bonita

Fødselsår:
2006
Højde:
150.5
Temperament
I starten da jeg fik hende, var hun meget stædig, tror det var fordi hun ikke stolede på mig. Idag, et år efter jeg fik hende. Er hun blevet super cool! Kan stadig trave lidt sidelæns ved nye ting osv, men typisk når jeg trækker hende, er hun cool og rolig ;)
Gangarter
Skridt middel, trav, meget pony agtig...... galop, lidt flad i det, men det skal nok blive bedre. Mangler også balance ...

D 17-05-11 Bonita er begyndt at få rimelig høje knæ løft både i trav og galop. Har en dejlig galop. Syntes den er blevet bedre. Hendes trav er stadig meget smålig. Men det er måske bare sådan hendes trav er ;)

Stævner
ingen , regner heller ikke med at skulle ud og starte... vi skal bare hygge...
Stamtavle
Ingen stamtavle. Men mor skulle være en ponyblanding og lidt andet, og faderen skulle være barokpinto .. ;)
Køn
Hoppe, super lækker hoppe ! ;)
Bemærkninger
Bonita er en super dejlig pige, fik hende hjem i søndags(,27/6-2010) hentede hende i slagelse. Hun tog turen hjem i trailer rigtig fint, 200 km i trailer helt alene, er jo også en prøvelse i sig selv. Hun er en stædig lille dame, sætter hun sig først i hovedet at hun ikke tør gå derhen, ja så går hun ikke... hehe... tror jeg får mit temerament på prøve. Skal lære at tælle til 10. Man er vel en hoppe ;) Tag godt imod bonita. Skal op og ride i morgen på
hende, så får jeg taget ridebilleder der ;)

5/7-10 Har nu haft bonita i lidt over en uge... pigen er begyndt at vise tillid til at det jeg fører hende igennem er okay;) Hun stopper lige op og kigger, men hvis jeg tager det rolig, og fører hende vejen går hun med. Hun er en super sød pige, har øvet lidt benløft med hende... forbenene går fint men bagbenene, kan vi godt blive meget bedre til;) Hehe... men mon ikke det kommer. Nu skal vi have smed på onsdag, så må vi se, om han ender med at køre hjem igen! ;)

7/7 -10 Idag havde jeg smed til bonita, for første gang siden hun kom, hun havde ikke ret pæne hove. Var meget meget stejl med en højt dragt, men nu var bare så sej, rejste sig lige en enkel gang men smeden holdte bare ved, og så talte vi stille og rolig til hende, og så holdte hun op. Hun er så sej... ;) Dejlig det går så hurtig fremad med hende... skal nok komme til at elske hende meget højt ;)

12/7-10
Var på ryggen af bonita igen, havde min kæreste og min anden hest med på banen, bonita vil helst gerne gå efter den anden hest ligesom en lille rideskole hest ;) Så nu må træningen med at være alene snart i gang ;) Jeg tror jeg får min sag for. haha...

27/7-10 var ude på stub mark med bonita... hun var så sød. Hun var så nem og styre, dog ville man gerne trave lidt hvis man kom bagerst men det er jo forståelig nok... ;) Tænk hvis man blev spist af de farlige skov trolde, fordi man gik bagerst ! ;O) Skal have undervisning for anden gang her i wekenden vi render ind i ;)

D.5/8-10 var bonita og jeg afsted med en veninde fra stalden og hendes pony. Bonita var rigtig sød til at gå op i trailer på vej afsted derud, og på tur var hun så dejlig. MEN MEN MEN da vi skulle hjem ville hun ikke med op i trailer, haha, men det kom hun, efter en halv time i regnvejr, og med foder og spande, gik hun op ;) Tror pigen var træt..

Var på stub mark med en af pigerne fra stalden idag. Vi var både i galop udaf på turen, hvor vi var bagerst, men også galop hjemaf hvor vi næsten var på siden af hinanden, og jeg havde helt løse tøjler på bonita, og stod i letsæde... hun er den skønneste lille pige... Kan mærke at jeg begynder at holde rigtig meget af hende... !;)

6/9-10 Er begyndt at få undervisning af tabita , i horsemanship. Bonita og jeg havde en lille uheld, hvor hun lossede mig på benet, da hun blev bange. Så nu arbejder vi meget med tillids arbejde, at hun skal lære at stole på mig... at jeg har styr på situationen ;) Og så træner vi lydighed og at hun ser mig som leder. Hun er simpelthen så lærenem. Det er dejligt... Det går fremad, hun vil gerne lære nye ting.

8/10-10 Idag skrev en ung pige fra stalden at hun var kommet ud på folden, hvor bonita lå ned , hvorefter maya den unge pige, satte sig på hende, bonita gjorde intet, hun ville bare nusse... ;) og da maya gik, rejste bonita sig, og gik med maya.. Hun er så sød en pige, kærlig og nysgerrig ;)

9/10-10
Bonita og jeg har efterhånden trænet fra jorden i et stykke tid nu, hun skal lære bare at stå, stå når hun bliver bedt om det, holde afstand til mig, respektere mig, flytte bagpart, og så skal hun stå stille ved en skammel når jeg skal op ;) Og idag virkede det endelig som om hun fattede det ;) Haha, hun stod bare så fint, selvom jeg satte foden i stigbøjlen og selvom jeg lagde mig op på maven i sadel, stod hun stadig... STORE fremskridt ;) Hun er sååååå dejlig den lille bonita pige ! ;)

24 /10-2010 Har nu fået undervisning af rie et par gange, og red for første gang idag selv i hallen og øvede parader. Bonita er blevet rigtig sød til at vente på mig, og hun parerer så fint på vægt og ben nu ;) ;) Behøver næsten ikke at tage i tøjlen ;) Hun er FANTASTISK.

Dyrlægen kommer på fredag og hiver ulvetænder ud på bonita, og rasper tænder ;)

Så fik bonita fjernet den ene ulvetand , den anden sad for godt fast, og for tæt på en anden tand- Så vi tager den sidste når hun har skiftet tænder.. ;) Hun fik samtidig raspet tænder... Så nu er hun klar parat ! ;) Hun er blevet så sej, Kan nu parere og stoppe uden tøjle, men kun med ben ;)

Bonita går og hygger Sig, og har det så godt. Hun får enggræs på folden , af libitum, og samtidig, wrap, roepille, vitaminer, musli, og masser af gulerødder hver dag. Hun mangler hvis ingen ting, hun må have en god forbrænding, for hun tager ikke på! ;) Kigger lidt ny sadel, hvad mon man skal købe til den brede pony ? ;)

17/02 -2011 Første snetur i mørke på bonita sammen med cesseldyret. De var så
søde !! ;)

14/3 -2011. Bonita og jeg var for første gang på tur ALENE uden andre heste. Red ca to km. Havde lidt pitstop hvor vi nægtede at gå. Men ingen buk eller stejl. SKØØNN pige !!

25/03-2011- har idag redet en hel skovtur selv, uden andre. Var i trav og galop for helt løse tøjler ! ;) Hun er så cool. Det var en skøn forårs morgen;)

18-04-2010- Bonita er helt trafiksikker overfor biler nu, cykler osv.. ;) Dejligt..
Vi vil så småt begynde at træne galop anspring på tur nu her. Så vi ikke skal løbe ind i galoppen ;)

16/5-22 Får snart en ny opstalder i stalden, som er underviser i western. Så nu er der ingen vej tilbage. Bonita og jeg skal blive totalt seje ;) Tror lige bonita baby er født til det pis ;)

16/8-11 Er begyndt at få undervisning på bonita i western, bonita er rigtig sej til det, og vil så gerne lære nye ting... ;) Hun lytter og er meget obs på de signaler jeg giver hende... Hun kan nu styres rundt i ridehal, kun med vægt og ben, uden tøjler ;) Sej pige... Har også fået en ny sadel, barefoot arizona western sadel, total lækker sadel, tror aldrig jeg kommer over i anden sadel igen ;)

30/9-2011: Vi her idag været på ridebanen for femte gang... hun er så sej. Helt rolig og nede på jorden, Hun følger mig rundt og reagere på mindste vink, uden jeg har ved hende... Og idag lavede vi også galopanspring på både højre og venstre volte... ;) Og galoperede en hel runde ;) Hun er så skøn... Glad pige med ørerne helt fremme ;)

11/10 -2011- Bonita havde tandlæge idag. Fik fjernet begge ulvetænder,hun tog det så pænt ;) Dejlige pige.

27-jan 2012 En lille opdatering. Bonita jeg jeg er begyndt longe arbejdet.. vi har nu været igang i en 6 ugers tid. Hun er så SEJ. Styrer hende nu næsten kun med stemme. Og hun begynde at sætte sig mere bagtil, bruger sin bagpart, og ryg meget mere. Kan allerede nu se stor forskel, hendes ryg bliver mere og mere muskelløs ;)

11 juni 2012 - bonita og jeg fik vores første lille spring ;) bonita virkede til at kunne lide det ;) så er det bare hendes mor her der lige skal lære at følge ordentlig med ;) hun er sku en god pige ;) cool i sit hovede ;)

16 Juni 2012- Bonita og jeg trænede idag longe , og vi trænede at hun skulle kunne springe an i galop på min stemme. Efter 5 min, forstod hun det, Hun var så SEJ !!

26/6 2012 - bonita var idag halt... Kun lidt, men nu må vi se.

29/6 2012- Bonita havde dyrlæge ude, hun blev scannet. Heldigvis var det ikke en seneskade, selvom hævelsen godt kunne ligne lidt. Det var heldigvis "kun" seneskeden der var belastet, og beskadet. Så den står nu på 3 ugers sygefold, bot gamache og smertestillende. Lille bonita altså !

19/7 2012 - Dyrlægen var ude igen idag. Bonita er fit for fight igen, og må genoptrænes. Der er lidt arvæv men dyrlægen Mads mener at det vil gå væk i løbet af max et halvt år fra nu. Så nu står den på skridt ture de næste 3-4 uger. Og så må vi trave igen...;) Selvom Bonita ikke helt overholder det på folden ;) For dælen nogle ture hun tager ;)

30/8 -2012 - Bonita havde idag igen lavet en overbelastning :( Øv den hest giver mig dårlige nerver. Nu er der bestilt Bar-f mpack i usa. SÅ må hun have dem på, på fold og ved ridning. Nu er det NOK med de skader !

24 okt 2012 - For ca 35 dage siden blev Bonita sparket af en hest med sko. Dette gjorde at hun fik en flænge helt ind til knoglen... :( Det er først ved at hele flot nu... :/ Men oveni at hun har haft forbinding på så længe, har hun fået noget lignende et trygsår bag på benet:( Det er der gør nu, at hun hæver. Håber virkelig at vi snart er over alle de skader. Jeg orker det snart ikke mere ... !! :(

27 nov- Bonitas trygsår, er nu ved at hele rigtig flot. Men hun har dog dannet noget arvæv inde under såret, og kan mærkes når hun bøjer i benet. Håber og tror at det vil forsvinde lidt, når hun heler ordentlig op. Hun har bare klaret denne omgang så FLOT! Er så utrolig stolt af hende.

2 marts -2013 - opdatering . Jeg er så stolt ... Idag sprang Bonita og jeg sammen for første gang :) vi endte med en 65 cm lodret okser - Bonita pigen elsker bare at springe - løber og bukker og ørerne er helt fremme ;) skønne pige ! I sommers da vi havde alt det modgang - havde jeg aldrig turdet håbe på at denne dag ville komme ;) billeder kommer ind - så snart jeg får dem af veninden ;)

29 maj - 2013 . Bonita fik ordnet bisser idag. Hun havde allerede skabt nogle rimelig store tandkroge, og havde sår i venstre kind. Fik fjernet tandsten, og slebet kanter væk på fortænderne, samt tandkroge. Dyrlægen mente at det kunne være derfor hun ofte havde fået tungen over biddet, samt at hun havde haft svært ved at runde sig på venstre volte. NU må vi se hvordan det går med bid, om en uge ;)

20-06-2013 - Bonita bliver idag 7 år... Jeg tog hende i hallen, og trænede hende fra jorden. Det var ved at være længe siden, og hun huskede det hele ;) Hun var så sej og så god! Er rigtig stolt af hende...! ;)

11-01-2013 - Bonita og jeg er begyndt på træning med kapsun. Hun er super lærenem, og forstår hurtigt hvad jeg ber hende om.
Mit mål er at jeg skal holde hende knæ, samt hofte stærk. For at undgå svage knæ/ledbånd ( knæskallåsning)

15.10-2015 - Bonita, Storm og Spirit flyttede den 19 August til et dejligt sted. Jeg har fået mig en lækker rundbuehal og fået skabt et hyggeligt lille hjem til dem. Bonita ELSKER livet som løsdrifthest, og trives super godt med det. Ingen galde i benene og ingen hvæsen fra halsen, når hun spiser hø. Hvis jeg kan undgå det, skal mine heste ALDRIG nogensinde være boks heste igen ;)
Kommentér på:
Pinto Bonita
Annonce